תראו מה קראתי

ayaliar

Well-known member
הסאבא הזה מגעיל אותי

ברמות מטורפות פשוט. אני לא מאמינה שבן אדם אומר כזה דבר ואף אחד לא קם ואומר אין סיכוי שלאדם כזה תהיה השפעה על הטלויזיה בארץ. עכשיו יותר מתמיד אני מאחלת לערוץ 10 לקרוס בבום כל כך חזק שעד פיטסבורג ישמעו...גם אם ישימו שם ראיון בלעדי עם פיטר פייג' אני לא מתכוונת לזפזפ לשם לעולם. גועל נפש. חזרנו לגרמניה של שנות ה-30. אהבתי את מה שהוא כתב על הכי גאים שיש. אני שמחה שיש עוד כמה אנשים בעולם שמבינים כמה שזו לא סדרה על סקס נטו. ופיטר אכן שרירי שיהיה בריא

מיצי007

New member
שרירי ביותר

גם אני נגעלת מהחרא הזה. פשוט עצוב ועגום,קראתי את חלק מהראיון שהיה איתו והוא אמר שהוא מתכוון לתת במה לדברים "נורמליים" כמו ערכי משפחה,ספורט ועוד. וחס וחלילה הומואים. ופיטר אח פיטר פיטר,ישתבח שמו!

netaK

New member
נוראי פשוט נוראי

יש גם כתבה עליו או במעריב או בידיעות בעיתון של היום....פשוט נוראי להחרים לגמרי את ערוץ 10!

Queen From Mars

New member
איזה בנאדם דפוק!

ועוד משהו,קראתי תגובה אחת על מישהו שאמר: "הוואריציה האמריקאית על קוויר בעיר פשוט גרועה ברוב הפרקים אין להם שום דבר מרשים להגיש או סיפור מעניין לספר. וזאת לעומת הסדרה הבריטית המרשימה, או לחילויפן אלן..." בתור אחת שראתה 8 פרקים של הגירסא הבריטית אני פשוט לא מבינה איך יכולים לקטול את האמריקאית. הגירסה הבריטית נראית כמו פארודיה אחת גדולה,המשחק שם גרוע ביותר,העלילה לא ממוקדת,והשחקנים שם גורמים לי לרצות להקיא חוץ מצ'ארלי הונאם,לפחות אחד נורמלי יצא משם ובא לאיפה שטוב: לאמריקה.

netaK

New member
../images/Emo5.gif לגמרי../images/Emo70.gif

אם הגירסא הבריטית היא מה שנקראת "סדרת איכות" אני אישאר עם הטראש, תודה

ayaliar

Well-known member
מצטערת אבל לי זה

לא נראה הוא בשום אופן. הבחור הזה רזה מדי, הפנים שלו צרים והוא לובש מכנסיים מזעזעים ונעלי ספורט בלי גרביים
ממה שאפשר לראות, זה גם לא דומה לו בפנים והסיטואציה כמובן בלתי אפשרית חחחחחח

Queen From Mars

New member
לדעתי זה הוא...זה מהאתר של

Particles Of Truth אז לדעתי יש אפשרות שזה הוא כי זה מהאפטר-פארטי בפסטיבל בלוס אנג'לס והוא נצפה לובש חולצה ירוקה מכופתרת עם מכנסיים כהים+הכובע קש... והכובע קש נמסך סמוך למי שאני חושבת שהוא גייל. ותיכף אני אשים עוד תמונה שלו שהוא בלי גרביים והנעליים נראות כמו הנעליים שהוא בחן בתמונות בזמן שהוא היה בפסטיבל טרייבקה...רק שם הם היו בצבע אדום

ayaliar

Well-known member
האמת שלפי החולצה ../images/Emo5.gif

זה אכן הוא ולמה הכוכב שלו נמצא על הראש של הכלבה החביבה שלידו? ולמה הוא נראה כל כך מוזר???

ayaliar

Well-known member
ולמה הו למה!!

משקפי שמש בלילה?! גוד איך אני שונאת את זה

netaK

New member
נו כן זה גייל...

והזאתי שלידו מי שזאת לא תהיה גנבה לו את הכובע
עדי מאיפה התמונה?

netaK

New member
מי שוכב שם על האוטו??!!?

ליד האישה יש רגליים והם לא שלה ולא של גייל מה הולך שם?!

ayaliar

Well-known member
הן שלה

היא יושבת עם הפנים לכיוון קדמת האוטו והיא פשוט סובבה את הגוף. ברך אחת קצת כפופה אם תשימי לב. גם אני לא הבנתי מה הולך שם בהתחלה חחחחחח

netaK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו ראיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני במצב גרוע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה