תרגום לשיר- קשמיר

I Disappear

New member
תרגום לשיר- קשמיר

עשיתי את זה מהר
אל תתנפלו על טעויות או, תן לשמש להכות בפני וכוכבים ממלאים את חלומותיי אני טייל של הזמן והחלל כדי להיות היכן שהייתי כדי לשבת עם מבוגרים יותר מהמירוץ הקל (תקנו אותי פה, מהר
) העולם הזה נראה לעתים רחוקות מדברים על ימים שלהם ישבו וחיכו הכל התגלה מדברים בשיר מלשונות של (משהו חן/רצון טוב, אין לי מושג מה המילה הזאת.. תתקנו אותי ואני אכתוב מחדש
) קולות מלטפים את אוזני ולא עולם ששמעתי יכולתי לקשר הסיפור היה ברור או, מותק, הייתי עוור או, אמא, אין הכחשה אוו... הייתי עיוור אמא, אמא, אין הכחשה, אין הכחשה כל מה שראיתי הפך לחום כשהשמש חורכת את הקרקע ועיני מתמלאות בחול כשאני מביט בקו התער אני יכול למצוא? האם אני יכול למצוא היכן הייתי? או, טייס הסערה שלא משאיר עקבות כמו למיין בתוך חלום שם לב למעבר שהדריך אותי למקום ההוא זרם מדבר צהוב השאנגרי-לה (?!) מתחת לירח הקיץ אני אחזור שוב בטוח בשעה שהאבק זורם גבוה ביוני כשעובר דרך קשמיר או, אבא של ארבעת הרוחות מלא אותי מפרשים, דרך ים השנים ללא הכנה, אך פנים פתוחות לאורך הקשיים של הפחד כשאני בדרך, כשאני בדרכי כדאני רואה, אני רואה את הדרך, את נשארת אוו... כשאני יורד אוו... כן אני למטה, כל כך למטה אוו...מתוקה שלי... או מתוקה שלי... תני לי לקחת אותך לשם בואי, תני לי לקחת אותך לשם... תני לי לקחת אותך לשם... בלעעע תירגמתי את זה ישר בהודעה...ואני עייף... והיה לי משעמם... תירגום חופשי לגמרי.... תתקנו אותי ואני אכתוב את זה שוב עם התיקונים... תודה

I Disappear

New member
עוד אחד... תרגום לשיר- חברים

חברים אורות בהירים כמעט מסנוורים, לילה שחור עדיין שם זורח אני לא יכול, ממשיך לטפס, מחפש אחר מה שידעתי הייתה לי חברה, פעם אמרה לי "יש לך אהבה, אתה לא בודד" עכשיו היא הלכה והשאירה אותי רק מחפש אחר מה שידעתי מממ, אני אומר לך עכשיו, הדבר הכי גדול שאת יכולה לעשות עכשיו זה לחלוק חיוך עם מישהו שכחול עכשיו, זה קל מאוד רק... פגשתי גבר בצד הדרך בוכה, בלי חבר, אין הכחשה אתה לא מושלם, לא יהיו מציאות בחיפוש אחר מה שידעתי אז תמיד מישהו צריך אותך, אל תאכזב אותם, למרות שזה מעציב אותך יום אחד תצטרך מישהו כמוהם, מחפש אחר מה שידעת.. מממ, אני אומר לך עכשיו, הדבר הכי גדול שאת יכולה לעשות עכשיו זה לחלוק חיוך עם מישהו שכחול עכשיו, זה קל מאוד רק...

I Disappear

New member
סליחה, משעמם לי עד כאב- "יום חגיגה"

יום חגיגה הפנים שלה חרוכות מחיוכים, כל הפחדים שהיא הסתירה ונראה שבקרוב כולם הולכים לדעת. והקול שלה דואב מצעקות, עידוד מנצחים שמפסידים והיא דואגם אם ימיהם ספורים ובקרוב הם ייאלצו ללכת היא שומעת אותם מדברים על דרכים חדשות, להגן על הבית שהיא גרה בו אז היא תוהה, על מה כל זה, כשהם שוברים את הדלת. שמה הוא חום או לבן או שחור, אתה מכיר אותה טוב מאוד אתה שומע אותה בוכה מרחמים, בשעה שהמנצחים מצלצלים בפעמון מיי מיי מיי אני כל כך שמח, אני הולך להצטרף ללהקה אנחנו הולכים לרקוד ולשיר בחגיגה, אנחנו האדמה המובטחת. ישנה רכבת שעוזבת את התחנה, כשפניה ליעדך אבל המחיר שאתה משלם לשום מקום העלה בדולר יותר כן, זה כן! ואם אתה הולך, אתה הולך להגיע לשם, דרך זה לוקח קצת יותר ואם אתה רואה את זה מרחוק, אתה תסחוט את ידיך ותתלונן

I Disappear

New member
כן כן עד כדי כך../images/Emo122.gif-"שובר הלבבות"

