תרביצי לי.

patito ƒeo

New member
../images/Emo12.gifאממ..../images/Emo107.gif

לא במיוחד, אבל הוא אחלה. וההופעה שלו בניצנים הייתה מדהימה
ישראלי בשבילי?O: במוזיקה?...
*טיפשה*

Free Lancer

New member
../images/Emo6.gif

מה זה "ישראלי" = להיות ישראלי.. איך את מגדירה ישראלי..

SummerNightCity

New member
מלאמלא שאלות ../images/Emo123.gif.

[טוב נו, אני אנסה
].
היום רותם כפרע מה שלומך? איך היה היום שלך? ירד לכם שם גשם בצפון? או שדווקא היה חמים ונעים?
דברים חשובים מה צבע מברשת השיניים שלך? יש לך לוקר בבי"ס? את אוהבת מרציפן? כמה דיסקים [לא צרובים
] יש לך? נכון ששון פול יאמי? נכון שעופרה ניסים מלך? נכון שאני הכי הכי? מה האייקון התפוזי האהוב עלייך? מה מקור הכינוי שלך?
הכי הכי הכי זמר: הכי זמרת: הכי להקה: הכי להקת בנים: הכי להקת בנות: הכי שיר: הכי אלבום: הכי דואט: הכי שחקן: הכי שחקנית: הכי סרט: הכי מחזמר: הכי הצגה: הכי קולנוע: הכי קניון: הכי חנות: הכי צבע: הכי טעים: הכי מרווה [מלשון שתייה
]: הכי משגע: הכי מטריף: הכי יפה: הכי מדהים: הכי מהמם: הכי מטרף: הכי מטמטם: הכי משובח: הכי סקסי: הכי שקסי: הכי מהפנט: הכי מעלף: הכי עילג: הכי טיפש: הכי חבל: הכי לא: הכי כן: הכי עיר: הכי פרח: הכי מועדון: הכי חוג: הכי כושר: הכי ישראלי: הכי אמריקאי: הכי מסטיק: הכי חטיף: הכי ירק: הכי פרי: הכי קולה: הכי עט: הכי חברת אוטובוסים [פה אמורים לענות דן
]: הכי פרוותי: הכי קיטפתי: הכי מלמלתי: הכי ריח: הכי רעש: הכי כיף: הכי שיר של קלי: הכי קליפ של קלי: והדבר ה-הכי הכי: תהני
.

