תראו תראו תראו!!

i4britney

New member
הוא כן נמכר ב-10 ימים!

הוא כן...מה קרה את לאיכולה לקבל את העובדה הזו שהראל מויאל מכר 20,000 עותקים ב-10 ימים אחרת לא היו עושים בשבילו מסיבה מיוחדת לקבלת תקליט זהב! זה אוכל אותך מבפנים אני יודע,הקנאה שלך וצרות העין אבל רק בני-אדם כמוך רעים מטבעם עם לב אכזר לא יודעים לפרגן את פשוט דוחה אותי ועוד כמה פה שזה פשוט זוועה...כל הרוע שלכם יוצא ממכם אני באמת בשאלה קשה מאוד מה שירי הייתה אומרת על מעריצים כמוכם....אתם יודעים מה? אני דיי מכיר אותה אישית ופעם הבאה שאני אראה אותה בעזרת השם אני אשאל אותה מה היא חושבת על המעריצים הפאנטיים שלה ועל הראל מויאל. נ.ב-הקנאים ימותו,הראל מויאל מכר תקליט זהב ב-10 ימים וזה הגיע לו!

גיא246890

New member
תגיד לי מה נסגר איתך מנהלים פה דיון

אף אחד פה לא קנאי ואף אחת פה לא צא עין אף אד פה לא אע ולא אכזר תרגע זה כולה דיון על הזהב של מויאל!!! הוא מכר 20,000 את זה הבנו ואין פה שום דבר מלוכלך אבל כול אמן יכול לעשות את זה למכור מראש כמויות גדולות לסופר פראם וכאלה ולהגיע לזהב!! יחתיכת דבע הוא כבר ידע שהוא מגיע לזהב עוד לפני שהאלבום יצא !!! המסיבה של לכבוד האלבום היא גם מסיבת השקה!! עוד לפני שהאלבום יצא אם כבר ידעו מתי הוא יקבל את הזהב אז אל תדבר שטויות!! ואם עוד לא הבנתה בכלל לא מדובר בכישרון שלו בשירה שלו ובדיסק שלו!!! שכולם מעולים!!!אבל הדיסק נמכר בשטיחה אחרת וזה מסביר את הזהב!!!

לא אמרתי שזה לא מגיע לו!!!!!!!!

וזה לא שאני לא מקבלת את זה ואני מקנאה שיש לו זהב
למה שאני יקנא?! יש לי סיבה מיוחדת?. לא! מה בגלל שאני אוהבת את שירי זה אומר שאני שוללת אחרים?.. אני פשוט אומרת שזמר ברמתו של מויאל (לא שאני מזלזלת במויאל) אבל זמר שהוציא רק סינגל אחד זה הדיסק הראשון שלו זה נשמע קצת אפסורדי שהוא מגיע לזהב ב-10 ימים לא אמרתי מעבר לזה!!!!!

בר2י

New member
לדעתי זה דווקא הגיוני לגמרי....

שרית חדד למשל הגיעה ל120 (!!!) אלף עותקים בפחות מחודש. וחוץ מזה שאני הלכתי לקנות את הדיסק ביום ראשון (4 ימים לאחר שהדיסק יצא,כולל שבת וראש השנה..) וזה כבר היה בין העותקים האחרונים ככה שזה הגיוני מאוד שכל ה20 אלף עותקים נמכרו..

בואי אני יגיד לך משהו..

את הדיסק של שירי שיצא בכפ"ס אני וחברה שלי קנינו ראשונות באנו ביום חמישי יום לפני שהוא יצא והוציאו לנו אותו מהמחסן.. עברתי ביום שני נשארו עותקים ספורים.. ועוד שירי באה אחרי שבוע ביום שישי ולא נתנו לאנשים שאין להם דיסק להכנס חצי מהאנשים שהיו שם נכנסו שניה לפני שהיא באה וקנו את הדיסק ואני יודעת כי חברות שלי עשו את זה והם אמרו לי שהרבה קנו באותו יום עכשיו בצליל שנכנסים יש תמונה של שירי על המדף של המומלצים (התמונה היחידה) והיא בראש המדף.. (מן הסתם הדיסק של מויאל לא נמכר בכפ"ס המבין יבין) קיצר מכל זה מה שאני מנסה להגיד זה שזה שראית שזה נמכר בטירוף בחנות מסויימת זה לא אומר... חוץ מזה שהמדף היה כבר ריק אז כמה אנשים כבר קנו?! 100 יודעת מה 150 אפילו.. מפה ועד זהב
! והראל מויאל זה לא שרית חדד!!

