תרגום מרוסית

Amitna104

New member
תרגום מרוסית

אשמח לקבל עזרה בתרגום מרוסית של שתי תעודות. האחת תעודת לידה והשנייה תעודת נישואין, מאזור סידלישצ'ה ואוכניה שבמחוז לובלין בפולין. אשמח מאוד לקבל כמה שיותר פרטים, שמות, כתובות, גילאים, מקצועות, כולל עדים וכדומה.
תודה רבה! מצרף את שתי התמונות בהודעות עוקבות.

תרגום רישום נשואים

רישום נישואים ב Jaroslawiec ,ב 29 ליולי, 1892. ב 11:00 .
אנו מודעים שבנוכחותם של העדים HERSH KESEL בן 73,ו IZIK SHMANIK ? בן 63 שניהם bozhnichi dozorniki (פקידים בקהילה היהודית בממלכת פולין)
תושבי Uchanie הודיעו על טקס נישואים היום ביין יהודים ::
SRUL BORUCH שני שמות DRUKER, רווק, בן 18 ,בן של BENCI ו RYVKA LAYA מבית BERGER גר עם הורים ב POSAD SIEDLISZCZE.
לבין CHAYA SURA שתי שמות SZTAJN תושבת Uchanie,בחורה בת 19, בת של IZIK ו ELKA מבית YESIKOV ??? זוג SZTAJN גרה עם הורים ב POSAD Uchanie.
לנשואים האלה קדמו שלוש הכרזות בביתי הכנסת ב : 4,11,18. כמו כן גם ב בית הכנסת ב Uchanie ב : 11,18,25.
לנישואים אה ניתנו הנוכחיים כאן רשות מילולי ,טקס נישואים זה בוצע על יד רב MOSHKO LIPNIZ
זוג הודיע שלא היה בינם שום הסכם נישואים קודם.
חתימות הנוכחים :
רב מחוז: Uchanie מושקו ליפניץ,
זוג : סרול ברוקר
חיה שטיין
הורים : בנציה ברוקר,
איצק שטיים
העדים : יצקו שמניק
הרש קסל

מצ"ב תרגום ,רישום לידה

רישום לידה שנערך ב- SIEDLISZCZE ב- 19 ליוני 1874, ב: 16:00.
הגיעה באופן אישי יהודי BRUKER BENCI (ברוקר בנצי) חרשתן מ SIEDLISZCZE ,בן 21. בנוכחותם של העדים יהודים MOSHKO GOLB בן 62 ו BENIAMIN DRAJMAN בן 55, SIEDLISZCZEוהציגו לנו תינוק, שנולד ב SIEDLISZCZE ב- 13 ליוני השנה,ב 20:00. מאשתו חוקית RYVKA LAYA מבית BERGER בת 19. ,לתינוק בברית מילה נתנו שם Srul Boruch.

חתימות הנוכחים :
העדים לא יודעים לכתוב.

Amitna104

New member
תודה רבה!!!

אני מניח שבתעודת הנישואין בשם המשפחה של החתן כתוב ברוקר? כמו שכתוב בהמשך המסמך וגם במסמך השני, שבו השמות תואמים. אני אשמח אם יהיה אפשר להעיף מבט גם בתעודת הלידה הזאת, על מנת לנסות לוודא שמסמכים נוספים שמצאתי מאותה העיר שייכים לאותה המשפחה. יש כמובן עוד, אבל לא נראה לי שיש טעם להלאות בכולם.

כן כמובן ברוקר.מצ"ב תרגום תעודת לידה של חיה ברוחה

רישום לידה שנערך ב- SIEDLISZCZE ב- 18 (30) ליוני 1875, ב: 22:00.
הגיעה באופן אישי BRUKER BENCIA חרשתן מ SIEDLISZCZE ,בן 22. בנוכחותם של העדים יהודים MOSHKO GOLB בן 63 ו BENIAMIN DRAJMAN בן 65.
והציגו לנו תינוקת, שנולדה ב SIEDLISZCZE ב- 17 (29) ליוני השנה,ב 3 בלילה. מאשתו חוקית LAYA מבית BERGER בת 20. ,לתינוקת נתנו שם CHAYA BRUCHA.
העדים לא יודעים לכתוב.

ט א

New member
בן ציון ברוקר משידלשצ'ה

חקרתי בעבר משפחה של אדם בשם זה משידלשצ'ה, אשר נולד בסביבות 1855. הוא התחתן בשנות התשעים של המאה ה-19 פעם שניה או שלישית, עם אשה ששמה היה חיה איידלה, ומנישואין אלה נולדו לו בן ובת. לפי מה שסופר לי, בן ציון ברוקר ומשפחתו הוגלו לאומסק שבסיביר. שוחחתי לפני שנים עם נינתו של בן ציון ברוקר מנישואין אלה. האם מדובר באותו אדם בו אתה מתעניין?

Amitna104

New member
מעניין!

שלחתי מסר עם הפרטים הידועים לי פחות או יותר

למעלה