ולסיכום
ראשית אני שמח שהצלחתי לעורר אתכם, עובדה כמעט כל משתתפי הפורום הגיבו. והרי הערותי לדברי המשתתפים המכובדים: טומי – אתה ראוי להערכה על הסבלנות והסובלנות שאתה מפגין. אין ספק שאתה מנהל את הפורום היטב. אגיבאגי – את ליידי אמיתית!! BT – כבר עניתי לך, ואגב בדיחה שצריך להסביר איננה בדיחה – קפיש??? VERA2 – טלי קורה מבין עינייך – בעניין ההתנשאות! 1001 JUD אני מירושלים, קשה לי להגיע לגליל אבל את מתאימה כניראה לשם זה דומה לנוף ממנו הגעת מהכפר לא?? גלי (עם או בלי טרייד מרק) – את כניראה ה"פרחה" של הפורום ואת אפילו לא מנסה להסתיר זאת. עב – קשה לי להבין מה אישה משכילה כמוך מחפשת בפורום עם רמה בינונית שכזו. Solyom – זה MISKOLC ולא MUSKOLC – טעות דפוס?? זה לא משנה את העובדה Eger, Miskolc, Debrecen, Bekescsaba, וכד' זה לא בודפשט וזה ישאר VIDEK כלומר כפריים על כל המשתמע מכך. ליוליקה – עוד לא התייאשת מהפורום??אני במקומך כבר מזמן הייתי נוטש. את לא רואה שיש הבדל בין הרובע ה-6-7 בבודפשט לאלה שהגיעו מה-VIDEK שזה רוב הפורום?? הם בכלל לא מבינים על מה את מדברת, לכן הם גם כמעט ולא מתייחסים לדברייך כי את משאירה אותם פעורי פה. ORLU – למה את תמיד ניטפלת ליוליקה? מה קרה את מקנאה במורשת שלה? יש לך על מה!! Kropacsek – סוף סוף מישהו אמר את הביטוי שמתאים ביותר לחלק מהמשתתפים פה PARASZT!! אליעזר בלאו – מפאת "והדרת פני זקן": יוליקה לא העירה לך על גילך רק על מינך...קרא שוב את דבריך. ולכל אלה שהעירו לי שאני מסתתר מאחורי כינוי – תבדקו שוב את הכרטיס האישי שלכם, אני חושב שהגיע הזמן לעדכן אותו. היו ברוכים.