בר2י

New member
טוב נמאס להתעסק בזה..

אולי לא נמכרו בפועל בדיוק 20 אלף עותקים אבל עדיין אני בטוחה שמס' העותקים שנמכרו לא רחוק מ20 אלף.. ושוב אני אגיד,כל החנויות שהזמינו כמויות של הדיסק לא הזמינו אותו סתם!! הם יודעים שיש עליו ביקוש והרבה רוצים לקנות.. ככה שמגיע לו דיסק זהב וזהווווווו

לדעתי שירי מכרה כבר הרבה מעבר

לאלבום זהב... ורוצים להיא תגיע לפלטינה (40,000) או לפטינה כפולה..80,000 כדי שזה יהיהי הרבה יותר עוצמתי שהיא תקבל את זה!

אולי החנות שאליה הלכת לא רכשה הרבה

עותקים מהדיסק... ושוב אני מזכירה... אני בחיים לא יהיה נגד מויאל וגם עכשיו אני לא הוא בחור חמוד ויש לו דיסק
...

בר2י

New member
החנות היא "טאוור רקורדס"

במעלה אדומים..אז מן הסתם היא קנתה הרבה עותקים.. עןבדה שאחרי 3 ימים כמעט בכל בית במעלה אדומים היה את הדיסק...

בר2י

New member
נכון ומן הסתם שהחנות הזאת תזמין

הרבה יותר עותקים מחנויות אחרות...

Woogyman

New member
אני מסכים. ../images/Emo110.gif

למכור 20,000 דיסקים לחנויות זה אמנם למכור 20,0000 דיסקים, אבל לא צריך לקבל על זה זהב. כי מבחינת החנויות, יכול להיות שהדיסק נכשל ורק שלושה אנשים קנו אותו... אבל עדיין הוא יקבל זהב כי החנויות שילמו עליו, וזה לא אמור ללכת ככה. דיסק זהב אמור להנתן על 20,000 עותקים שנמכרו לאנשים, לא לחנויות. אני מאמין שגם 20,000 דיסקים של שירי, ואולי אף יותר, נמכרו לחנויות, וחלקם עדיין שם. זה לא אומר שמגיע לה זהב.

Cm 2004

New member
צודק../images/Emo45.gif

אני אישית מאוד מכבד את הראל מויאל וחושב שהוא זמר ויוצר ענק. וזאת הסיבה שגם רכשתי וקניתי את דיסק הבכורה שלו. אבל אם היו מקבלים דיסק זהב על מס' העותקים הנמכרים לחנויות מלא אומנים היום היו צריכים לקבל תקליט זהב. דיסק זהב כמו שסם או צחי אמר צריך להינתן על 20,000 עותקים שנמכרו לאנשים בלבד! אחרת זה לא הוגן ולא פייר כלפיי אומנים אחרים ובכלל. זאת בעצם המטרה של תקליט זהב ש20,000 אנשים ירכשו את אותו דיסק ספציפי וזאת היא בעצם ה"מתנה" של חברת התקליטים (או מי שזה לא יהיה) לאותו אמן,זמר.

בקשר לשרית חדד..

את הדיסק חגיגה היא לא מכרה פלטינה (40,000) בשבוע... היא מכרה פלטינה כפולה (80,000) בשבועיים... היום הדיסק כבר הגיע לפלטינה משולשת (120,000)... מה אתם משווים בין שרית חדד להראל מויאל?? המעמד של שרית הרבה אבל הרבה הרבה יותר גבוה...!! שרית היא הזמרת המצליחה ביותר בישראל!!

i4britney

New member
אבל למה אתה עילג?

