תראו, תראו מה שמצאתי!!!!

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

mazy

New member
תראו, תראו מה שמצאתי!!!!

בקישור המצורף אפשר למצוא את המון שירים בלאדינו ביניהם אלבום שלם של הלהקה "לוס פאשארוס ספרדיס"!! ("kantikas para syempre") מי שלא נכנס- מפסיד!!!! מזי.

רותי ב.

New member
כל הכבוד, גראסיאס.

הקישור די בעייתי, מי שלא מצליח להכנס לקישור שמזי הביאה, שייכנס לפה: http://www.fesela.org/ צד שמאל, ללחוץ על cultura, ובדף שייפתח על הקישור Musica.

רותי ב.

New member
עודפם,

קישור ראשי לכניסה, cultura, ואחר כך Musica, ואז מלאן הפתעות.

קה ארמוזס קנטיקאס ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

נאס דה אונה אורה קה אסטו אויינדו קון מוצ'ה קלור אן אל קורסון גרסייאס

הלו רותי עשיתי את הקישור אבל לא כתב

אם זה org.il או מדינה אחרת והכתובת לא יצאה לי

mazy

New member
הנה שוב הקישור!

אחרי כניסה לאתר יש ללחוץ בצד שמאל על cultura ואח"כ על musica

mazy

New member
באותו אתר יש גם מתכונים בלאדינו

לאחר שנכנסים לאתר, לוחצים על cultura ואח"כ על gastronomia . מזי

may55

New member
אסתר גונן קרידה תבדקי עם יש לך

אפשרות לשמוע MP חיבור למדייה ואת יכולה להעתיק את הכתובת המצורפת ולהיכנס ישירות http://www.fesela.org/Cultura_y_Civilizacion_Sefardi/Musica/Kantikas%20para%20syempre/ בהצלחה כי השירים ניפלאים

רותי ב.

New member
אסתר, מה שאת צריכה לעשות

קודם כל, זה לעמוד על הקישור שמזי הדגישה בקו, מתחת למשפט באדום: "כתובות אינטרנט נלוות" בהודעה שלה, וללחוץ על העכבר. זה יביא אותך לאתר. אני ניסיתי מספר פעמים. תנסי, זה שווה.
סטו אויינדו אגורה לה קנטיקה "טיינו מארידו וויאז'ו".... אחחחח קה גוסטו...

מזי, אסטרלו,רותי,מאי מה הייתי עושה

בלעדיכן. בסוף הגעתי לאתר בעזרתכם המשותפת - אונה אספימידה דה טודוס אי לבובה אסתר ריאושו. איזה שירים כמו דבש, כמו סוכריות, כמו שרופה בלנקו,מקונסולי. מרסי אטודוס ווזוטרוס

Sarika

New member
"דמי אל בוקליקו" - המילים

דמי אל בוקליקו
דמי אל בוקליקו בוקליקו דה ראקי קי יו אסטו און פוקו מראקלי סי יו נו פואדו אטי אולב'ידאר אל ראקי סולו מב'ה איודאר אל ראקי סולו מב'ה איודאר לילה ללה לילה ללה אל ראקי סולו מב'ה איודאר אל ראקי סולו מב'ה איודאר
היידה בב'יראמוס אלה מי סאלו אי אלה טויה אי אלה דמי פאפו אל דיאב'לו קטב'ייגאס יו יה מאולב'ידי אי קומו מיאמו אי אונדה נאסי אי קומו מיאמו אי אונדה נאסי לילה ללה לילה ללה אי קומו מיאמו אי אונדה נאסי אי קומו מיאמו אי אונדה נאסי
אדיו מאס נו קיירו יו יה מארפינטי קיירו אקודראר מה יו דטי סי יו יו נו פואדו אטי אולבידאר אל ראקי סולו מב'ה איודאר אל ראקי סולו מב'ה איודאר לילה ללה לילה ללה אל ראקי סולו מב'ה איודאר אל ראקי סולו מב'ה איודאר

שריקה תודה על שיר השיכורים אני ממש

שמחה שהלבז'ס שלי פגשתי חבורה כמוכם ואת ממש כמעיין המתגבר מעבירה עוד ועוד חומרים ואפילו אני עם פחות משתי ידיים שמאליות מצליחה אפרוווצ'רמה מהם. יאלה כנו ממנקש

למעלה