תרבות או הווי

orlu - מתנצל בעניין החתולים, אבל

זו כניראה האובססיה שלך חובבי חתולים יקרים......התוכלוו orlu ו 10:30 | 31/07/04 לאתר לי תמונות של חתולים ובעיקר עכברים(לא של מחשב) זקוקה לתמונות בדחיפות תודה אויקה גם סיפקה לך את מבוקשך.

solyom

New member
תרבותי? אבל...

לידיעתך או לזה שלוחש לך. 1. בהונגרית videk זה גם Eger,Muskolc,Debrecen countryside באנגלית. 2.sutemeny זה אפוי ו testa בדרך כלל זה מבושל 3.bab זה bab גם ב erdey כי bableves זה bableves גם שם. אין paszujleves זה סלנג כמו בעברית למשל נהדר=אחלה(מערבית) ותסלח לי באם אומר לך שהרבה תרבות אין בך וחבל להפריע לאנשים לעשות כרצונם ללא ביקורת בונה?
ובאמת תהיה נחמד ורד מזה

jud1001

New member
אדון "ההוא"..נקודה או שתיים..../images/Emo41.gif

תודה שאינך מתנחל לנו פה..רק האות הראשונה של מתנחל מצממרת אותי קשות... ועל כך מגיע לך
על כך שאתה משאיר אותנו עם ההומור של ביטי.. וחוסך מאיתנו את ההומור שלך.. מגיע לך
על כך שהבעת את דעתך והיא נשארה דעתך.. מגיע לך
על כך שרק ניסית לכוון את התנועה בפורום.. והתנועה כיוונה אותך החוצה.. מגיע לך..
יש לך כבר זר נאה של פרחים.. עשה לך זר מהפרחים.. תקנה חליל.. ולך תחלל בהרי הגליל..

B T1

New member
אני ממש שמח שאינך מתכוון...

"להתנחל פה"-כדברך. לדעתי, ראשית עליך להתנצל לפני באי הפורום (או חלקו) כאשר אתה כותב: ציטוט "ההונגרים (בעיקר חלק מההונגריות) שאני פוגש פה nagyszajuk בלשון המעטה" סוף ציטוט, ראשית בהונגרית נכונה אומרים: nagyszajuak ולא כפי שכתבת. תרגום עם הסבר (נוסך בודפשט) לקהל הרחב nagyszaju=מילולית פה גדול ולא מרוסן. הכוונה לרברבן, ריקן ללא כיסוי, אני בפורום זה לא הכרתי אף אחד כזה (למרות שאת הרוב אני מכיר אישית, חלקם אפילו קרובי) עד שבאת ולכלכת. התנצלות מתקבלת ברוב שעות היום, גם לאחר שעות המשרד. אני אישית אשמח אם את ביקורתך הבונה תעביר לפורום אחר. אגב-חייב לך הסבר על מה שלא הבנת מקודם. בתרבות הונגריה אתה מחפש כיסוי לשם, למה לא תחפשו במפלגת העבודה? שם יש יותר עבודה מאשר אצלנו תרבות? הבנת את זה ברוך? הערת המשורר-מי שרוצה לתת ביקורת בונה לא מסתתר אחר ניק ריק, ללא תוכן.

גלי®

New member
והנה הגיעה ה-nagy szaju של הפורום!!

ראשית, אתה בכלל מכותבי הפורום ? אם כן, הייתי מצפה ממישהו שיש לו ביקורת כ"כ "בונה" שיעשה זאת בשמו המקורי ולא יפתח ניק חדש על מנת להעביר אותה... ואם לא: אז מה מעניין אותך על מה אנחנו כותבים ומדברים ? עניינך האובססיה של מי היא חתולים, תמונות, או תמונות של חתולים ?! אני מציעה שתחזור (ומהר!!!!!) לאבן מתחתיה זחלת לכאן !!!! פגיעה בפורום, או באחד מאיתנו -שווה לפגיעה בכולנו ! בקיצור: אינך רצוי כאן !!! (זה היה מספיק מובן ?! או שגם את זה תצטרך לקרוא "הלוך ושוב" ?!!!!)

B T1

New member
כנראה שהאיש באמת עבר את הגבול

פגע גם בפורום וגם בחתולים. אגב- לאיש, בהונגרית אומרים: Ember legyen szalas Nem valami nyalas תרגום מאוד חופשי: גבר שיהיה תמיר (שיהיה ישר) ולא זב חוטם. (ולא סמרקאץ')

גלי®

New member
ווווו, מרוב התרגשות על "דברי

החוכמה" שהצליח להפיק ממקלדתו, בכלל שכחתי לברך אותו.... :)))) שלא יגיד שההונגריות אינן "מסבירות פנים" (למרות שלפי מה שהוא נשמע, צריך להסביר לו גם חלקים אחרים...:)))) ), הכנתי עבורו משהו קטן...

orlu

New member
חברים מה ההתרגשות אתם באמת

מאמינים שזה מישהו מאיתנו לא ולא אתמול פרסמו את דרומית 1 בשער תפוז קונילמל שלא יודע אם ההוא זה ההוא ראה ניפגע היתפרץ וברוך הבא. עכשיו יש לך שעורי ביית אורח ! נכון למדת יפה שעב עשתה עבודת שורשים נחמדה תיכף עב גם תגיע ותספר לנו שאתה חבר בשורשים ומשם אתה יודע. או ששוטטת הייטב בפורומינו הבוקר על שרשוריו. גם עבודה מכובדת. אבל נניח לזה ונישאר במיסגרת המארחים המנומסים ובעבודת הבית לא לשכוח להתאים נכון את הניקים לאדם. עזרה בשעורים?חפש סיבה טובה יותר לרדת על ORLU שהרי חתולים זה לא הקטע שלי יקירי.

