תרביצי לי.

תרביצי לי.

אני מרשה לך
. כבר שבועיים אני מבטיחה לה,וברוב הסניליות שהתברכתי בה[
]-שכחתי.
אז,הנהנהנה זה בא
BHIND HAZEL EYES
והפעם,patito ƒeo
והיא רותם,כמובן
אז תשאלו אותה מלאמלאמלא שאלות שיפצו על ההמתנה [הרבה רבה] שלה
.

timtamtum1

New member
../images/Emo9.gif

השלם:
אני רותם ואני אני אוהבת אני שונאת אני לא יכולה בלי אני מתה ל אני נגעלת מ בא לי אני אוהבת לשמוע
הקף את התשובה הנכונה
באיזה יבשת אנו נמצאים? א. אסיה ב. אירופה ג. רוסיה ד. אפריקה הפסטיגל האהוב ביותר: א. 95 ב. 95 ג. 95 ד. 95
חשב: (ללא מחשבון)
20+3+658+6+4-258= 2+2+2+2+2+2+6+9+5+51= בהצלחה
ואין תוספת זמן

patito ƒeo

New member
[:: ../images/Emo107.gif

השלם: אני רותם ואני רוצה חופש <מקורי> אני אוהבת חופש. אני שונאת בצפר אני לא יכולה בלי מוזיקה אני מתה לאכול שוקולד
אני נגעלת מדם בא לי שוקולד!! אני אוהבת לשמוע שירים ושערים שאומרים "גווווווול" ואז אומרים 1-0 למכבי חיפה
הקף את התשובה הנכונה באיזה יבשת אנו נמצאים? א. אסיה ב. אירופה ג. רוסיה ד. אפריקה מקיפה את א' הפסטיגל האהוב ביותר: א. 95 ב. 95 ג. 95 ד. 95 כל התשובות נכונות :) חשב: (ללא מחשבון) 20+3+658+6+4-258= 2+2+2+2+2+2+6+9+5+51= לאP:

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifהיי רותם../images/Emo15.gif

מה קורה
מ'ניינים
נכון בא לך להרביץ להדר
איזה סדרות את אוהבת לראות בטלוויזיה
סרט טוב שראית לאחרונה
איזה עוד זמרים חוץ מקלי המושי מושלמת (
) את אוהבת
ו..זהו אין לי עוד

patito ƒeo

New member
שאלום[= ../images/Emo107.gif

מה קורה? בסיידר מ'ניינים? לא משו נכון בא לך להרביץ להדר? מה פתאום!!!!
הדר חמודה (אם כבר להתחנף, אז עד הסוף..) איזה סדרות את אוהבת לראות בטלוויזיה? אוווו.. עקרות בית נואשות, דה או סי, מגרש ביתי, נולד לרקוד, השיר שלנו ועוד ועוד ועוד סרט טוב שראית לאחרונה? המממ... בעל זבוב? סתם, לא..איכס
ארוכה הדרך הביתה איזה עוד זמרים חוץ מקלי המושי מושלמת (!!!!!!) את אוהבת? אוקיי
A Perfect Circle Ashlee Simpson <בערך כזה> Avril Lavigne <
> Evanescence Fall Out Boy From Autumn To Ashes Garbage Joss Stone Lindsay Lohan <
> My Chemical Romace <
> Tool <
>

patito ƒeo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

שמת לי תמונה של ג'ר, זה פיצה (
?) על הכל!!!

EliranMaor

New member
../images/Emo121.gifרותםםםםםםםם

מה קורה? מה נשמע? את יודעת מי אני בכלל?
לאמשנה
מה השיר האהוב עלייך? והשנוא? שיר אחרון ששמעת? מודל לחיקוי שלך? יש לך משקפיים/עדשות/פליקס?
איזה שיר של קלי את הכי אוהבת? ואממ אני אמשיך כשאני אסיים ללמוד [נכון שביולוגיה זה חרא?@%@]

patito ƒeo

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo107.gif

מה קורה? הכל טוב]: מה נשמע? כן את יודעת מי אני בכלל? ברור!! לאמשנה מה השיר האהוב עלייך? אין אחד כזה]: אני אוהבת אחד אהוב של קלי, אחד אהוב של מטאליקה, אחד אהוב של טול, אחד אהוב של MCR..טוב מיציתי
והשנוא? כל מני שירים טחונים למיניהם שיר אחרון ששמעת? בריטני ספירסP: אנד דאן ווי קיס מודל לחיקוי שלך? איווה לנגוריה
יש לך משקפיים/עדשות/פליקס? נופ איזה שיר של קלי את הכי אוהבת? אדיקטד
ואממ אני אמשיך כשאני אסיים ללמוד [נכון שביולוגיה זה חרא?@%@] כן!! ביולוגיה זה הכי חרא שיש!!!!!!! היה אמור להיות לי היום מבחן אבל לא רציתי לעושת אז אני עושה ביום ראשון בחדר העיון בלי אפשרות להעתיק
חוצפה

EliranMaor

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo12.gifאנד דאן ווי קיס?

לא מכיר ת'שיר הזה.. מאיהז אלבום?

Free Lancer

New member
../images/Emo45.gif

and then we kisssssssssssss your love comes alive on my hips i feel the ruuuush coming over ne over meeeeeeee אני רעב

EliranMaor

New member
../images/Emo121.gifרק אני לא מכיר את השיר הזה?../images/Emo12.gif

יש מצב שמישו מעלה לי אותו?

למעלה