שובר הלבבות היי בחור, שמעת את החדשות? אתה יודע ש-Annie חזרה לעיר? זה לא ייקח הרבה רק תצפה ותראה, איך הבחורים "מפילים" את כספם הסיגנון שלה חדש אך הפנים אותו דבר, כאילו שזה היה מזמן אך מעיניה, חיוך שונה, כמו זה של מישהו שיודע אז, עברו 10 שנים אולי יותר מאז שכיוונתי עיניים אליך השנים הטובות ביותר של חיי חלפו, הנה אני בודד וכחול יש אנשים שבוכים ויש אנשים שמתים, בגלל הדרכים המרושעות של האהבה אבל אני אמשיך להתגלגל עם הרצון הטוב של האל מעל אנשים מדברים מסביב, על איך שהשארת אותי שטוח לא אכפת לי ממה שאנשים אומרים, אני יודע אצל מי הג'ייב שלהם דבר אחד שאני חושב עליו, אם את יכולה לאשר בבקשה תעשי, זה איך שאת קוראת לי בשם של בחור אחר כשאני מנסה לעשות איתך אהבה אני מנסה לעשות אהבה אך אין בזה שימוש עובד כל כך קשה לא יכולתי להשתחרר, שומר קצת כסף מנצל את האהבה אלף פעמים, למרות שניסיתי קשה שובר הלבבות, זמנך הגיע, לא יכול לקחת את דרכך השטנית לך מפה, שובר הלבבות!

I Disappear

New member
טוב עכשיו באמת זהו, אין יותר../images/Emo3.gif

זזתי לישון, תגיבו מחר
תגובות ותיקונים יתקבלו בשימחה
וכן.. אני יודע שמשעמם לי אין צורך להזכיר את זה

ShikS

New member
תודה לך

אם השמש תסרב לזרוח, אני עדיין יאהב אותך. כשההרים התפוררו(או התרסקו) אל הים, עדיין נהיה את ואני. אישה טובת לב, אני אתן לך את הכול, אישה טובת לב, שום דבר יותר. טיפות קטנות של גשם לוחשות על הכאב, דמעות של האהבה אבדו בימים שעברו. האהבה שלי חזקה, איתך אין טעיות, יחד נהיה עד שנמות. שלי, שלי, שלי. השראה זה מה שאת בשבילי, השראה, הסתכלי...תראי וכך היום, עולמי מחייך, ידיך בידי, אנו הולכים את המיילים, הודות לך זה יעשה, מכיוון שאת בשבילי האחת והיחידה. שימחה, לא להיות יותר עצוב, שימחה...אני שמח. אם השמש תסרב לזרוח, אני עדיין יאהב אותך. כשההרים התפוררו(או התרסקו) אל הים, עדיין נהיה את ואני. לא היה כל כך קשה אבל עדיין~

I Disappear

New member
יאללה עוד אחד אם אני כבר בקטע../images/Emo9.gif

בתי הקדושים תני לי לקחת אותך לסרט האם, אני יכול לקחת אותך להופעה? תני לי להיות שלך תמיד, באמת, האם אני יכול לגרום לגן שלך לצמוח? מבתי הקדושים, אנחנו יכולים לצפות ביונים הלבנות הולכות מהדלת באה בת השטן, וזה רק הולך להראות, את יודעת. יש מלאך על כתפי, בידי חרב מזהב תני לי לשהות בגן שלך, וזרעי האהבה שאזרע. את יודעת. אז העולם מסתובב מהר יותר, האם את מסוחררת כשאת מאובנת? תני למוזיקה לשלוט בך, האם תצטרכי את הקריאה של האדון? אוו.. שטן ואדם.. אמרו שאין תועלת בבכי, כי זה רק, רק ישגע אותך האם זה כואב לראות אותם משקרים? האם זה היה העולם היחיד שלך? אז תני לי לקחת אותך, לקחת אותך לסרט. האם אני יכול לקחת אותך, מותק, להופעה? למה את לא נותנת לי להיות שלך תמיד, באמת, האם אני יכול לגרום לגן שלך לצמוח? את יודעת

גם אני עשיתי!

השיר נשאר אותו הדבר יר נשאר אותו הדבר היה לי חלום,חלום משוגע כל דבר שאני רוצה לדעת,כל מקום שאני צריך ללכת שמע את שירי,אנשים לא תקשיבו עכשיו?שירו איתי(סינג אלונג זה שירו איתי לא) אתם לא יודעים מה אתם מפסידים עכשיו... כל שיר קטן שאתם מכירים כל דבר קטן צריך לגדול והוא צריך לגדול :S זריחת קליפורניה,גםש קלקוטה נחמדXD אור כוכבים בהונלולוXD,השיר נשאר אותו דבר שירי ארנבת(זה שם של ארנבת Hare) ארנבת,ריקדי את הוצ'י 'קו(מהאתם קשורים?) איר מאירה או כל כך בהירה,בזמן שאנחנו מחליקים...מחליקים...מלחיקים דרכה

I Disappear

New member
והכל בגלל השיעמום שלי בלילה ../images/Emo9.gif

יכול להיות שלשיעמום יש תוצאות טובות לפעמים?

yoyoyud

New member
יש לך חלק נכבד מהמאמרים

בתרגום שירים - 5 מתוך 14 מכמה לילות שישעמם לך אפשר ממש לכסות את כל השירים של לד

I Disappear

New member
רוב הלילות אני לא בבית../images/Emo3.gif

היום כן... מי יודע... אולי היום ישעמם לי יותר ואני אעשה 10 שירים?

yoyoyud

New member
פייי יא../images/Emo70.gif../images/Emo47.gifכל כך נכנס למאמרים!

ונצלש קטן - ישנתי מ8 בערב עד 10 וחצי היום! (הלוואי שיכולתי לישון גם היום ככה...)

למעלה