תראו..

Gilliana

New member
זה עולה, נכון - אבל...

יחסית לסרטי SCI-FI זה PINUTS. את יכולה להשוות נניח לסדרת סרטי "שר הטבעות" או "מלחמת הכוכבים"? ועובדה שהם נעשו בכל זאת. בתקציב של "נקמת הסית'" למשל אפשר היה להפיק 10 סרטי X-FILES.

יש לי פשרה

אני מוכנה להשקיע בסרט.. אני אקרע את עצמי בעבודה אשבור חסכונות כי אני בניגוד אליהם... מאמינה בסרט....

Gilliana

New member
אין כמוך! ../images/Emo140.gif

אבל כמה שלא תעבדי, ותשברי חסכונות - ואפילו כולנו יחד, אני חוששת שאין לנו סיכוי להפיק אפילו 10 דקות של סרט...

תלוי איזה סרט...

אם זה יהיה סרט שכולו בבית או במשרד של מאלדר לא נצטרך הרבה כסף.. אני מוכנה לתת לדיוויד את שכרו לסרט (תבינו לבד) אני אקריב את עצמי ו"אשלם" גם למיטש ..
חח.

Gilliana

New member
אההה, ככה??? ../images/Emo8.gif

אני בטוחה שמתנדבים לא יחסרו לנו כאן...

1Shir

New member
לא בטוחה שמתנדבים לא יחסרו ../images/Emo4.gif

כמה בנים כבר יש בפורום? ולגבי אלה שכן נמצאים, יש לי רושם שהם יותר מדי רציניים בשביל המשימות שלנו..

אז רגע!

לדיוויד ומיטש אני משלמת לג'יליאן שיר תשלם.. (שיר התנדבת אי אפשר לחזור בך).. מי מתנדב לשלם לדוגט ורייס?

Gilliana

New member
אף אחד - יש מיתון!

מה, לא שמעו כאן על קיצוצים בתקציב? מי צריך אותם ANYWAY??? יקוצץ דוגט ומיד!
(רק שאז הוא עוד עלול "להתחבר" לנו מחדש...
)

1Shir

New member
רגע..

מה בדיוק אני צריכה לעשות?
כאילו, למה בהתחלה אמרת שעם כל הרצון הטוב, את לא יכולה לשלם לה?

שיר נו באמת...

לעשות לך את שיחת הדבורים והפרחים? שיחת החסידות??? וחוץ מזה אני לקחתי על עצמי את מיטש ודיוויד. אם ממש ניהיה במצוקה כלכלית קשה אני אעבוד קשה ואקח גם את דוגט על אחריותי אבל את מוניקה וסקאלי על אחריותכם (ושיר כבר לקחת על עצמך את ג'יליאן) אז מי לוקח את מוניקה? וגילי אי אפשר לוותר עליהם (לצערי) גם ככה כולם מתים ...

1Shir

New member
טוב, הבנתי, מבחינתי בסדר

אני כבר אאלתר משהו על מנת שזה יהיה תשלום הוגן...

עד כמה הוגן?

אני חס וחלילה לא רוצה להתחיל לגלוש פה לדברים לא הולמים אבל תתצטרכי להתאמץ כדי לאלתר משהו הולם כי דיוויד ומיטש יקבלו תשלום גבוה מאוד.. טו עכשיו אני אסתום!

Gilliana

New member
טובבב, הבטחתי אז אני חייבת להגיב...

מי שמחליט אם השכר גבוה הוא זה שמקבל את התשלום לא?

ונראה לך שאני לא אגיד פה כלום???

כיוון שאני מאוד רוצה שיהיה סרט , ושכמובן כולם יהיו מרוצים לפיכך אני מבטיחה כאן שהתשלום אכן יהיה גבוה. ואני פתוחה למשא ומתן ואם הם ירצו את התשלום בדולרים לירות שקלים דרחמות או יורו... הם יקבלו תשלום גבוה!

1Shir

New member
טוב, אז גם *אני* אגיב

כי אני זו שאילצתי את גילי להבטיח.. כפי שאנחנו מבינות, עינת, במקרה הזה- הנחתום (את) מעיד על עיסתו? כלומר את מבטיחה תשלום מעל ומעבר להוגן, גם בעיני מקבלי התשלום?... ואני מעדיפה לא לנסות לחשוב מה מסמלים הדולרים, לירות, שקלים וכו'... אני ממש בונה על זה שרק אנחנו עדיין רואות את השרשור הזה

אחרי שהשרשור עבר דף.......

מי יודע אם גם אתן בכלל תראנה אותו. אבל אני אגיד שמעולם לא העדתי על עצמי (לטובה או רעה) כי באמת אין הנחתום מעיד על עיסתו אך במקרה זה כיוון שיש פה שילוב של עסקים והנאה...(אפשר לערבב בינהם?????) אני יכולה להעיד על עצמי שאני אתן תשלום מעל ומעבר .....

1Shir

New member
כאשר השיחה מתדרדרת לתהומות

זה זמן טוב בשבילי להצטרף... טוב, סקאלי? אני יודעת שאני בת, אבל לעומתך, אני לא בטוחה שלי היה אכפת "לשלם" לה, כהגדרתך.. אוי, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה
מזל שזה שרשור שכבר לא קופץ...

1Shir

New member
האמת שהיא כזאת מותק

שהיא עוד עלולה לעבוד בהתנדבות אם נבקש ממנה

למעלה