I Disappear
New member
תרגום לשיר- קשמיר
עשיתי את זה מהר
אל תתנפלו על טעויות או, תן לשמש להכות בפני וכוכבים ממלאים את חלומותיי אני טייל של הזמן והחלל כדי להיות היכן שהייתי כדי לשבת עם מבוגרים יותר מהמירוץ הקל (תקנו אותי פה, מהר
) העולם הזה נראה לעתים רחוקות מדברים על ימים שלהם ישבו וחיכו הכל התגלה מדברים בשיר מלשונות של (משהו חן/רצון טוב, אין לי מושג מה המילה הזאת.. תתקנו אותי ואני אכתוב מחדש
) קולות מלטפים את אוזני ולא עולם ששמעתי יכולתי לקשר הסיפור היה ברור או, מותק, הייתי עוור או, אמא, אין הכחשה אוו... הייתי עיוור אמא, אמא, אין הכחשה, אין הכחשה כל מה שראיתי הפך לחום כשהשמש חורכת את הקרקע ועיני מתמלאות בחול כשאני מביט בקו התער אני יכול למצוא? האם אני יכול למצוא היכן הייתי? או, טייס הסערה שלא משאיר עקבות כמו למיין בתוך חלום שם לב למעבר שהדריך אותי למקום ההוא זרם מדבר צהוב השאנגרי-לה (?!) מתחת לירח הקיץ אני אחזור שוב בטוח בשעה שהאבק זורם גבוה ביוני כשעובר דרך קשמיר או, אבא של ארבעת הרוחות מלא אותי מפרשים, דרך ים השנים ללא הכנה, אך פנים פתוחות לאורך הקשיים של הפחד כשאני בדרך, כשאני בדרכי כדאני רואה, אני רואה את הדרך, את נשארת אוו... כשאני יורד אוו... כן אני למטה, כל כך למטה אוו...מתוקה שלי... או מתוקה שלי... תני לי לקחת אותך לשם בואי, תני לי לקחת אותך לשם... תני לי לקחת אותך לשם... בלעעע תירגמתי את זה ישר בהודעה...ואני עייף... והיה לי משעמם... תירגום חופשי לגמרי.... תתקנו אותי ואני אכתוב את זה שוב עם התיקונים... תודה
עשיתי את זה מהר