שמח להודיע שייתקים היום שידור הרדיו המסורתי שלנו מקווה שיש לכם את הלינקים הדרושים השידור שלי יתחיל מתישהו בערב ואני אודיע כאן כשמתחיל. כמו תמיד אפשר להזמין שירים ד"שים ופיצה וודקה זוברובקה על חשבון הבית. נשמע.
...טכנית. אני לא יכול להתחבר כדי לשדר עד הודעה חדשה (מקווה שכזו תגיע ממש בקרוב) בינתיים מי שרוצה...אפשר קצת שירה בציבור לפתיחת הסולאר פלקסוס נרות וכאלו... ורק נקווה שלא נגיע עד הזריחה עם כל הדביקות של העניין בכל אופן...לא לאבד תקווה.
כוחות קומנדו מיוחדים הצליחו להשתלט על תחנת השידור יש לציין שהכוחות השתמשו בתחמושת ממיטב התוצרת של עלית מאפיית אנג'ל וממתקי אבו ג'מיל מנצרת האוייב פשוט לא עמד בזה. לא היו אבדות לכוחותינו והלוחמים האמיצים ממשיכים להגן ולאבטח בגופם את התחנה וכל זאת בכדי לאפשר את שידורי החופש ולהפיץ את הבשורה השידורים ימשכו לפחות עד הצהריים ורוב השירים שביקשו המאזינים הקדושים הושגו וישודרו בתדירות מוגזמת (כי ביקשתם ממש מעט יאללה בית"ר.
...תביא איזה שיר חדש נמאס לי לשים כבר את הרוק בקסבה. רבותי חלק גדול מהשירים שאני משדר הוזמנו ע"י חברינו היקרים רשימת השירים שלי צמאה לצלילים חדשים הפנקס פתוח...