תרבות יום ב'

בארס

New member
תרבות יום ב'

שמח להודיע שייתקים היום שידור הרדיו המסורתי שלנו מקווה שיש לכם את הלינקים הדרושים השידור שלי יתחיל מתישהו בערב ואני אודיע כאן כשמתחיל. כמו תמיד אפשר להזמין שירים ד"שים ופיצה וודקה זוברובקה על חשבון הבית. נשמע. :)
 

בארס

New member
נחמד

מקווה שאצליח למצא את זה. בכל אופן...הצפי לתחילת השידור הוא לא לפני 23:00 סורי.
 

barak001

New member
למי שלא היה אז

ולא קרא שרשורים קודמים, אפשר פרטים במה מדובר? איפה לחפש אותך? מחכה לתשובתך עד 11 :)
 

בארס

New member
כאן

228&msgid=82639394 target=_blank>1 2 מקווה שהעסק עדיין עובד...לא בדקתי כבר שבוע נראה ב 23:00
 

בארס

New member
יש בעיה

...טכנית. אני לא יכול להתחבר כדי לשדר עד הודעה חדשה (מקווה שכזו תגיע ממש בקרוב) בינתיים מי שרוצה...אפשר קצת שירה בציבור לפתיחת הסולאר פלקסוס נרות וכאלו... ורק נקווה שלא נגיע עד הזריחה עם כל הדביקות של העניין בכל אופן...לא לאבד תקווה.
 

בארס

New member
קצת באיחור אבל

כוחות קומנדו מיוחדים הצליחו להשתלט על תחנת השידור יש לציין שהכוחות השתמשו בתחמושת ממיטב התוצרת של עלית מאפיית אנג'ל וממתקי אבו ג'מיל מנצרת האוייב פשוט לא עמד בזה. לא היו אבדות לכוחותינו והלוחמים האמיצים ממשיכים להגן ולאבטח בגופם את התחנה וכל זאת בכדי לאפשר את שידורי החופש ולהפיץ את הבשורה השידורים ימשכו לפחות עד הצהריים ורוב השירים שביקשו המאזינים הקדושים הושגו וישודרו בתדירות מוגזמת (כי ביקשתם ממש מעט ;) יאללה בית"ר. :)
 

בארס

New member
קמהדנו

...תביא איזה שיר חדש נמאס לי לשים כבר את הרוק בקסבה. רבותי חלק גדול מהשירים שאני משדר הוזמנו ע"י חברינו היקרים רשימת השירים שלי צמאה לצלילים חדשים הפנקס פתוח... :)
 
למעלה