תרגום בנות תרגום

עליזה2

New member
תרגום בנות תרגום

לכל הבנות שלום רב המון זמן לא כתבתי אך אני עוקבת אחרי דברים חדשים ואני מזכירה לכן בבקשה לתרגם את הדברים החשובים כדי שכולנו נוכל להתעדכן תודה

justagirl182

New member
אני מסכימה אבל..

זה עדיין לא יפה שככה צוחקים עליה. עליזה, בפעם ה- 101, יש דרך לבקש משהו ויש דרך לבקש משהו. כמו כן את יכולה לפנות במסרים אישיים לגבי משהו ספציפי שלא ברור לך (אני אשמח לעזור) אבל רמת האנגלית של רוב משתתפי הפורום גבוהה מספיק להבין מה קורה, אז אנחנו לא מתרגמות כל שורה וחצי על תצפית של רנדי מתהלך בניו יורק, או מה ג'ניפר חושבת על גייל. שיש משהו דרמטי אנחנו מדברות על זה מספיק שתביני מה קורה. אין פה לאף אחד בעיה לעזור, אבל הכל תלוי בגישה..

ayaliar

Well-known member
קצת סולידריות לא היתה מזיקה

לפורום הזה כל פעם קמה מישהי שרוצה להיות המלאך השומר אין לי סבלנות יותר ביי

justagirl182

New member
נו באמת!

אני מאד מתנצלת באמת שאני לא הולכת לעשות
ולצחוק שהיא מבקשת עזרה. פעם הבאה שיהיה לי משהו להגיד אני אחשוב על הסולדריות של הפורום קודם...

GaleOholic

New member
איה את צודקת לחלוטין../images/Emo98.gif

מה נהיה?? הדרישות האלה גורמות לי לחשוב שמצאתי עבודה ולא סיפרו לי... אז אם זה נכון - אני מתפטרת... או לפחות אני דורשת לראות תלוש משכורת!

tulchi

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאני רציתי להגיד מספיק לסתום פיות ולנסות לעדן מה שאחרים אומרים. באמת די

justagirl182

New member
...

א/ לא דיברתי בשם אף אחד. דיברתי בשמי. לא עידנתי דברים של אף אחד. אני חושבת שכשמישהו מבקש עזרה זה לא יפה להעיר הערות מעליבות או לצחוק, ככה אני עובדת וזה לא הולך להשתנות. אני באותה מידה יכולה להעיר לכן שאתן נורא תוקפניות בזמן האחרון ותוקפות בערך כל בן-אדם כאן. ב/ אתן בכלל קראתם את מה שאמרתי? נתחיל עם זה שאני מסכימה שזה לא בסדר מה שהיא עושה.אבל גם אין לי שום בעיה לעזור לאלה שלא מסתדרים, זה פשע עכשיו!? זה לא כאילו אמרתי לה "הו עליזה, בטח שאני אתרגם לך כל אות ב abc שעולה על דפי הפורום, תתעלמי נא מכל בנות הפורום הפוחזות והמרושעות. אני אצילך ממצוקתך." I didn't bend over and asked Bubbha to take it up the ass! אני מסכימה איתכן, אבל אני חושבת שאיך שאתן דיברתן היה מ-ע-ל-י-ב וכמו שלא הייתי רוצה שידברו ככה אליי, אני לא מעוניינת שידברו אל אנשים אחרים. לפני שאתן הולכות לדבר על "לסתום פיות" או "לעדן דברים" תחשבו על איך אתן מגיבות. כמו שעליזה יכלה לבקש את מה שהיא ביקשה בשתי דרכים, גם אפשר להגיב על זה בכמה צורות.