תקליט 'זהב' מקבלים רק על מכירות של 20,000 אנשים וזה בדיוק מה שקרה. הראל מויאל מכר מהתקליט שלו 20,000 עותקים לאנשים כלומר נמכרו מהאלבום שלו 20,000 עותקים מה כ"כ קשה לכם לקבל את העובדה הזו? אתם אומרים שאתם לא מקנאים אבל אתם נאכלים מעצם העובדה שהוא עשה את זה לפני שירי. זה שהדיסק שלו שווק להרבה מאוד חנויות מוזיקה בכמויות מסחריות זה לא אומר שהם ידעו שהוא הולך לקבל זהב כי גם החבר'ה שלו וגם הוא היו מאוד מופתעים כשזה קרה...פשוט שוחררו מפעם לפעם כמות עותקים גבוהה מאוד עד שהודיעו מכל החנויות בארץ כמה הוא מכר ועשו איסוף נתונים והגיעו ל-20 אלף עותקים אבל זה לא אומר שהתקליט שווק לכל החנויות המוזיקה ב-20 אלף עותקים,אין הבנה בסיסית אה? אם 20,000 עותקים לא היו נמכרים מהתקליט אז הראל מויאל לא היה מקבל 'זהב' ונכון מעבר למסיבה שבו הוענק להראל תקליט זהב זו הייתה מעין מסיבת השקה לתקליט גם אבל לא מכיוון שהוא לא נמכר ב-20 אלף עותקים אלא מפני שלא עשו לו מסיבת השקה לפני כך...(טוב נו לאחר 10 ימים הוא כבר מכר 'זהב' אז הם ניצלו את המומנטום והכניסו את זה גם ביחד). שירי לא מכרה תקליט 'זהב' עדיין אחרת היא הייתה מקבלת גם 'תקליט זהב' וזה שהיא מכרה בכפ"ס באותו יום שהיא חתמה על האלבומים הרבה מאוד לא אומר שהיא הגיע ל-20,000 (אני הייתי שם גם כן ואני יודע מה הלך שם),התקליט שלה מצויין בפני עצמו אבל תסתכלו טוב מאוד כדוגמא על מירי מסיקה שבשבוע הראשון לצאת אלבומה היא נכנסה למקום ה-1# ושהתה בו עם כל הכבוד לשירי הרבה יותר זמן ממה שהתקליט של שירי שהה וירדה למקום ה-2# שבו היא נמצאת גם כיום לאחר 5 חודשים ורק אחרי 4 חודשים היא הגיעה לתקליט 'זהב' והאלבום שלה הרבה יותר מצליח מבחינת מכירות משל שירי ושלא תחשבו שאני לא מכבד ואוהב את שירי כי באותו יום שיצא האלבום רכשתי 2 עותקים! אז העובדה שבכמה חנויות שנגמר להם המלאי בשבועות הראשונים לצאת אלבומה של שירי לא מחייבת את כמות המכירות להגיע כ-20 אלף כי אחרת היו מודיעים על זה מראש ולא מחכים לה כדי שהיא תגיע לפלטינה ולא נעליים יש סדר וחוקים בכל העניין הזה ואם היא הייתה מגיעה ישר לתקליט 'זהב' היו מודיעים כבר מראש אבל היא עוד תגיע בזמן הקרוב ואני בטוח שיפתיעו אותה...זה הכל ויאללה סגרו ת'נושא זה ניהיה כבר מזעזע כל התעסוקה ב-SHIT הזה. הראל מויאל בחור מוכשר מכל הבחינות והוא הגיע לתקליט 'זהב' לא רק בזכות המחיר של האלבום שלו כי יש חנויות שמוכרים אותו ב-50 כמו 'טאוור רקורדס' ו'צליל' שמשם אני רכשתי את האלבום,אלא בגלל שהביקוש של התקליט שלו היה מאוד גבוהה!!!

למעלה