תרבות הולנד?

numkimhi

New member
מה ניסגר איתכם ???

זהו אתם כולכם בורחים ? נייס...אני ממש מאוכזבת מלפפון , את כמוני המון שנים בפורום ולדעתי אפשר להציל אותו אבל אתם בחורים בדרך הקלה החוצה ....לא בא לך לנסות להקים אותו ?

מלפפiן

New member
תראי, אני יודעת

שאת מחפשת רק טוב והרמוניה, ומנסה להשלים בין כולם. אבל לפעמים צריך להסכים שלא מסכימים.

numkimhi

New member
תראי מלפפון ...

אני באמת אוהבת את הפורום הזה ואני באמת חושבת שאפשר להגיע למקום טוב , אבל באמת מאיזה סיבה אתם לא מתים על חנה ואני באמת לא מבינה למה , אולי ואני רק אומרת אולי ... כדאי לארגן מיפגש ביננו אלו שבהולנד של הפורום וכולנו ניפגש ואז כולכם תכירו אותה יותר טוב אז רק אולי אז תראו מה שאני רואה בה... מה אומרת ? שווה ? אפשר גם לעלות רעיונות להניע קדימה .... גם אני הייתי בעיקרון אמורה להיות מנהלת הפורום אבל חנה קיבלה את התפקיד ואני שמחה בשבילה , אבל צריך לתת לזה צאנס ..מה אומרת ? יש מצב למפגש ?

TatyBar

New member
פורום הוא מקום וירטואלי

אינטראקציה בין אישית, פיזית, שונה מאינטראקציה וירטואלית. אדם יכול להיות חינני או חביב או נחמד או סימפטי במציאות, אבל אין לכך קשר ליכולות ניהול של פורום, או בכלל.

numkimhi

New member
אבל אתם לא ממש נותנים לה צאנס ....

זה אפילו לא חודש שהיא בניהול ....אם זה היה קורה אחרי חצי שנה או חודשיים , הייתי אולי מבינה , אבל תתנו לה צאנס ...ומה הקשר למיפגש ? לדעתי זה עדיין רעיון טוב .

oranje boven

New member
הגעתי לכאן מפייסבוק, לא מהראשי

ובכלל כבר שנים מאז פרשתי מתפוז, אבל אם יפתח פורום בנלוקס (סטארט-אפ נושן של סמאאק ושלי, שלא יצא לפועל) - אני אעשה קאם-בק, ולו רק בגלל שלאוחן אין אף-בי ובתפוז היא תקעה יתד, אבל גם מפני שאני לא אוהבת את ההגדרה "תרבות הולנד" ובכלל, פלנדרן היא גם הולנד, והגיע הזמן שלבלגים גם יהיה פורום. ofnie dan?

yaelli10

New member
אני בעד

השם תרבות הולנד לא מתאים ואכן הפלנדרים הם גוש אחד. לא יודעת מה זה נלוקס. אבל אם את חוזרת אשמח להיות שם.

numkimhi

New member
טוב , אני מבינה שזו מלחמה אבודה...

אני חייבת לציין שאני מאוד עצובה מהעניין ומאוד מאוכזבת , כי שם גם אפשר לשנות, אבל מה שבא לכם ... שיהיה המון בהצלחה בכל מה שתבחרו

ayala26

New member
שלום שלום

אגב אפשר לשנות לפורום קיים את השם אם רוצים. מכירה פורומים ששינוי שם.

een ogenblik

New member
את מתחילה טוב,

אבל אז את חייבת לכתוב "פלנדרן היא גם הולנד"? נכון שאני מקדמת את הרעיון החשוב שבלגיה אינה מדינה, אבל מכאן ועד לזהות בין פלנדריה להולנד המרחק רב עד למאוד!

oranje boven

New member
כמובן

שהייתי חייבת. לפחות הקפדתי על "פלנדרן" ולא כתבתי סתם "בלגיה". ונעבור לקומונה...

למעלה