תרגום בנות תרגום

tulchi

New member
עליזה

על איזה עידכונים בדיוק את מדברת? כל הפורום פה בעברית, אנחנו דנות בעברית, מתלוננות בעברית, מתעצבנות בעברית, צוחקות ובוכות בעברית. אם מדי פעם יש משהו באנגלית הרי שזאת אנגלית בסיסית ביותר ולא יותר מכמה משפטים ביחד. אני חלילה לא מזלזלת בקושי שלך עם השפה האנגלית. יש כאלה שהיכולת שלהם נמוכה ויש כאלה שהיכולת שלהם גבוהה, אבל את רצית תרגומים ולא סתם תרגומים אלא תרגומים של פרקים שלמים (ואם לא עכשיו אז בבקשות הקודמות שלך). כמה בנות לקחו על עצמן לתרגם כמה ועשו את זה מצוינת. אם את לא מבינה את האנגלית בפרקים תמתיני בסבלנות עד שישדרו את עונה 3 בארץ ואז יהיה לך תרגום בגוף הפרק. האיום שלך לפרוש לא מזיז לאף אחד. גם לי אין בעיה.

LITTLEwind

New member
אהמ....

תשמעי, אם את מצליחה להוציא אותנו החצופות בעסק הזה, אז יפה לך. ועוד בכתב.... מרשים... את הגעת, בלי שלום, מה ניינים, וישר בקשה. יש דרך לעשות דברים, וחבל שכמה ילדות חצופות צריכות להבהיר לך את זה. אם פורום נועד "לדבר, לספר, לדסקס,לשתף וסתם לקשקש", אז למה את לא עושה את זה? מבחינתך כולם פה לשרת אותך. אז ממש לא התכוונו לפגוע, אבל קוממת. שנה טובה גם לך

עליזה2

New member
סליחה בכל מי שפגעתי

קודם כל לא התכוונתי לתת פקודות וגם אמרתי בבקשה אז מה פה לא בסדר אני תמיד מבקשת תרגומים כי קצת קשה לי להבין הכל ואני תמיד מודה מאוד למי שתרגם לי. בעבר כשהיה לי מה להגיד אמרתי. מאז שנגמרה העונה השלישית אין ממש משהו חדש ככה שלא ממש עדכנתי או התעדכנתי. בכל אופן אני מתנצלת בפני כל מי שהרגיש שחילקתי לו פקודות. בי

סילביא

New member
../images/Emo123.gifבנות- לנקות!!!

ברוח הפורום. אין לי כוח להרים את המטאטא ולנקות את החדר שלי לכן אתן צריכות לבוא אליי הבייתה ולנקות במקומי.. זהו!!! מה קרה!?!?!?!? גם אני רוצה לבוא לכאן עם כל מיני דרישות.. אז קדימה מי באה ראשונה? אתן יכולות לעשות תורנות נקיון

tulchi

New member
אצלי צריך להעביר טלויזיה מחדר אחד

לחדר אחר היא נורא כבדה לי, אז בואו להעביר אותה!

siana

New member
סליחה סליחה, אבל

אני בפורום הזה לא מעט זמן למרות שאני לא משתתפת פעילה במיוחד. מעולם עוד לא נתקלתי בשום הפניית גב מצד הבנות בפורום הזה לבקשה או שאלה. אבל ללא ספק הניסוח של "אני מזכירה לכן בנות לתרגם" או "קדימה לעבודה" צורם בהחלט. לי אישית אין בעייה עם זה שאת באה לפה רק כדי לבקש דברים, לא נראה לי שיש למישהי זכות לקבל או לקבל לפורום אנשים ע"פ סף ההשתפות שלהן, אבל יש דרך להגיד ולבקש כל דבר, ולצער הפורום כולו שכחת את העניין כנראה, או שמעולם לא התנהגת לפיו. שנה טובה, שנה טובה :) (עדי בשטח?)

למעלה