תרגום משפט -> איך אפשר לתרגם לאנגלית את המשפט - "זה לא יעבור לך בשתיקה!"? -תודה -
S S h a l g o n New member 5/1/04 #1 תרגום משפט -> איך אפשר לתרגם לאנגלית את המשפט - "זה לא יעבור לך בשתיקה!"? -תודה -
S S h a l g o n New member 5/1/04 #4 תודה! ועוד משהו קטנטן יש לי חולצה שכתוב עלייה משהו בשפה שאני לא מזהה... אולי תוכלו לומר לי מה כתוב שם ובאיזו שפה - ANRM NOEN
תודה! ועוד משהו קטנטן יש לי חולצה שכתוב עלייה משהו בשפה שאני לא מזהה... אולי תוכלו לומר לי מה כתוב שם ובאיזו שפה - ANRM NOEN
B Boojie New member 7/1/04 #7 זה כתוב באותיות גדולות, או שאת כתבת את זה ככה? יש כמה אפשרויות שמופיעות בגוגל, אבל לא כשפה ספציפית, אלא אולי כראשי תיבות. ויכול להיות שזה "סתם אותיות".
זה כתוב באותיות גדולות, או שאת כתבת את זה ככה? יש כמה אפשרויות שמופיעות בגוגל, אבל לא כשפה ספציפית, אלא אולי כראשי תיבות. ויכול להיות שזה "סתם אותיות".
S S h a l g o n New member 7/1/04 #8 זה מה שכתוב על החולצה... לא יודע בדיוק אם זה ראשי תיבות, ואם אלו היו ראשי תיבות באנגלית אז בדר"כ זה היה לבטוח אמור להיות מוכר...
זה מה שכתוב על החולצה... לא יודע בדיוק אם זה ראשי תיבות, ואם אלו היו ראשי תיבות באנגלית אז בדר"כ זה היה לבטוח אמור להיות מוכר...