תראו תראו תראו!!

כשחושבים על זה הם צודקים...

אפילו שירי עדיין לא הגיעה לזהב וזה לא הגיוני שיש לו זהב בעשרה ימים...
אבל אם זה לא נכון והכל תקין... שיהיה במזל טוב... דיסק יפה (וכן, יש לי אותו...)

i4britney

New member
ק-נ-א-ה!

חוסר פירגון משווע מצידם. אנשים לא מסוגלים לקבל את העובדה שהאלבום המקורי מכר 20,000 עותקים לא משנה באיזו דרך שהיא...גם אם הוא נמכר ב-30 ש"ח או 50 ש"ח או במבצע אם קונים משהו אז מקבלים אותו בהנחה הוא נמכר וזאת עובדה. יש לו אלבום מצויין מכל הבחינות,הוא כתב והלחין את רוב השירים באלבום ומגיע לו זהב ולכן הוא קיבל אותו וזה הכל. אין פשוט אנשים לא מסוגלים לקבל הצלחה של אמנים,כזאת צרות עין וקנאה זה פשוט הורג ומרגיז.

20508080

New member
מה הקשר?!

יש פה דיון על זה, אז הוא רשם.. מה אסור שתהיה לו דעה?!?

הוא קיבל אלבום זהב

כי היה ביקוש ענק לדיסק שלו עוד לפני שהוא יצא לחנויות. הוא דיי "נמכר מראש" כי הזמינו המון עותקים ממנו להרבה חנוית.

גיא246890

New member
מה אתה ילד?תתבגר קצת

אנשים לא יכתבו דבר כזה "מקנאה" מה יש לקנאות!! זה פשוט לא נשמה הגיוני !! הדיסק לא מכר 20,000 אם עדין לא הבנתה הדיסק יוצר בכמות של 20,000 ונמכר לסוחרים ובעלי חנויות!!!זה אומר שאין לא 20,000 אנשים את הדיסק ביד וזה מסביר את זה שהוא צועד מאחרוה במצעדים!! גם הליקון יכול לייצר 100,000 דיסקים לשירי לתת אותם לסוחרים בשוק והזייפנים ולהגיד שלשירי יש פלטינה כפולה!! אני לא מבין מה הקנאות קשורה לפה בכלל"!?!

i4britney

New member
בלה בלה בלה בלה...

דבר ראשון אני גבר,דבר שני זה הכל מקנאה. הגיוני מאוד שהוא הגיע לתקליט זהב בעשרה ימים,כן כן...הבחור כישרוני והוא מכר 20,000 עותקים וככה זה פשוט מאוד! עובדה קחו לדוגמא את שרית חדד,מאיה בוסקילה אחרי שבוע בלבד מכרו למעלה מפלטינה... התקליט מכר 20,000 עותקים והוא יוצר בכמות הרבה יותר גבוהה משל 20,000 עותקים כיוון שהביקוש שלו דיי גבוהה ועובדה רק בשביל דוגמא אני הייתי השבוע בחנות TOWER RECORDS בקניון השרון בנתניה ונגמר להם המלאי של האלבום,שאלתי את המוכר בחנות וזה מה שהוא אמר וגם חיפשתי אותו במדפים ופשוט לא היה!

BigCharmBoy

New member
די לבלבל את השכל,

מאיה בוסקילה הגיעה לזהב בלבד, ותוך חודש. שרית חדד הגיע תוך 3 חודשים לפלטינה. זה הביקוש הרב של הדיסק מכיוון שהוא נמכר במחיר ממש נמוך. אז יש לו ביקוש.

i4britney

New member
אז זהו שלא...

שרית חדד עם האלבום 'חגיגה' הגיע לפלטינה לאחר שבוע אחד בלבד ומאיה בוסקילה לאחר שבועיים וזה בדוק. ככה צריך לעלות תקליט ישראלי במיוחד בשל העובדה שהמצב הכלכלי במדינה רעוע ביותר אז במקום לשמוח שיש כאלו אמנים שמוכרים את המוזיקה שלהם בזול והרווח הכספי שלהם מעניין אותם פחות יש לכם גם טענות?

