תראו משהו מוזר....

oleg_kh

New member
תשובה סופית בהחלט ../images/Emo18.gif

כן ניתם לחסום טכנית את המכשיר. האפשרות קיימת. מבחינה מסחרית וכלכלית לא החברות לא עושות את זה. אם ממש להתעקש ויש לבנאדם את תעודת האחריות ושם רשום המספר (אני יודע כי יש לי איזה 5 ביגטוקים) וגם את הקבלה של הקנייה מאותו יום ניתן ליפול על החברה והם יחסמו את המכשיר והקו. FIN

רגע...

אבל אמרו לי פה שהקבלות לא יעזרו ואכן זה מה שקרה הוא הלך אליהם וזה לא עזר הם עדיין לא חסמו לו

shlomi6

New member
נתקלתי בבעיה דומה בסלקום ו

גם בסלקום לא חוסמים מכשירי טוקמן למעט אם המכשיר מבוטח אצלם ( לא אחריות יצרן אלא ביטוח בתשלום ). כמוכן כאשר קונים טוקמן ניתן לבקש שירשמו אותו בסלקום וגם אז ניתן לחסום את הקו במגבלות מסוימות (פעם פירטו לי אותן בשירות לקוחות אך איני זוכר מה הן )

Cellwiz

New member
תשובה סופית - מספיק לשרשר

יש אפשרות לחסום סים ו/או מכשיר ביג טוק. חברת פרטנר אינה מבצעת שום חסימה במקרה של דווח על אובדן/גניבה. הסיבה, כפי שצוינה ע"י אחד מכם נכונה. אין שום רישום של לקוחות ביג טוק במערכת. גם אם נרכש המכשיר ב 3 תשלומי כ"א (כרטיס אשראי) ודווח על אובדן במהלך הזמן הזה - אין לחברה שום דרך לדעת אם לא נמכר דקה אחרי הרכישה לפלוני. לפי מיטב ידיעתי לא שולחים שום גלויה ליורוקום (בפרט מכיוון שישנם מכשירי ביג טוק של חברת מוטורולה...) אלא מקבלים תעודת אחריות יצרן במעמד הרכישה. אם אבדה התעודה במהלך השנה הראשונה אורנג´ ישמחו לתת לכם תעודה חדשה הניתנת עפ"י יום הרכישה. בסלקום נושא ה"בעלות" על מכשירי ביג טוק יותר מפותח אבל את ההרחבה בנושא זה נקבל מאריאלה.

למעלה