עב

New member
זה קורה אחת לכמה חודשים

אורח ממליץ בפנינו לשנות את נושאי השיחה. השם של הפורום באמת מטעה. הקשר שלנו להונגריה מורכב מסיבות מובנות ולכן הפורום לא עוסק רק בהתרפקות על העבר אלא גם בחיי ההווה. חוצמזה שחיינו נטועים כאן ועכשיו ולא רק שם ואז. אני מתייחסת לפורום כאל "רשת חברתית" של יוצאי הונגריה לדורותיהם. אפשר לדבר כאן על כל דבר, חתולים, מוזיקה, ספרים, טיולים, פרחים, עבר, הווה ועתיד. מי שנחמד לו - נשאר. מי שמרגיש לא נוח - הולך לפורום אחר. אתה מוזמן להעלות נושאים ומי שירצה יצטרף לשיחה.

ברק 188

New member
אני זה לא ההוא, ולו היתי הוא ...

לא היתי כאן אז מי אני? בן למשפחה ממוצא הונגרי מרגיש משויך לכאן, הרבה על הונגריה עצמה בלבד ביקורים שהיתי שם באמת לא אדע, רק זכרונות מבית אבא- אוכל, שירים ,מעט שורשים,וצחוקו הרועם שקרא את החייל האמיץ שוויק בהונגרית,,,ואוהב את הכותבים כאןוכללללל מה שהם כותבים כגון על- תרבות האדם וכל השאר, המשך יום נפלא. כמו בכל יש את העיקר, יש התפל, ויש את הניטפל.

קצת פילפל

או אם אתם רוצים קצת פילפול אינני באה להדגיש את גילי אבל אני בין אלא שהייתי רוצא שדור ההמשיך יתעסק קצת בשורשים אני מקווה שזה מורגש בכתיבה שלי אני מציע NEM KELL A DOLGOT MELLRE SZIVNI יש ביננו כאלה שחינוכם בהוגריה אבל כולנו אהבים את ארצנו וזה העקר המשיך שיחה חרבוחיח וסבלנית

orlu

New member
אלעזר זה היתרון באינטרנט כולנו

יכולים להיות בכל גיל ..... והיות ובעבר ביתך ספרה לנו את גילך ולנכדתך עזרנו בשעורי הבית לא מפתיע שאתה גאה בדור ההמשך ותומך בדור המשך התר אחר שורשיו. חןוחן לך

יוליקה

Member
מנהל
אליעזר,לגיל יש הרבה יתרונות כמו יין

אבל אני חייבת לשאול אם זוהי טעות פרואידיסטית? "אינני באה להדגיש ... מתוך דבריך.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo108.gif../images/Emo54.gifטוב, מאחר והזכרתם אותי

(ואת חתולתי), אין לי בררה אלא להוסיף גם את דברי. כאילו שבלי זה לא הייתי מגיבה. תגיד לי מיסטר "אתה שלא ההוא". מה רע בחתולים? (ידוע שאוהבי חיות הם אנשים טובים). כנראה שאתה לא נמצא ביניהם. ומה רע בלשמח קצת את חברי הפורום ובני משפחתם, ולברכם ליום ההולדת? (הרי ככה יש סיבה למסיבה, וזה לא מזיק בימים טרופים שמתרחשים ומתרגשים עלינו). ואם אתה כל כך בקיא בענייני הפורום, איך זה נעלם מעיניך, שאנחנו מדסקסים פה גם על אוכל, (בעיקר חונגרי), על ספרים, על מוסיקה, ועל טיולים, ביקורים, ומקומות בהונגריה?, וזאת בנוסף לנושאים כלליים ושונים. ובכלל, באיזה חוק כתוב שיוצאי הונגריה חייבים לדבר רק על נושאים הונגריים? מה, אנחנו כאלה צרי אופק בעיניך, שלא מכירים משהו אחר? ומה לעשות, לא כולם נולדו בהונגריה, ולא כולם שולטים בשפה. ולבסוף, לידיעתך, טוב לנו כמו שאנחנו, ואם הסתדרנו בינינו יופי עד עכשיו, לא אתה תהיה זה שיקלקל לנו את הכיף בלהשתייך לפורום הנפלא הזה! ואגב BT, עם חוש החומור הנפלא, אולי זה עוד אחד מקרוביך, שבא לעבוד עליך ועלינו?

גלי®

New member
אוויקם ../images/Emo24.gif

ובקשר לקרובים של ביטי - אין לנו יותר, אזל המלאי... :)))))

jud1001

New member
מישהו מכין לעצמו ג'וב חינוכי...../images/Emo41.gif

חדש.. וזה מתקשר אולי עם איום פיטורי מחנכי הדור המיתקרב לישום.. זה משהו כמו עבודת גמר של מישהו.. שבאופן מיקרי "נפל" על הפורום שלנו

למעלה