תראו מה עוד הכנתי.... מה דעתכם? השתפרתי?
ב ב ר ב י ג י ר ל New member 1/8/07 #5 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif
ב ב ר ב י ג י ר ל New member 1/8/07 #6 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif
ב ב ר ב י ג י ר ל New member 1/8/07 #7 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif
B Brit22k New member 1/8/07 #8 ואוי אהבתי! ../images/Emo9.gif ההצללות שאתה עושה ממש יפות וטובות! ובכלל התמונות גם יפות , שמרתי תמונה אחת כדי שאני ישים אותה שומר מסך
ואוי אהבתי! ../images/Emo9.gif ההצללות שאתה עושה ממש יפות וטובות! ובכלל התמונות גם יפות , שמרתי תמונה אחת כדי שאני ישים אותה שומר מסך
S sbsp66 New member 2/8/07 #13 לא הבנתי מה מיוחד בתמונות האלה כל כך חוץ מהעובדה שאלו תמונות יפות של בריטני אבל מה השתנה בהן ? מה זה הצללות?
לא הבנתי מה מיוחד בתמונות האלה כל כך חוץ מהעובדה שאלו תמונות יפות של בריטני אבל מה השתנה בהן ? מה זה הצללות?
T tali44 New member 1/8/07 #10 מה ז"א הכנתי? צבעת את זה? אז ממש אהבתי ובמיוחד את התמונה שהיא יושבת עם הג'ינס והרגליים מקופלות.
ב ב ר ב י ג י ר ל New member 2/8/07 #15 ../images/Emo6.gif חחחח... לא נראה לי שאני משהו מיוחד.... חחחחחחחח ...אני ריטה. אני חובבנית פוטושופ אפשר לומר.... אני הכי אוהבת לעבוד על תמונות ולשפץ אותם וצביעה זה התחביב החדש שלי....
../images/Emo6.gif חחחח... לא נראה לי שאני משהו מיוחד.... חחחחחחחח ...אני ריטה. אני חובבנית פוטושופ אפשר לומר.... אני הכי אוהבת לעבוד על תמונות ולשפץ אותם וצביעה זה התחביב החדש שלי....