תראו מופתעים, הרוצח המסתורי באוניברסיטת בראון בסוף השבוע שעבר נתפס והוא מוסלמי פלסטיני

evglev1

Well-known member
מנהל
ואוו ואוו ואוו
ואני הייתי בטוח ששמו אברימל'ה בלומנקרנץ.
תתפלא אבל זה מה שהאמריקאים ואירופאים רצו לחשוב. כי איך הם יעלו על דעתם שאחרי שהם ממשיכים לתמוך בפלסטינים גם לאחר הטבח של 7.10.2023, פלסטיני יפגע בהם, הרי לא מדובר באוניברסיטה יהודית או ציונית או משהו.

evglev1

Well-known member
מנהל
הרוצח המסתורי באוניברסיטת בראון בסוף השבוע שעבר נתפס והוא מוסלמי פלסטיני

מוסטפא חרבוש, סטודנט בן 20, מוסלמי פלסטיני, זוהה כחשוד ברצח המסתורי שארע באוניברסיטת בראון ברוד איילנד, ב-13 בדצמבר. החקירה נמשכת.

מידע פומבי קודם הראה שהוא נולד בלבנון, פליט פלסטיני דור שלישי, למד באוניברסיטת UWC במלגת מאסטריכט, והיה פעיל בארגונים בקמפוס, כולל החברה הערבית. לימודיו התמקדו בלימודים קוויריים, לימודים פלסטיניים, צדק והכלה.

לפני מספר חודשים הוא הודיע בלינקדאין שלו "הצטרפתי לקבוצת המשברים הבינלאומית (ICG) כמתמחה של האו"ם בתחום הסברה ומחקר בקיץ הקרוב במשרד בניו יורק!"

מוסטפא חרבוש גם פרסם חיבור משנת 2024 (שנמחק מאז) המקשר בין אקטיביזם בקמפוס למאבק רחב יותר ועימות עולמי מתמשך.

מאז שמוסטפא חרבוש זוהה כחשוד ברצח באוניברסיטת בראון, האוניברסיטה הסירה מארכיונה את כל התמונות וההפניות אליו מהרשומות המקוונות הרשמיות שלה, מה שהגביל את את כל המידע שהיה זמין לציבור.
הוא פלסטיני לפי ההגדרות האנטישמיות של אונר"א ואש"ף, אבל הוא לבנוני והמולדת שלו בלבנון, הוא מוגדר כפלסטיני רק כדי שתהיה לו זכות שיבה בניסיון להשמיד את הציונות. אך הוא והוריו מעולם לא היו בשטח שהערבים מגדירים כ"פלסטין".

אביב 2019

Well-known member
מוסלמי ישראלי,מוסלמי פלסטיני,מוסלמי אמריקאי לא משנה-
לכולם האלימות והרצחנות זורמת בדם.בהתאמה המוסלמים הם
הכי נחשלים מכל העמים.
חברה שבה רוצחים על כל שטות,לא יכולה לצמוח ולפרוח.
המוות הוא המלך, אצל הערבים.האיסלאם היא חברה של אוכלי מוות.
כל המוסלמים אוכלי מוות.האיסלאם הוא השטן.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל הרבה יותר כיף להאשים בתואר הזה את חובשי הכיפות הסרוגות בישראל. אתה יודע, אלו שתרמו יותר מכל קבוצת אוכלוסיה אחרת במלחמת חרבות ברזל וגם באופן כללי למדינה, אלה שידעו לחזות טוב יותר מכל הגנרלים (הן אלה שבאולפנים והן אלה שבלשכות) את התרחשויות שמיני עצרת התשפ"ד (מה שלא מפריע לתוקפיהם הפבלובים כאן להמשיך ולתקוף אותם גם היום וכמובן להתעלם מדבריהם, באופן ששם ללעג את המושג 'הפקת לקחים' ומסכן את בטחון הציבור הישראלי בעתיד בדיוק כפי שלמרבה הצער הוכח בשמיני עצרת התשפ"ד שעשה בעבר).

אחרי הכל, אם להגדיר הגדרות ולכתור כתרים בסגנון "אוכלי מוות" וצריך לבחור בין מחבלים צמאי דם, עורפי ראשי תינוקות, אנסי גופות ורוצחי יהודים על משפחותיהם, לבין יהודי רק בשל חבישתו כיפה סרוגה ר"ל ו/או הסתובבותו עם ציציות בחוץ בהתאם לאמונתו, ברור שנכון יותר לבחור בקבוצה השניה. זה לגמרי 'עושה שכל' במוחם הקודח והחולני של הדוברים האלה).

