תראו תראו תראו!!

גיא246890

New member
באמא נדפק לך המוח אז אני ידבר אליך

בפעם האחרונה ובצורה שהכי מתאימה בשבילך.!! תקשיב איש נהדר .!! ניתן לך חלקים מהכתב כדי לראות שאתה מבין מילה במילה.. "בטאוור רקורדס האלבום נמצא במקום החמישי וברשת 'צליל' הוא התשיעי. מירי מסיקה שנמצאת לפניו במצעד המכירות הוציאה את האלבום שלה רק באפריל וקיבלה זהב רק אחרי ארבעה חודשים. זה לא הגיוני. "זמרת השנה שירי מימון הוציאה שלושה שירים לרדיו כבר לפני חודשיים ולא קיבלה עדיין זהב, עברי לידר קיבל רק אחרי שלושה שבועות, שלום חנוך ושלמה ארצי עדיין לא קיבלו, למירי מסיקה זה לקח כמה חודשים ורוני רק אחרי למעלה משנה". פה רשום שהראל לא מוביל במצעדים ויש אומנים שמובלים במצעדים למשך הרבה זמן וגם לא מגיעים לזה כול כך מהר..!! עכשיו בוא אני יסביר לך איך הראל עשה את זה כול כך מהר!!! מתוך הכתבה לא ממציא כלום זה מה שהנמהל האישי שלו אומר אז אין פה בכלל קנאות או משהו..! ""לפני שהתקליט יצא נמכרו מראש 10,000 עותקים לאבי ברנד, לשיתוף פעולה עם הסופרפארם שם התקליט נמכר בהסדר מסויים במחיר של 29.90 שקל. 5,000 עותקים נמכרו לטאוור רקורדס שזאת רשת השייכת להד-ארצי" פה מובן לך שנמכרו 15 אלף תקליטים לסוחרים?!?!מובן!?!?וזה עוד בכלל לפני שהדיסק יצא!! וחוץ מה15 אלף עוד נמכרו לסוחרים בשוק ולזיפנים! אחי אני באמת רוצה שרק תקראא בבקשה ממך!!!!רק לקרוא!! ואני ידגיש את זה ה=ר=א=ל מ=ו=י=א=ל מ=ל=ך@@@!!!! זמר מצויןןן!!!! אין אין עלין!!! זה לא מקנאות אבל הוא הדיסק שלו לא נמצא אצל 20,000 אנשים!!!!

התגובה שלי על המכירות בכפ"ס

היתה מופנת לזה שמישהי אמרה שהיא ראתה שנשארו עותקים ספורים אז אמרתי שזה לא קשור.. זה כמו שראיתי שנשארו עותקים ספורים מהדיסק של שירי וזה לא אומר שיש לה זהב..

א-י-מ-ל-ה-!!!!!

כמה כותבים בכל הודעה בשרשור הזה?!!!!!! כואבות לי העיניים רק מלראות את כל האותיות האלו

למעלה