patito ƒeo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo107.gif

היום רותם כפרע מה שלומך? בסדר מה איתך?
איך היה היום שלך? די קשה.. שונאת ימים ארוכים
ירד לכם שם גשם בצפון? כן!!! יותר מדי
או שדווקא היה חמים ונעים? נופ דברים חשובים מה צבע מברשת השיניים שלך? נראה לי ורוד
יש לך לוקר בבי"ס? לא..:\ את אוהבת מרציפן? בעעע לא כמה דיסקים [לא צרובים ] יש לך? חחח יש לי איזה 10, אבל אני אוהבת רק שלושה מהם
<קלי, MCR ומירי> נכון ששון פול יאמי? לא משו
נכון שעופרה ניסים מלך? בטחחחחחחח <מי זה?> נכון שאני הכי הכי? זה אין ספק
מה האייקון התפוזי האהוב עלייך?
ו
מה מקור הכינוי שלך? הברווזון המכוער בספרדית <קטנטנות, מישהו זוכר?> הכי הכי הכי זמר: ג'ר הכי זמרת: קלי, מירי מסיקה הכי להקה: TOOL וMCR הכי להקת בנים: פייב
*נוסטלגיה* הכי להקת בנות: רקק בגלל שאני מכורה לשני שירים שלהם, TPCD.
הכי שיר <כרגע>: Pussycat Dolls - Sway. התמכרתי
הכי אלבום: Kelly Clarkson - Breakaway הכי דואט: קלי וג'רארד וואי P: <סתםםם> הכי שחקן: אדם ברודי הכי שחקנית: סופיה בוש הכי סרט: ילדות רעות הכי מחזמר: לא זכור לי
הכי הצגה: הכי קולנוע: ספר הג'ונגל! הכי קניון: קניון העמקים בעפולה, כי אני מסתפקת במה שיש.
סתם לא, בצפון הכי אחלה זה הגרנד הכי חנות: זארה :[ הכי צבע: שחור הכי טעים: המבורגר הכי מרווה [מלשון שתייה ]: O: הכי משגע: בראד פיט הכי מטריף: רובר פירס הכי יפה: פרדי ליונברגP: הכי מדהים: אדם ברודי הכי מהמם: ג'רארד הכי מטרף: מייקי הכי מטמטם: אני הכי משובח: שוקולד הכי סקסי: מייקי!!!11 הכי שקסי: אתP: הכי מהפנט: אבוי הכי מעלף: דוגמן אחד]: <וואי אני שטחית..> הכי עילג: ילדים מהכתה שלי הכי טיפש: ^^ הכי חבל: על מי שמת הכי לא: מבחנים!!!!! הכי כן: חופש. הכי עיר: ת"א הכי פרח: רותם <להתעלם מהעובדה שזה שיח> הכי מועדון: לא אוהבת הכי חוג: אירובי! יויו! הכי כושר: אירובי הכי ישראלי: עוד פעם?
הכי אמריקאי: מבטא!$%$& <
> הכי מסטיק: אורביט ירוק הכי חטיף: אוי בוי
תזכירי לי מה זה? חצי שנה לא אכלתי חטיף הכי ירק: עגבניית שרי קטנהההה הכי פרי: מנגו משמין
הכי קולה: דיאט! הכי עט: פיילוט אנערף הכי חברת אוטובוסים [פה אמורים לענות דן ]: דן <פ'סדר?> הכי פרוותי: אבוי הכי קיטפתי: אבוייי!! צמרמורת הכי מלמלתי:
הכי ריח: ריח טוב של בנים
הכי רעש: אבא שלי נוחר X: הכי כיף: שופינגגג הכי שיר של קלי: אדיקטד הכי קליפ של קלי: בהיינד, סינס וביקאז [= <קיצורים זה הכי הכי!!!> והדבר ה-הכי הכי: הדבר?? אמממממ... נלך על שופינג אני מכורה

רותם רותם

נכון אני לא סנוב? נכון אני נחמד? נכון את אוהבת לדבר איתי? נכון אני מנהל יותר טוב מהדר? סתם ועכשיו השאלות באמת... כמו ששאלת אותי על נינט וקלי....
הנה שאלון אמקיראי למי יש קול הכי יפה 1. קלי 2. אבריל 3. מירי מי נראית הכי טוב 1. קלי 2. אבריל 3. מירי הדיסק הראשון הכי טוב הוא של 1. קלי 2. אבריל 3. מירי הכי היית רוצה לפגוש 1. קלי 2. אבריל 3. מירי הכי לא היית רוצה שתשחק בסרט 1. קלי 2. אבריל 3. מירי הכי פחות יהיה לך אכפת אם היא תקפוץ מהגג 1. קלי 2. אבריל 3. מירי בהצלחה

patito ƒeo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

נכון אני לא סנוב? בכלל לא
נכון אני נחמד? מאוד! נכון את אוהבת לדבר איתי? ברור! נכון אני מנהל יותר טוב מהדר? אני לא מעוניינת להגיב על זה
סתם ועכשיו השאלות באמת... כמו ששאלת אותי על נינט וקלי.... הנה שאלון אמקיראי למי יש קול הכי יפה 1. קלי
2. אבריל 3. מירי מי נראית הכי טוב 1. קלי
2. אבריל 3. מירי הדיסק הראשון הכי טוב הוא של 1. קלי
2. אבריל
3. מירי
<מה לעשותP:> הכי היית רוצה לפגוש 1. קלי
2. אבריל 3. מירי הכי לא היית רוצה שתשחק בסרט 1 . קלי 2. אבריל
3. מירי הכי פחות יהיה לך אכפת אם היא תקפוץ מהגג 1. קלי 2. אבריל
3. מירי ^^חלילה וחס

למעלה