tulchi

New member
סליחה מיקה אבל

אבל עליזה פוקדת את הפורום כל פעם כשהיא צריכה משהו. אין פה לאף אחד בעיה לעזור גם לאנשים שלא כותבים פה בקביעות, אבל עליזה ממש נסחפה. תמיד יש פה אנשים שמתפרצים בגסות ומתחילים לדרוש דברים. לעומתם יש אנשים שמציגים את עצמם, אומרים שלום ואז מגיעים לשאלות ומקבלים תשובות עליהן. אני מרגישה כבר כמו תוכי, כי כל כמה דפים חוזר הויכוח (?) המיותר הזה. קהילת אינטרנט היא קהילה לכל דבר. יש בה אנשים פעילים יותר ופעילים פחות, יש מנהיג רשמי ומנהיגים לא רשמיים, אפשר לעשות מחקרים סוציולוגיים מרתקים על המבנה ההיררכי והתפקודי של כל קהילה באינטרנט. וכשם שקהילת אינטרנט היא קבוצה חברתית לכל דבר גם לה יש חוקים כתובים ולא כתובים. למשל בפורום "זיהוי שירים" אוכלים בלי מלח אנשים שמתפרצים ודורשים שיעשו בשבילם דברים בגסות ובחוצפה, ולי, אישית, אין שום בעיה עם הגישה הזאת ואני חושבת שזאת הגישה שאימצנו לעצמנו כאן. אמנם לא התכנסו כאן לשם חינוך מחדש של החברים פה, אבל יש דרך לבקש דברים ואם נעלבנו באופן קולקטיבי, נגיב גם נגיב. את תעשי מה שאת רוצה.

tulchi

New member
חומצזה ש

באמת חבל על כוחות הנפש. מי שבאמת אמורה לקרוא את כל ההודעות כאן אפילו לא טורחת לבדוק אם עשו מה שהיא בקשה.

LITTLEwind

New member
סליחה,

אבל איה ממש צודקת. מי היא, מי מכיר אותה, ומה היא תרמה לפורום שהיא יכולה לצאת בכזו דרישה חצופה??? קורה שמישהו טועה בנוסח, אבל זה כבר ממש חצוף. אז שתלך לחפש.

Queen From Mars

New member
אני ממש לא באתי לצחוק עליה!

ואני מאוד מצטערת שההודעה שלי הייתה בוטה אבל הפעם לא יכולתי לשתוק! זה מעצבן שהיא באה לכאן כל חודשיים,לא זורקת שום מילה חוץ מ"תתרגמו לי בנות.." או משהו בסגנון היא רוצה להבין? שתעשה קורס זריז באנגלית בברליץ/וול סטריט/Wherever the fuck וככה לא תצטרך אותנו הבנות ש"מתעצלות" לתרגם לה...

עליזה2

New member
תודה לכל הבנות החמודות וגם הפחות. .

בסך הכל קצת עדכונים בעברית למי שקשה שלא תתרגם אף אחד לא עומד עם אקדח מול אף אחד ואם זה פורום מצומצם לכמה ילדות חצופות אז אין בעיה אני תמיד יכולה לפרוש. להזכיר לכן בנות פורום נועד לדבר, לספר, לדסקס, לשתף וסתם לקשקש אז אם מישהו שכח את מטרת הפורום אז חבל. בכל אופן שנה טובה

רינת4

New member
אבל עליזה-

ואני בכלל לא מתכוונת להיכנס כאן לוויכח של הפורום כי לדעתי זה לא שווה את זה. את לא באה לפה אף פעם בשביל "לדבר, לספר, לדסקס, לשתף וסתם לקשקש". תמיד כשאני רואה הודעה ממך אני כבר יודעת: עליזה באה כי היא צריכה משהו (אולי , אולי פעם אחת אמרת את דעתך באיזה שהוא נושא שדיסקסנו עליו). ואת אפילו לא מבקשת- הטון שלך הוא טון של דרישה. ומילא- חדשה, לא התכוונת להישמע מתנשאת, לא התכוונת להעליב וכו' אבל זו לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שאת בפורום. וזו לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שאנחנו מסבירות לך שהצורה בה את "מבקשת" דברים היא מעליבה ולא נעימה לנו. אבל את מעדיפה להתעלם מאיתנו ומהרגשות שלנו כל פעם מחדש. אם רצית שנתייחס אליך בכבוד, היית צריכה להתייחס אלינו גם בכבוד. אנחנו מקבלות בחיבוק כל מי שרק רוצה להצטרף, עוזרות לכל מי שרק מבקש, אבל לא כשמזלזלים בנו. כי אז אנחנו נתגונן כדי לשמור על הזכויות שלנו.

למעלה