תראו...

OiSH

New member
תראו...

שיעמם לי היום בשיעור היסטוריה... יפה? ואני רוצה לברר אם יש כאן מישהי שלומדת בבית ספר שלי.. בשכבה שלי.. בליך.. י"א. מישהי? מישהו? ומצטערת על הכתום...

וואי:)

הן ממש מזכירות לי את מה שאני עשיתי לנעליים שלי

OiSH

New member
למה לא נכון?

ונראה לי שראיתי את אמא שלך בקניון... חיח... הייתי בחנות נעליים והאולסטאר שלי היו על הרצפה כי מדדתי נעלים, אז אשה אחת שאלה אותי אם קניתי את זה ככה ואמרה לי שזה מזכיר לה את אלה של הבת שלה כי גם היא עשתה כאלה ריבועים עליהם... אז אמרתי לה שלבת שלה יש טעם טוב P:

OiSH

New member
ומה שעשית לנעליים שלך ממש יפההה

הרבה יותר יפה משלי!!! יא ילדת סקא אחת. איך הצלחת לעשות כוכבים כל כך יפים?

חח אמא שלי אתמול

חזרה מארה"ב אז אני בספק ואמא שלי גם לא היתה אומרת את זה היא היתה אומרת משהו בסגנון "יש לך כוח לעשות גם לי?" הכוכבים לא כאלה יפים טיפה עקומים כי בידיוק ראיתי ארץ נהדרת=)

newfoundgirlie

New member
יולי שליייי../images/Emo140.gif

יפהההההההההה!!! ממש חמוד. את יכולה גם לקנות שרוכים משבצות שחור-אדום או לצייר על אילו הלבנים גם... יכול להיות נוראנורא חמוד.. אבל אהבתי ^_^ תחדשי או משהו

OiSH

New member
אני רוצה לקנות שרוך אדום..

או שחור... זה יהיה נחמד... P: נמנמ... חיחיח.... יש הופעה של יוסלס איידי ואני כנראה הולכת... זאת ההופעה הראשונה שלי אי פעם, אז אם אני אלך זה יהיה סיבה למסיבה... אגב, ניצלו"ש - ההופעה... או ביום חמישי הזה או ביום שישי הזה... 55 שקל כניסה... לא סגורה על איפה.. אני אלך לבדוק עוד מעט.. והכי חשוב - שתייה חופשית כל הערב!! :) תבואו יהיה כיייף!

OiSH

New member
מאיפה את יודעת יא זונע?

תבואי איתי? *פליז...* אין לי חברים... אני אלך לבד. אני בטח לא אלך וזהו בעצם... בעעע... :(

Diablo Girl

New member
יוליי???

אמ את תוהה מי אני זאת אניייי אוררררר..... אהבתי את מה שעשית לאולסטאררר חכם ביותררר :)

למעלה