תראו מי קפץ לבקר

YogevLevi

New member
תראו מי קפץ לבקר../images/Emo6.gif

מה קורה שמנים? לכל מי שלא מבין מאיפה אני נוחת אז כרגע אני בצ'אנג מאי בבית חב"ד.... אתם לא יודעים איזה מדהים פה....פשוט גן עדן!!! נחתנו בצפון לפני כמה ימים (לא זוכר כמה, איבדתי תחושת זמן לגמרי) אחרי 14 שעות טיסה ב-3 טיסות שונות (תל אביב-קייב, קייב-בנקוק, בנקוק-צ'אנג ראי) אז כדי לא לפתוח בחפירה שלא תסתיים אני רק אצמצם ואכתוב את הדברים הכי אטרקטיביים שעשינו....: 1.רכבתי על פיל 2.ספיד בוט (speed boat) 3.האכלתי פיל 4.מופע נחשים 5.מופע פילים 6.אטריות תאילנדיות (בחיי כמה שזה טעים) 7.הנקודה הכי גבוה בתאילנד 8.מן מקדש כזה שלהם משהו פשוט יפיפה.....אפשר לראות ממנו את כל צ'אנג מאי זהו בערך >_<" אני ממש לא זוכר עוד דברים....(אבל זה סתם כי כל הזמן עושים משהו ואני ממש עייף וכאלו.....
) מחר אני טס לפוקט לשבוע בערך ואז לבנקוק ואחרי זה אני חוזר אליכם.... הכל פה ממש זול...שווקים ענקיים שפשוט לא נגמרים.... קניתי למשל בוקסר כזה של הסימפסונס שמוחרים בארץ במחיר מופקע ב-150 בהא שזה בערך 15 שקלים.... פשוט חלום... ושלא נדבר על הפוט מסאג' (לכל אלו שיש להם ראש כחול תורידו את הדגש מה-פ) שעשיתי אתמול....שעה של תענוג ב-20 שקל!!! טוב חבר'ס....אני חייב לעוף....... ד"ש לכל מי שלא ענה לי באייסי או במסן..... ולכולכם בכלל ותהנו לכם בחנוכה ואני חייב לעוף אז ביי לכם ואני אעדכן שוב מתי שיצא לי..... גוד ביי אמיגוס
(אני לא אספיק לראות את התגובות אז אל תתפלאו אם אף אחד לא עונה לכם)

hadarinke

New member
שניצל!!

טוב חוץ מזה שאני מדברת איתך עכשיו, אני ממש שמחה שנהנת! ואולי עוד אני אפגוש אותך.. בכל זאת אני גם טסה מחר לתאילנד. .ולי כן יהיה אייפוד מגע! חכה חכה
-הדר-

gorck

New member
אני מקווה שאתה נהנה גבר....

כי אני יודע שאני כן, ממחר נגמרו ימי ההליכה... עברתי טסט ראשון!!!!

giraffeeeee

New member
הו הו.. אני דיברתי איתך..

בטט יא חאמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!! אוהבת אותך
הבת דודה שלך בטטית.

liron010

New member
צ'אנג מאי, בית חב"ד, רכיבה על פילים,

פוט מסאג ב15 ש"ח [נדפקת
] , אלוהים, אני מרגישה כאילו חזרתי בזמן ללפני חודשיים.

liron010

New member
הו, וגם אחותי עשתה בדיוק את אותו מסלול טיסה!

ממש חזרה בזמן

למעלה