תראו מה קראתי

netaK

New member
../images/Emo12.gif הא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יו ג'קמן נקבה? יש לך הוכחות?
אני רוצה לראות
ופוצי מושלם, מקרוב ומרחוק

מיצי007

New member
טחחח

יש לו שיער ארוך והוא משלב רגלים-מה יותר את צריכה? אההה,וגם יש לו צחוק משעשע.

mya 6

New member
אם זה מפחיד אותך....

מה תגידי על זה!!
(אבא שלי השתמש בפלאש וזה מה שיצא..... יש לה עייינים כחולות...דרך אגב...)

g a g a

New member
היא כזאת פשושית. בת כמה היא?

הנה הדוגמן מס' 1 בעולם...שאקי שלי!!!

g a g a

New member
הערה קטנה בקשר לתמונה

אין לי מושג מי כתב את הבלון מלא בשגיאות הכתיב אבל מה שנכון - נכון. שאקי מודע לעובדה שהוא יפה והוא נורא סנוב לפעמים. אבל ככה זה כל הגולדנים
ונטע - מאפי שלך...אמאל'ההההההההה
הוא יפה בצורה מדהימה אבל לא כדאי לעצבן אותו אני רואה...

RANDYme

New member
דחוף!!

אנשים ואנשות- בסוף פרק 307, יש שיר בבילון.... זה נורא ברור, אבל אני לא מבינה מה הזמרת אומרת.... זה שיר נורא טוב, ויש שורה אחת שהיא חוזרת עליה....זה ממש בסוף של הפרק... מישהו יכול לזהות ולהגיד לי??

ayaliar

Well-known member
את צריכה מילים או שם של שיר?

השיר:
From The Inside (Junior Vasquesz Mix) - Gioia Bruno​

RANDYme

New member
תודה שוב..ועוד משהו

סתם כי אני נורא משועשעת... ידיד שלי צרב לי על דיסק פספוסים של הכי גאים שיש.... וזה מצחיק לאללה!!! וחוץ מזה ראיתי בטעות חלק מהגרסה הבריטית- הם פשוט על הפנים!!! הם לא יודעים לעשות כלום חוץ מלהתנשק!! והמשחק-אוי ווי....

ayaliar

Well-known member
המון מילים

Make me feel alive From the inside... ...Holding me down would you release yourself step into my parlour I wanna feel you from the inside make me feel alive I want you​

rhorly

New member
ולחשוב שעוד כתבתי לערוץ 10 שישדרו

את הכי גאים בטלויזיה שלהם, היום זה ממש נשמע כמו בדיחה, וזה מוזר כי בזמנו הם באמת התכוונו לרכוש את הסדרה הזאת, היום אנחנו יכולות רק לחלום על זה... חבל מאוד

mya 6

New member
זבש"ם..

ממש ככה... הם לא רוצים להביא סדרה אם המון צופים... זו הבעיה שלהם... פחות צופים, פחות רייטינג, פחות כסף... גם ככה ערוץ 10 מתנדנד של הקצה...

למעלה