d'yer mak'er
הו הו הו הו הו, את לא חייבת ללכת הו הו הו הו, את לא חייבת ללכת הו הו הו הו, את לא חייבת ללכת האי הא הא הא הא האי, כל הדמעות שאני בוכה האי הא הא האי, כל הדמעות שאני בוכה הו הו הא האי מתוקה, בקשה אל תלכי כשקראתי את המכתב שכתבת לי זה עשה אותי כועס כועס כועס כשקראתי את הדמעות שהם אמרו לי זה עשה אותי עצוב עצוב עצוב אבל אני עדיין אוהב אותך אני לא יכול לתת לך ללכת אני אוהב אותך הו, מותק אני אוהב אותך הו הו הו הו הו הו כל נשימה שאני לוקח הו הו הו הו הו, כל מהלך שאני עושה הו, מותק בבקשה אל תלכי הא הא הא הא הא האי מוזיקה לנשמתי הו הו הו הו שמעת אותי לנשמתי הו הו הו הו יקירתי, בבקשה אל תלכי כשקראתי את המכתב ששלחת לי זה עשה אותי כועס כועס כועס כשקראתי את החדשות שזה אמר לי זה עשה אותי עצוב עצוב עצוב אבל אני עדיין אוהב אותך ואני לא יכול לתת לך ללכת אני אוהב אותך הו, מותק אני אוהב אותך הו הו הו הו הו הו את לא חייבת ללכת הו הו הו הו את לא חייבת ללכת הו הו הו הו הו מותק, מו-תק, בבקשה בבקשה בבקשה הא הא הא הא הא הא מותק הא הא אני באמת אוהב אותך מותק הו הו הו הו הו הו יקירתי הווווווו הוווווווו הו מותק אני עדיין אוהב אותך הו מותק אני עדיין אוהב אותך הו הו הו הו הו הו הו הו הו מותק, אש הו הו הו הו הו הו הו אש הו הו הו הו הו הו~! כן אש הו מותק אני עדיין אוהב אותך למרות שאני שונא את השיר הזה-חשבתי שיהיה כיף לתרגם אותובגלל כל ה-הא, האי, הו וכו'..אבל טעיתי-.-