תראו...

L 0 L

New member
חמוד

אני מפחדת לצייר על האולסטאר שלי ולהרוס אותם P:

OiSH

New member
גמני הייתי ככה בהתחלה..

אבל הן אצלי כבר יותר משנה והן הרוסות לחלוטין... כאילו, מלוכלכות באופן שאי אפשר לנקות... יש עליהן מן כתמי אקנומיקה כאלה מהתקופה שהייתי שוטפת רצפה בעבודה והמים היו מגיעים לנעליים.. וחץ מזה, מאז שהגעתי לבית ספר הזה.. כולם שם נועלים אולסטאר... אני צריכה להפריד את עצמי מהקהל איכשהו.. אני חייבת לאלטרנטב אותם איכשהו...

לא לומדת איתך אבל...

אני מכירה כמה אנשים מהשכבה שלך ביחוד אלה שלומדים בתאטרו ומוסיקה הם למדו איתי פעם.אממ ירדם אבינועם וכול אלה מכיתת מחול אני לומדת ביא,אבל באוהל שם.

OiSH

New member
יו...

אולי לומד איתך ילד בלונדיני כזה? ג'ינס כזה.. אולסטאר שחורות... עינים כחולות... שיער בלונידי מדהיייםםם עד הכתפיים בערך? אני חייבת להכיר אותו...

OiSH

New member
לא...

שיו... מה זה כל השמות התמוהים האלה?.... עד עכשיו לא הכרתי אף אחד ממה שכתבו כאן... טוב נו. עברתי לפני איזה שלושה שבועות.... את מי אני כבר מכירה?..

ffiendd

New member
ממ אני לא מכירה, ../images/Emo54.gif

אבל אני לומדת בדיוק מטר ליד:) ויפה, כה:) (אה נו ריבוי סמיילים כי אני באופוריה)

OiSH

New member
אבין? אחלה בית ספר.

בואי לבקר. ותודה. :) (רק סמיילי אחד. כי אני ממש לא באופוריה... :\ )

a l u

New member
עם איזה טוש צבעת את הקדימה של הנעל?

ניסיתי פעם לעשות את זה ארטליין אבל זה יצא ממש מגעיל..

OiSH

New member
מה זה ארטליין?

השחור זה עט של פיילוט אם אני לא טועה והאדום זה טוש בלתי מחיק לדיסקים וכאלה.... ועשיתי גם על הנעל השניה יום אחרי... בשחור וסגול... שניהם עטים של פיילוט וזה נראה ממש טוב...

ארטליין

לא אמור להמחק אבל מניסיון הוא נמחק מאוד בקלות קני טושים לא מחיקים מאופיס דיפו או כל חברה אחרת. תגידי להם טושים לא מחיקים לדיסקים והם יבינו אותך. =)

OiSH

New member
עד עכשיו לא...

כשזה התייבש נזהרתי לא לגעת בזה... ועכשיו זה יבש ולא נמחק כשנוגעים בזה... אני מפחדת מהיום שבו ירד גשם..

ארטליין

זה הטוש העבה הזה שילדים כל הזמן משחקים איתו אבל ניתן למחוק אותו. אני השתמשתי ב לומוקולור שזאת חברה כמו שאמרת של טושים לא מחיקים לדיסקים... הרבה יותר יעיל. (במיוחד כשאמא שלך מתלהבת וקונה כאלה בשחור/חום/ירוק/כחול/סגול/ורוד/כתום/צהוב)

למעלה