אלפיני

Well-known member
אבל הרבה יותר כיף להאשים בתואר הזה את חובשי הכיפות הסרוגות בישראל.
מיצי די ליילל ולבכות בדמעות תנין. ריאתי איך קשקשת בזנב בדמות לייק לכך שכל הטרוריסטים מוסלמים בהכללה.

ולמען הסדר הטוב ובהרחבה לדברים שאמר C-WOKE:

עם כל הכבוד , ויש, לכיפות הסרוגות הנותנים את חלקם בהגנה על בטחון המדינה, הטרוריסטים מקרב עוטי הכיפות הם בין היתר נוער הגבעות, יגאל עמיר ועוד מיני מבישין. טרוריסט יכול להגיע מכל סוג של בעל וחסר אמונה ודעה ומכל לאום.

Harrington

Well-known member
מנהל
מיצי די ליילל ולבכות בדמעות תנין.
ואם נורא בא לי בכל זאת "לילל ולבכות בדמעות תנין", אתה באמת רואה עצמך מוסמך להורות לי להימנע מכך? לא שעשיתי זאת באיזשהו מקום כמובן :). אני אפילו לא קרוב לכך. אז כמובן שבהיעדר כושר מנטלי להנפיק התייחסות עניינית נורא כיף להמציא כאילו האחר מתבכיין ושאר המצאות ממוחך הקודח, אבל אני בס"ה הצבעתי על מציאות. לא פחות ולא יותר. כדי לגרום לי לדמעות תצטרך לקום משמעותית יותר מוקדם יקירי. אתה אפילו לא בכיוון כיום :cool:.
ריאתי איך קשקשת בזנב בדמות לייק לכך שכל הטרוריסטים מוסלמים בהכללה.
מצוין. אשריך. שמחתי לשמוע שמצב עיניך טוב ו/או שיש לך משקפיים איכותיות. קשר כלשהו לנושא שלנו, או שאני צריך כמו תמיד אצלך פשוט לדמיין קשרים ורלוונטיות? בכל מקרה, אני בהחלט עומד מאחורי אותו לייק, כך שאם ניסית להגיד עליו משהו זולת שראית אותו, זולת להעלות חיוך על פני לא ברור מה ניסית להשיג במשפט חסר הרלוונטיות הזה.

עם כל הכבוד , ויש, לכיפות הסרוגות הנותנים את חלקם בהגנה על בטחון המדינה, הטרוריסטים מקרב עוטי הכיפות הם בין היתר נוער הגבעות, יגאל עמיר ועוד מיני מבישין. טרוריסט יכול להגיע מכל סוג של בעל וחסר אמונה ודעה ומכל לאום.
לא הבנתי מי אמר את הנ"ל, אבל לכנות את נוער הגבעות מלמד על אחת משתי אפשרויות: או שלדובר אין שמץ של מושג מה זה טרור ומיהו טרוריסט, או שאין לו שמץ של מושג ירוק מה ומיהם נוער הגבעות. בין לבין יש כמובן את אלה עם הבעיות הנפשיות ו/או השקרנים המגמתיים שסתם כותבים דברי בלע ושטות במסגרת האטרף שלהם להשמיץ את כל מי שיש לו השקפת עולם שונה משלו. תבחר לבד לאיזו קבוצה אתה (או מי שאמר את הדברים בכל אופן) משתייך. לי זה לא עקרוני.
כך או אחרת, האמירה הזאת לא שונה משמעותית מהגדרת כל החילונים כאנסים רק בגלל שאיזה חילוני אחד אנס מישהי. אבל יתכן שצריך להכיר (מעבר למה שנלמד מערוצי התרעלה) בשביל להבין זאת, אינני נעול על כך (על פניו די בלהיות אדם הגון, כן וישר).

לגבי סיפא הדברים, בתיאוריה הם אכן נכונים. במציאות מה לעשות, רובם המוחלט של הטרוריסטים אכן מוסלמים. בוודאי כך בהקשר היהודי, הפגיעה ביהודים ו/או ישראלים, אך בוודאי לא רק. אז נכון, יש גם כמה אחרים. עדיין האמירה שם למעלה נכונה לעילא ולעילא (ובוודאי שכך עבור מי שטוען בהכללה שנוער הגבעות הוא כזה כמובן).

