net the jet
New member
ומה עם מורים שלא נותנים 100% כי
"כי אף אחד לא מושלם".... מתה על המשפט הזה. גם אם הילד הצליח ב 100 % בכל המבחנים, עשה שיעורים, השתתף , התנהג יפה ומה לא.. לא יקבל 100 כי - למה בעצם ? לא שאני חושבת שרק 100 זה ציון טוב, אבל לילדה שקיבלה 100 בכל הציונים בתעודה, וכאמור השיגה את כל הציונים הגבוהים במבחנים, ( ובלי קשר גם עברה את המבחנים של בר אילן... ) אז סתם "לדפוק" את הממוצע ? עברנו את זה גם עם הגדולה לפעמים.... סתם קטנוניות של מורים...אנחנו לא עושים ענין אבל קצת מרגיז..
ומה עם מורים שלא נותנים 100% כיאני חרדה מהיום שהמורה יגלה
שהילד יותר חכם ממנו... המורה שלי למתמטיקה בתיכון ממש התעללה בי בכוונה לפני כל הכיתה! היא נתנה לי מגן 75 והסבירה בכיתה שהיא ידעה שאני אקבל 100 בבגרות ואם יש הפרש של יותר מ25 נקודות בין הבגרות והמגן אז מבטלים את המגן, והיא בחרה במיוחד בשבילי את הציון הכי נמוך שעדיין יחשב כי היא רצתה להוריד לי את הציון הסופי בבגרות. תארו לכם איך הרגשתי בשעור הראשון בכיתה י"ב כשהמורה השוויצה בכמה היא חכמה ואיך היא הצליחה להוריד לי את הציון לפני כל הכיתה!!!! עברו 20 שנה ואני בחיים לא אשכח את הרגע הזה. את חוסר האונים מול המערכת ומול המורה שפשוט לא הבנתי למה היא שונאת אותי כ"כ ומה עשיתי לה?!
"כי אף אחד לא מושלם".... מתה על המשפט הזה. גם אם הילד הצליח ב 100 % בכל המבחנים, עשה שיעורים, השתתף , התנהג יפה ומה לא.. לא יקבל 100 כי - למה בעצם ? לא שאני חושבת שרק 100 זה ציון טוב, אבל לילדה שקיבלה 100 בכל הציונים בתעודה, וכאמור השיגה את כל הציונים הגבוהים במבחנים, ( ובלי קשר גם עברה את המבחנים של בר אילן... ) אז סתם "לדפוק" את הממוצע ? עברנו את זה גם עם הגדולה לפעמים.... סתם קטנוניות של מורים...אנחנו לא עושים ענין אבל קצת מרגיז..