תרגום מהונגרית

ק ר מ י

New member
תרגום מהונגרית

מחפשת תרגום למילים הללו- KITUNTETES KOZEL- KELET המילים היו כתובות על מדבקה שהודבקה על מדליה שנקנתה בשוק פשפשים בבודפשט. תודה לכל מי שיכול לעזור.

Eldad S

New member
אכן, בבילון מאתר את הצירופים

ומתרגם!
אני מנצל"ש לשאלה קטנה בעניין: היו לי כמה מילונים טובים בצרפתית, באיטלקית וכו', שפירושיהם עלו בבבילון, ועברו כחודש ימים מאז רכישת העדכון לבבילון 6.0, וכעת הם אינם זמינים עוד (כי לא רכשתי אותם). יש מילונים חלופיים שאפשר לטעון לבבילון במקומם (ובמקום מילונים אחרים)? כל אחד מהם עולה כ-50 דולר (אולי אפילו יותר) אם רוצים לרכוש אותו, ולכן לא ניסיתי לרכוש אף אחד מהם. אם, לעומת זאת, היו מציעים לי עסקה לרכוש כארבעה-חמישה מילונים ב-50 דולר, סביר שהייתי מסכים.

יפתח ב

New member
באשר למילונים -

באתר בבילון אפשר להוריד או להירשם למילונים חינמיים של בבילון עצמה. הצרפתי אינו משתווה למילון שבתשלום (של "אשט", אאל"ט), אבל שופר מאוד בשנים האחרונות, הספרדי בכלל לא רע (בזכותו הצלחתי לכתוב חיבורים לא רעים בקורס בספרדית בלי לדעת מה אני שח). בכל מקרה, זה לגמרי בחינם.

Eldad S

New member
../images/Emo51.gif, אנסה לראות כיצד אני נרשם.

נדמה לי שניסיתי כבר לראות לאילו מילונים להירשם, ולא כל כך היה ברור. מה לחפש שם - האם המילה free מופיעה לצד המילונים?

Eldad S

New member
יופי, תודה רבה../images/Emo70.gif

כשאתה אומר "מפעילים את הקובץ" - האם אני אמור להוריד אותם לדיסק, ולהפעיל, או שאני פשוט בוחר אותם מן האתר ואז בבילון מתייחסת אליהם כל פעם שאני מחובר?

יפתח ב

New member
לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים,

אבל ברגע שתפעיל את הקובץ (לאחר שהורדת אותו לדיסק לאנשהו, או אולי גם מידית ובלי לשמור בשום מקום) הוא ישתיל את עצמו לבבילון.

ST

New member
יש אפשרות להירשם ויש אפשרות להתקין.

אפשרות ההרשמה - הכוונה היא שבבילון יונחה לחפש במילונים האלו כשאתה מחובר לאינטרנט. אפשרות ההתקנה - כפשוטו, זה יתקין לך את המילון למחשב, ויחפש במילון גם כשאינך מחובר לאינטרנט. יש עוד אפשרות - כשאתה מחפש מילה שלא קיימת במילונים שמוגדרים לבבילון לחפש בהם (רשומים או מותקנים) - אתה יכול ללחוץ על 'מילונים מקוונים' - וזה יחפש בכל המילונים שיש בהם את הערך הזה בבילון <אם הבנתי נכון. בכל אופן זה מחפש לי בכל מיני מילונים שונים ומשונים...> תהנה!

ST

New member
בהצלחה!

אגב, ההתקנה היא לא קובץ גדול במיוחד, בדרך כלל. (KB עד MB ספורים) אבל כשמשתמשים בהרבה מילונים וכו' - זה באמת נהיה כבר קצת כבד.

למעלה