יחסית לסרטי SCI-FI זה PINUTS. את יכולה להשוות נניח לסדרת סרטי "שר הטבעות" או "מלחמת הכוכבים"? ועובדה שהם נעשו בכל זאת. בתקציב של "נקמת הסית'" למשל אפשר היה להפיק 10 סרטי X-FILES.
לעשות לך את שיחת הדבורים והפרחים? שיחת החסידות??? וחוץ מזה אני לקחתי על עצמי את מיטש ודיוויד. אם ממש ניהיה במצוקה כלכלית קשה אני אעבוד קשה ואקח גם את דוגט על אחריותי אבל את מוניקה וסקאלי על אחריותכם (ושיר כבר לקחת על עצמך את ג'יליאן) אז מי לוקח את מוניקה? וגילי אי אפשר לוותר עליהם (לצערי) גם ככה כולם מתים ...
אני חס וחלילה לא רוצה להתחיל לגלוש פה לדברים לא הולמים אבל תתצטרכי להתאמץ כדי לאלתר משהו הולם כי דיוויד ומיטש יקבלו תשלום גבוה מאוד.. טו עכשיו אני אסתום!
כיוון שאני מאוד רוצה שיהיה סרט , ושכמובן כולם יהיו מרוצים לפיכך אני מבטיחה כאן שהתשלום אכן יהיה גבוה. ואני פתוחה למשא ומתן ואם הם ירצו את התשלום בדולרים לירות שקלים דרחמות או יורו... הם יקבלו תשלום גבוה!
כי אני זו שאילצתי את גילי להבטיח.. כפי שאנחנו מבינות, עינת, במקרה הזה- הנחתום (את) מעיד על עיסתו? כלומר את מבטיחה תשלום מעל ומעבר להוגן, גם בעיני מקבלי התשלום?... ואני מעדיפה לא לנסות לחשוב מה מסמלים הדולרים, לירות, שקלים וכו'... אני ממש בונה על זה שרק אנחנו עדיין רואות את השרשור הזה
מי יודע אם גם אתן בכלל תראנה אותו. אבל אני אגיד שמעולם לא העדתי על עצמי (לטובה או רעה) כי באמת אין הנחתום מעיד על עיסתו אך במקרה זה כיוון שיש פה שילוב של עסקים והנאה...(אפשר לערבב בינהם?????) אני יכולה להעיד על עצמי שאני אתן תשלום מעל ומעבר .....
זה זמן טוב בשבילי להצטרף... טוב, סקאלי? אני יודעת שאני בת, אבל לעומתך, אני לא בטוחה שלי היה אכפת "לשלם" לה, כהגדרתך.. אוי, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה