תראו..

שיר צודקת..

לגבי שני הדברים... היא באמת מספיק מקסימה בשביל להתנדב לא כמו הבעל אגו המנופח דיוויד שיבקש המון כסף...

1Shir

New member
טוב, בשרשור אחר כבר הועלתה המסקנה

שאין הרבה הבדל בין השחקנים לדמויות שהם משחקים.. ומה שאמרת בהחלט מסתדר..

1Shir

New member
יש כאן עוד נקודה חשובה לדעתי

אל תתעצבנו, אבל לאור העובדה שהסדרה באמת הסתיימה באופן קצת צולע, האם הוצאת סרט שני היא אכן ההחלטה הנכונה? אני יודעת שודאי תגידו שהסרט אפילו הכרחי, על מנת למחוק את הטעם העבש של עונה 9. השאלה איך נרגיש, אם גם הסרט לא יהיה משהו, ולא רק שמרחו קצת את הסדרה מעבר לטעם הטוב שלה, אלא גם מרחו סתם עוד סרט? יכול להיות שזו גם הסיבה שהסרט נמצא בעיכובים. המעורבים בדבר (חוץ מדוכובני אולי, שלא ממש נטל חלק בשלהי הסדרה) יודעים שאם הסרט ייכשל, זו כבר תהיה ממש השפלה.

Gilliana

New member
למה להתעצבן?

את עוד היית ממש עדינה עם ההגדרה "קצת צולע". הרבה צולע!!! למעשה - פיסח לחלוטין! ואני חושבת שהעלית נקודה מצויינת. אם כריס לא ילך לכוון הנכון - הסרט בהחלט ייכשל ואני מאינה שהוא מודע לכך היטב. אני גם חושבת שכריס מתכוון ליצור הרבה מאד מתח מסביב לסרט כדי שכאשר הוא כבר ייצא, ההתנפלות תהיה אדירה. אני למשל ממש לא מאמינה שהסרט יהיה בלתי תלוי בסדרה כפי שהצהיר דיויד לא מזמן. לדעתי מדובר בתרגיל יחצנות.

סליחה????????

זה צריך לעניין אותי השיקולים הכלכלים שלהם??? או הריטיינג הנמוך שהיה??????? אכפת לי אם יש משקיע או אין שחקנים ????? לא מעניין אותי אם יעשו את הסרט במשרד או בכל העולם.. אני רוצה סרט!!! אני מתגעגעת למאלדר וסקאלי!!!!

Gilliana

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

זה באמת לא מעניין ושום תירוץ לא מתקבל, נקודה!

1Shir

New member
אוקינוס, בזאת אני מתייגת אותך...

כקול האמוציונלי של הפורום

רק עכשיו??

למה רק עכשיו החלטת לתייג אותי ככזאת???
... אני בוכה בכל פעם שמזכירים את השם וויליאם, מיתר נע בליבי כשמוזכרים מאלדר וסקאלי ובאלוהים אני מתגעגעת אליהם....

1Shir

New member
לא רק עכשיו, מאז ומתמיד ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

למעלה