BigCharmBoy

New member
ועוד משהו.

מאוד בולט לעין שאתה ממש אוהב את מויאל, את האמת?? גם אני ממש מעריך אותו, הוא יוצר מצויין, מלחין ויש לו קול מצויין! פשוט זמר למופת. רק תלמד משהו, אלבום ראשון שלא היה לו פרסום רב- יכול להיות לו ביקוש רב, אך תוך עשרה ימים אין סיכוי להגיע לזהב, משהו פה מפוקפק, אז הם הבהירו לנו את המצב- שהחברה שמייצגת אותו, כבר מראש מכרה 15,000 עותקים לחברה מסויימת[לא זוכר את שמה
] ועוד לחברה מסויימת 5,000 עותקים. אני מאמין לך שבטאוור רקורדס נגמר המלאי- אך גמירת מלאי לא מוכיח שהוא אכן הגיע לזהב תוך מכירת 20,000 עותקים נטו[ללא מכירות בכמויות גדולות] אתה מבין אותי?? מקווה שכן.. יום נעים!

i4britney

New member
אם הוא לא היה מגיע...

הוא לא היה מקבל תקליט זהב. אני לא אוהב את מויאל אני מעריך אותו בתור אומן מוזיקלי ורק שתבין שאת הדיסק של שירי קניתי 2 עותקים ועוד נסעתי במיוחד עד ל'שפיים געש' ביום שהוא יצא (שישי ה-2 לספטמבר) בכדי לרכוש אותו ביום שהוא יצא ככה שאם כבר מדברים על הערצה ואהבה מיוחדת שלי היא לשירי. כמו כן נסעתי עד לת"א ממכמורת בכדי לראות את שירי בהופעה בפסטיבל ניגובים ולניצנים...

גיא246890

New member
תגיד לי אתה רציני?!?!

משווה את הראל לשרית חדד?!?! שרית חחדד להזכירך עשתה קיסריה בנתה קרירה עצומה אם 12 אלבומים ולא נדבר על זה שהיא הזמרת הכי מוכרת בישראל!!אז די אם השטויות!! מה שאני מבקש זה רק לקרוא רבק לא צריך יותר תקרא תכתבה ותפנים מה רשום שם הדיסקים נמכרו מראש!! זתומרת שלא משנה כמה הדיסק טוב וכמה הראל מוכשר וגם אם הוא היה שר עוגה עוגה זה נקרא זהב.!! דבר שני כול אמן כולל שירי יכול לחלק את הדיסק בגרושים בכול מיני מקומות ולהגיע לפלטינה תוך יום! וזה שהם חלקו תדיסק ומכרו אותו מראש על פי הסכמים לא אומר שהוא נמכר ל20,000 איש זה אומר שיש 20,000 אצל הרבה סוחרים.. קפיש!?!

בר2י

New member
אוף תראו..זה לא שיש פה משהו מלוכלך

החברה שהראל עובד איתה מכרה את הדיסק לכל מיני חנויות,לסופר פארם, טאוור רקורדס,התו השמיני וכו' וכו' כל הדיסקים שהיא מכרה לאותן חנויות (!!!) עברו את ה20 אלף עותקים. עכשיו יש מצב שנמכרו רק 19.432 מתוך ה20 אלף דיסקים האלה א-ב-ל זה לא משנה כי תסכימו איתי שכל החנויות לא היו קונות סתם מלא מהדיסק אם הן לא היו בטוחות שזה ימכר.....והן לא היו מזמינות עוד מהדיסק אם הן יודעות שלא קונים את הדיסק.. אז תרגעו כולם אין פה שום דבר מלוכלך..אוף כל דבר יש עושים בלגן..

למעלה