Harrington

Well-known member
מנהל
אם נורא בא לך חופשי. ולכולנו יהיה גם את החופש להמשיך להריץ עליך דאחקות.
יקירי, אני מהזורמים בפורום בקטעים האלה. כל אימת שאיזו גולשת או גולש נזקק לתקוף אחרים או להשמיצם כדי להרגיש טוב יותר עם עצמו ו/או לשחרור לחצים בבטן התחתונה ו/או לשיפור מצב הצרבת שלו, אני מעמיד את עצמי ואת הניק שלי מוכן לניצולו בהתאם לצרכיו הרפואיים, התחושתיים או הפסיכולוגיים.

אז by all means, הרץ איזו דחקה שחשוב לך להריץ ושלדעתך יכולה לתרום לך לסייע לך במה מהנ"ל. הכל צפוי והרשות נתונה (רק אל נא תצפה ממני לקרוא את כל הגיגיך בנושא זה או בכלל בהמשך תת-השרשור הזה. בשביל זה דבריך משעממים מדי עבורי, עמך הסליחה).

מיצינו.

evglev1

Well-known member
מנהל
מיצי די ליילל ולבכות בדמעות תנין. ריאתי איך קשקשת בזנב בדמות לייק לכך שכל הטרוריסטים מוסלמים בהכללה.

כן בטח לכמות אין משמעות. אין שום משמעות לכך שעל כל מחבל סרוג כיפה יש בין 100 ל-1000 מחבלים מוסלמים אין שום משמעות. וגם לעובדה שלא היה אף מחבל יהודי בגולה דתי או חילוני, סרוג או חרדי גם לכך אין משמעות. אין הבדל בין ברוך גולדשטיין לכל מאות מחבלי החמאס ב-30 השנים האחרונות עוד לפני הטבח ב-7.10.2023.

אלפיני

Well-known member
כן בטח לכמות אין משמעות. אין שום משמעות לכך שעל כל מחבל סרוג כיפה יש בין 100 ל-1000 מחבלים מוסלמים אין שום משמעות. וגם לעובדה שלא היה אף מחבל יהודי בגולה דתי או חילוני, סרוג או חרדי גם לכך אין משמעות. אין הבדל בין ברוך גולדשטיין לכל מאות מחבלי החמאס ב-30 השנים האחרונות עוד לפני הטבח ב-7.10.2023.
איפה ראית שאמרתי משהו לגבי משמעות? יש יותר מוסלמים שמחבלים. וודאי. אבל כשחוח האידיוט כותב כי כל הטרוריסטים הם מוסלמים , ואחרים מריעים לו צריך להעמיד דברים על דיוקם. ולאחר שראיתי שגם אתה הצטרפת לדעה הסתומה הזו שעובדתית פשוט לא נכונה. ולא משנה הכמות. הייתי מציע גם לך לאמץ את הפתגם כי יפה השתיקה לחכמים ולטיפשים חצי נחמה.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
מוסלמי ישראלי,מוסלמי פלסטיני,מוסלמי אמריקאי לא משנה-
לכולם האלימות והרצחנות זורמת בדם.בהתאמה המוסלמים הם
הכי נחשלים מכל העמים.
חברה שבה רוצחים על כל שטות,לא יכולה לצמוח ולפרוח.
המוות הוא המלך, אצל הערבים.האיסלאם היא חברה של אוכלי מוות.
השאלה אם זה האסלאם או הערביות או גם גם כי בטבח בסברה ושתילה פלנגות של ערבים נוצרים נהנו לרצוח אימהות מניקות וכשהתינוקות ניסו לינוק מהגופה וגם רצחו תינוקות, אמנם מדובר במוסלמים ופלסטינים אבל עובדה שערבים נוצרים נהנו לרצוח ערבים מוסלמים כמו רעי חורב ודמיאן קרליק נהנו ממעשי הרצח שלהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
שם שכזה מתאים לו להרוג אזרחים פלסטינים בשטחים.
זה אולי יבוא לך בהלם ותדהמה, אבל אלו שמכירים את המטריה (ולא רק מהתקשורת) ופחות בקטע של לשקר רק כדי לשחרר איזו השמצה טובה (כפי שהם רואם זאת בכל אופן), יידעו לספר שהסיכוי שלרוצח של "אזרח פלסטיני בשטחים" ייקראו אחמד או מוחמד, גדול פי כמה וכמה מליון מהשם שהצעת במסגרת הנסיון להשמיץ בכל מחיר את מי שר"ל מחזיק בהשקפת עולם שונה משלך.

