דמי אל צ"וקאליקו
A angelici New member 2/10/03 #39 שריקה אל דיו קטמנדה סלוט מאסנטי אגורה דדייה אינטרו קאנסדה אי בולדה אי וידי אסטה קאנטיה מספואה לקאנסריה יאשה שריקה למורניקה מייה
שריקה אל דיו קטמנדה סלוט מאסנטי אגורה דדייה אינטרו קאנסדה אי בולדה אי וידי אסטה קאנטיה מספואה לקאנסריה יאשה שריקה למורניקה מייה
ר רותי ב. New member 30/9/03 #15 זה לא מחויב להיות il או מדינה אחרת הקישור עובד בסדר, זה שנתתי. מקווה שיצליח לך.
ר רותי ב. New member 30/9/03 #14 בואנו, מה קומו סי פואדי דופליקאר, קי סטייה אל קומפיוטר טמביין? אי אלגונו קי סבה?
א אסטרלו New member 30/9/03 #16 איזה יופי! מצאתי שם את השיר ששרה מטילדה בפסטילאדינו: DAME EL BOKALIKO אחלה שיר כדאי שנאמץ אותו.
T tsiporganeden New member 1/10/03 #27 אסטרלו רבאנאדאס דה פארידה זה אותן פרוסות שטובלים בחלב ואחר כך בביצה ומטגנים, ואחר כך מפזרים על זה סירופ, כמובן שנעשה בבית אלא מה? קוראים לזה פרנץ' טוסט.
אסטרלו רבאנאדאס דה פארידה זה אותן פרוסות שטובלים בחלב ואחר כך בביצה ומטגנים, ואחר כך מפזרים על זה סירופ, כמובן שנעשה בבית אלא מה? קוראים לזה פרנץ' טוסט.
א אסטרלו New member 1/10/03 #34 אני רב גונית../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif והיום גם אכלתי את הכרוב של רותי!
A angelici New member 2/10/03 #41 חחח,,נו אס פראטי אסטרלו פורקה טו סוס מוי,,מוי גודרה רבנדאס אס פרה לוס פלאקוס קומו פשריקה
א אסתר גונן New member 1/10/03 #25 אפשר להעתיק אני אנסה לשחזר את שעשה מי מרידו אל אשכנזי. קליק ימני - מקבלים favorites ועושים save as והוא הכניס לי לדdawnlowel
אפשר להעתיק אני אנסה לשחזר את שעשה מי מרידו אל אשכנזי. קליק ימני - מקבלים favorites ועושים save as והוא הכניס לי לדdawnlowel
E el arvole New member 1/10/03 #28 בראבו מזליקה כל הכבוד../images/Emo45.gif אני רק מקווה שהאיש עם הפירוקה לא יגיש את השירים באתר ארבוליקו
בראבו מזליקה כל הכבוד../images/Emo45.gif אני רק מקווה שהאיש עם הפירוקה לא יגיש את השירים באתר ארבוליקו