תראו......

ט2רייJי

New member
תראו......

יש לי בעיה יש לי ידידה מאוד מאוד מאוד טובה ואני חושב שאני אוהב אותה אבל מה אני מפחד להגיד לה את זה כי אז נתרחק אבל אני אוהב אותה היא חמודה ונחמדה ותמיד מצליחה לעלות לי ת´מצב רוח אני לא יודע מה לעשות אם כדאי לי לקחת סיכון ולהגיד לה או לחכות מה יראה מה לעשות תגידו....

מממ...../images/Emo15.gif

קודם תבדוק מה היא מרגישה... לא משנה באיזו דרך! תבדוק! מניסיון... אם יש לה שמץ של אהבה אליך, תגיד לה. אם לא, תשתוק. אני אומרת מנסיון אז... תקח ברצינות.

כנס אחי

באמת קודם תבדוק מה היא מרגישה כלפיך אחי ואז תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר לה כי עם היא ידידה טובה שלך אז אתה בטח לא רוצה לאבד אותה אז תחשוב אחי מקווה שעזרתי לך אח שלי!!!

ט2רייJי

New member
תשמע

היום בכיתי בגללה ניסיתי לברר מה היא מרגישה כלפי אז שאלתי אותה למה היא לא מתייחסת אלי הרבה ואמרתי לה שהיא גורמת לי להיות עצוב ואז הגענו למצב שבכיתי בגללה והיא כמו מלאך באה וניסתה להרגיע אותי כדי שאני לא איהיה עצוב ולא אבכה היא אמרה שהיא מחבבת אותי

תראה.....

יש לך אולי שמץ של מושג מה היא מרגישה? זה תלוי... אם אתם קרובים, והיא מספרת לך על הכל באמת זה זה סיכון שיכול להרוס את הידידות... למרות שלפעמים גם אם חברים וגם אם נפרדים, בסוף ממשיכים את הידידות... ואישית זה נורא מחמיא כשיש מישהו שאוהב אותך ויש לו את האומץ לאמר לך... היא תעריך את זה, בכל מקרה, אם היא כמו שאתה מתאר.

Gmcp

New member
כמו שאתה רואה...

אהבה זה משהו שמאד קשה לאודות בו! אם באמת אתה רוצה מערכת יחסים עימה מומלץ מאד להגיד, תיהיה כנה עם עצמך ואיתה זה מאד חשוב, אם היא בכלל ידידת נפש עוד יותר טוב... עכשיו כל הקטע של לגלות אם היא אוהבת אותך זה גורם מאד חשוב... אם אתה אוהב אותה והיא לא אותך זה באמת יכול לקלקל לך את המצב: 1) היא תרגיש מאד מבולבלת! 2) לא תדע מה לעשות ולמי לספר! 3) תרגיש רע אם היא תגיד לך לא למשהו! אתה מבין זה עניין של עיקרון, אהבה חייבת להיות דו צדדית! אבל אם יש לך ביטחון עצמי "תלך עם זה עד הסוף"! אני ההיתי מספר במקומך...

ט2רייJי

New member
אני לא יודע....

אני לא יודע אני מפחד מהתגובה שלה אם היא תגיד לא זה יהרוס ת´קשר שלנו

Gmcp

New member
אמרתי...

אם אתה מפחד מהתגובה אז הנה עצה לי אלייך: אהבה זה עניין של זמן עד שהיא דועכת ולכן צריך לדעת טוב טוב אם לספר או לא כי בין רגע היא יכולה להעלם! ואם אתה תאהב אותה למשך זמן רב כשתיהיה מוכן אתה תדע לספר לה! תאמין לי מניסיון אישי!

קרה גם לי....

מקרה דומה קרה לי אבל הידידה שלך הייתה חברה שלי ואז ניפרדנו... אתה עכשיו פוחד להרוס את הקשר שלך איתה... לפני כמה ימים אני חשבתי שאולי אני והיא נחזור... גם אני פחדתי שזה יהרוס את הקשר... ואז שאלתי אותה.... עובדה זה לא הרס כלום אפילו אני מרגיש יותר טוב אחרי ששאלתי וסיפרתי לה... אני מציעה לך שתלך ותשאל אותה מה דעתה או שתקח אותה לסרט... מקווה שעזרתי... בהצלחה.... אל תגידו יהיה טוב תגידו טוב עכשיו...
1.12.2002 צה"ל קורא לי

למעלה