אלפיני

Well-known member
זה אולי יבוא לך בהלם ותדהמה, אבל אלו שמכירים את המטריה (ולא רק מהתקשורת) ופחות בקטע של לשקר רק כדי לשחרר איזו השמצה טובה (כפי שהם רואם זאת בכל אופן), יידעו לספר שהסיכוי שלרוצח של "אזרח פלסטיני בשטחים" ייקראו אחמד או מוחמד, גדול פי כמה וכמה מליון מהשם שהצעת במסגרת הנסיון להשמיץ בכל מחיר את מי שר"ל מחזיק בהשקפת עולם שונה משלך.
זה אולי יבוא לך בהלם אבל אני עולה על הצ'רי פיקינג שלך בשניות. אנחנו לא בקורס מבוא להסתברות. הנקודה היא שעל פי תקדימים היסטוריים ישנה ייתכנות שגם יהודים ייבצעו מעשי טרור. אתה , בנוסף לטינופות הבן גביריות/סמוטריצ'יות המנסות להעביר חוקים בהם רק ערבים יואשמו בטרור, צריכים לקחת זאת בחשבון. ומראש גם כדאי לך לא להתפלא ולהביע מחאה כאשר בג"ץ יפסול לכם חוק טרור שכזה במידה וייועד לערבים בלבד.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה אולי יבוא לך בהלם אבל אני עולה על הצ'רי פיקינג שלך בשניות. אנחנו לא בקורס מבוא להסתברות. הנקודה היא שעל פי תקדימים היסטוריים ישנה ייתכנות שגם יהודים ייבצעו מעשי טרור. אתה , בנוסף לטינופות הבן גביריות/סמוטריצ'יות המנסות להעביר חוקים בהם רק ערבים יואשמו בטרור, צריכים לקחת זאת בחשבון. ומראש גם כדאי לך לא להתפלא ולהביע מחאה כאשר בג"ץ יפסול לכם חוק טרור שכזה במידה וייועד לערבים בלבד.
מאחר ואין לי מושג על איזה צ'רי פיקינג אתה מדבר, אין מנוס לדידי אלא לייחס את הנ"ל לשיטתך לדחוף 1,001 דברים חסרי רלוונטיים לדיון כל אימת שאתה מתקשה בהנפקת התייחסות עניינית גרידא. ממילא לא מצאתי סיבה מיוחדת להימצא ב"הלם" מדבריך, עמך הסליחה.

בהחלט יתכנו גם יהודים שיבצעו מעשי טרור. דא עקא, שמרוב התלהבות מדברי עצמך, הפלת את עצמך בפח :). אכן מדובר ב"תקדימים", כלומר מעשים נדירים שבנדירים. על כן טענתך למעלה לפיה כך וכך ויהודי יש"ע בהכרח ראויים להיחשב ולהיקרא רוצחי פלסטינים, נפלה בכוחות עצמה (או ליתר דיוק, בכוחך).

לגבי טינופות למיניהן (הסתפקתי בקריאה עד המילים הסמוכות לה), אקבל בהכנעה את מומחיותך בנושא ולא אתווכח עם האמור (גם בגלל שלא קראתי כאמור מעבר לנ"ל). אכן, המשמיץ אחרים בהשמצות הגרועות ביותר באנושות אך בגלל שיש לו השקפת עולם שונה, לגמרי ראוי לתואר זה.

מיצינו.

אלפיני

Well-known member
מצוין. אשריך. שמחתי לשמוע שמצב עיניך טוב ו/או שיש לך משקפיים איכותיות. קשר כלשהו לנושא שלנו, או שאני צריך כמו תמיד אצלך פשוט לדמיין קשרים ורלוונטיות?
וודאי שיש קשר. זרקת לייק , אתה תומך בדעה האידיוטית הזו שכל הטרוריסטים הם מוסלמים.
פשוט מאוד.

Harrington

Well-known member
מנהל
וודאי שיש קשר. זרקת לייק , אתה תומך בדעה האידיוטית הזו שכל הטרוריסטים הם מוסלמים.
פשוט מאוד.
אכן תומך בה (זולת שהייתי מחליף את המילה כל במילה רוב), אידיוטית ככל שלא תהיה בעיניך. זאת המציאות הרלוונטית לענייננו, מה לעשות. לכנות דעות של אחרים בשמות גנאי וכדו', למקרה שתהית, לא באמת הופכת אותך לחכם או יפה יותר. לגיטימי כמובן, אבל למען האמת והכנות ורק בינינו בלי שמישהו אחר שומע, זה בתכל'ס עושה בדיוק את ההיפך הגמור.

כך או אחרת כשתחשוק נפשך בדיון ענייני, עדכנני על מה אנחנו דנים בדיוק (כי על דברי למעלה עליהם עשית עצמך מגיב, מסתבר שזה לא), גלה מה דעתך בעניין ונמשיך משם.

למעלה