תרגום לשיר- קשמיר

I Disappear

New member
עוד! ../images/Emo9.gif

מובי דיק סתם חח עוד מעט אחד אמיתי... אני רק אבחר איזה שיר טוב

I Disappear

New member
וו-יה!! עוד אחד!!

מאחורי ההרים ורחוק מאוד היי גברת, יש לך את האהבה שאני צריך אולי יותר מדי או יקירתי, תלכי קצת איתי יש לך כל כך הרבה הרבה אהבתי, הרבה פעמים הוכתי הרבה פעמים בהיתי עם הדרך הפתוחה הרבה פעמים שיקרתי, הרבה פעמים הקשבתי הרבה פעמים תהיתי כמה יש לדעת הרבה חלומות מתגשמים וחלקם מלאים בכסף אני חי בשביל חלומי וכיס מלא זהב רך היה האיש שיודע מה הוא הפסיד הרבה הרבה גברים לא יכולים לראות את הדרך הפתוחה הרבה זאת מילה שרק משאירה אותך מנחש מנחש גם דברים שאתה ממש חייב לדעת אתה ממש חייב לדעת...

ShikS

New member
היממת אותי

את יודעת שהיממת אותי. היממת אותי כל הלילה. את יודעת שהיממת אותי. היממת אותי כל הלילה. היממת אותי כל כך חזק, מותק. מותק, מותק, בואי הביתה בבקשה. יש לי ציפור ששורקת ויש לי ציפור ששרה. יש לי ציפור ששורקת ויש לי ציפור ששרה. יש לי מותק, אל תעשי שום דבר...הו, לקנות טבעת יהלום. את יודעת שהיממת אותי, מותק. היממת אותי כל הלילה. אני יודע שבאמת באמת באמת עשית את זה, מותק. אמרתי שהיממת אותי, מותק. היממת אותי כל הלילה. היממת אותי כל כך חזק, מותק. היממת אותי כל... הלילה אני לא בטוח אם עשיתי את זה טוב..תתקנו אותי אם יש טעויות

ShikS

New member
d'yer mak'er

הו הו הו הו הו, את לא חייבת ללכת הו הו הו הו, את לא חייבת ללכת הו הו הו הו, את לא חייבת ללכת האי הא הא הא הא האי, כל הדמעות שאני בוכה האי הא הא האי, כל הדמעות שאני בוכה הו הו הא האי מתוקה, בקשה אל תלכי כשקראתי את המכתב שכתבת לי זה עשה אותי כועס כועס כועס כשקראתי את הדמעות שהם אמרו לי זה עשה אותי עצוב עצוב עצוב אבל אני עדיין אוהב אותך אני לא יכול לתת לך ללכת אני אוהב אותך הו, מותק אני אוהב אותך הו הו הו הו הו הו כל נשימה שאני לוקח הו הו הו הו הו, כל מהלך שאני עושה הו, מותק בבקשה אל תלכי הא הא הא הא הא האי מוזיקה לנשמתי הו הו הו הו שמעת אותי לנשמתי הו הו הו הו יקירתי, בבקשה אל תלכי כשקראתי את המכתב ששלחת לי זה עשה אותי כועס כועס כועס כשקראתי את החדשות שזה אמר לי זה עשה אותי עצוב עצוב עצוב אבל אני עדיין אוהב אותך ואני לא יכול לתת לך ללכת אני אוהב אותך הו, מותק אני אוהב אותך הו הו הו הו הו הו את לא חייבת ללכת הו הו הו הו את לא חייבת ללכת הו הו הו הו הו מותק, מו-תק, בבקשה בבקשה בבקשה הא הא הא הא הא הא מותק הא הא אני באמת אוהב אותך מותק הו הו הו הו הו הו יקירתי הווווווו הוווווווו הו מותק אני עדיין אוהב אותך הו מותק אני עדיין אוהב אותך הו הו הו הו הו הו הו הו הו מותק, אש הו הו הו הו הו הו הו אש הו הו הו הו הו הו~! כן אש הו מותק אני עדיין אוהב אותך למרות שאני שונא את השיר הזה-חשבתי שיהיה כיף לתרגם אותובגלל כל ה-הא, האי, הו וכו'..אבל טעיתי-.-

yoyoyud

New member
למה לא אוהב אותו../images/Emo35.gif מת עליו../images/Emo99.gif

כמובן - נכנס למאמרים

I Disappear

New member
מאמריםמאמריםמאמריםמאמרים!!../images/Emo3.gif

אני רוצה שיהיו לי שם 6
מואה הא הא הא! רוב מוחלט על כולם!!!!! אני אהיה שליט המאמרים!!!!!!!!!!!!1

afon

New member
יפה מאוד, אבל תיקון קטן

"כדי לשבת עם מבוגרים יותר מהמירוץ הקל (תקנו אותי פה, מהר)" לשבת עם זקני השבט של השבט העדין. "מדברים בשיר מלשונות של" לדבר ולשיר מלשונות מאירות\מקרינות חסד

ShikS

New member
the rain song-שיר הגשם

זוהי תקופת האביב של אהבתי – העונה השנייה שעלי לדעת את אור השמש בצמיחתי – חמימות כה קטנה שחשתי בעבר זה לא קשה להרגיש אותי זוהר – צפיתי באש שגדלה כל כך חלש זהו קיץ של חיוכי – בירחו ממני שומרי הקדרות(או אפלה/עצב/דיכאון) דברי איתי רק עם עינייך. זו את אשר לה אני מקדיש את המנגינה הזו. לא כל כך קשה לזהות – הדברים האלו ברורים לכולם מפעם לפעם דברי דברי – הרגשתי את כפור חורפי אף פעם לא חשבתי שזה ילך.קיללתי את הקדרות (או אפלה/עצב/דיכאון) שיושבת מעלינו... אבל אני יודע שאני אוהב אותך אלו עונות הריגוש וכמו הרוחות הן זורחות ונופלות זהו נס ההתמסרות – אני רואה את הלפיד שכולנו חייבים להחזיק זוהי תעלומת המנה – מעל כולנו קצת גשם חייב ליפול תיקונים היתקבלו בברכה

למעלה