תרגום קטע לאנגלית!!

iRiS009

New member
תרגום קטע לאנגלית!!

היי אני איריס! (ואני די חדשה..חח) מישו יכול לתרגם לי את הקטע הזה לאנגלית? אפשר לרמה קלה לא צריך משו מיוחד..זה חשוב! תודה A.זהו כלא לעשירים פוליטים שריגלו כנגד המדינה. B.נפוליאון היה קיסר צרפתי והוא מתקשר לדנטס בכך שמתי שדנטס נשלח לשליחות ספינתו טבעה והוא פגש על האי את נפוליאון. ונפוליאון נתן לדנטס מכתב להעביר לצרפת ובגלל המכתב דנטס נכנס לכלא. 2.הסיבה להכנסתו של דנטס לכלא אינה מוצדקת מכיוון שפרננד וחבריו הלשינו על כך שיש לדנטס מכתב מנפוליאון שמיועד לועד הבונפרטיסט בפריז אבל דנטס לא ידע מה כתוב במכתב , הוא לא ידע שכתוב בו דברים חשובים ואסורים, והוא לא ידע למי הוא מיועד. 3.מרסדס התחתנה עם פרננד כי הודיעו לה שדנטס מת והיא היתה בהריון והיא לא רצתה שידעו שהיא בהריון עוד לפני שהתחתנה. 4. פריה החזיר לדנטס את החיים בכך שעזר לו לצאת מהכלא. אחרי שפריה מת הוא החליף את גופתו של פריה והתחזה לפריה וכך יצא לחופשי וגם פריה נתן לדנטס את כל אוצרו שקיבל מספדה. 5.הסוד של פריה היה מפה ובה דרך לאוצר. הקשר של פריה למשפחת ספדה הוא: פריה היה מזכירו וידידו הטוב של ספדה ולאחר מותו של ספדה הוא החליט להוריש את הונו לפריה ובניהם גם את האוצר. 6.נקמתו של דנטס היה לרצוח את פרננד על כך שהוא לקח לו את מרסדס והתחתן איתה. לדעתי נקמה זו מצדיקה את פעולתיו של דנטס כי פרננד היה שותף לכך שדנטס יכנס לכלא כי כך הוא יוכל להתחתן ולחיות עם מרסדס.

snooPPiT

New member
נסי לתרגם לבד ככל יכולתך,

ונשמח לתקן במידת הצורך.
את מוזמנת לקרוא.

למעלה