תראו מה מצפה לנו

אשרת

New member
במיוחד בשבליך - זילות השואה.

בושה למפלגה ולציבור שאדם כזה מייצג אותו! פשוט בושה!!!! משחק ישירות ליידי הניאו-נאצים.

לא הבנתי מה הקשר למה שאמרתי

שאלתי שאלה פשוטה: מה יותר חשוב לכם לחזק, את ההשתלטות הערבית בשם הדמוקרטיה או את ההתיישבות היהודית??

אשרת

New member
אנירוצה את התתיחסותש לך

לגברי הנציג שלך בכנסת, ענבל. אותי מעניינת חיזוק ההתיישבות היהודית בתוך שטחי מדינת ישראל הריבונית, וכידוע לך השטחים לא עונים על ההגדרה הזאת! עכשיו תורך.

תשובה לא מספקת

מה מבדיל את שטחי יש"ע משאר שטחי ארצנו? הרי הם ניקנו בכסף מלא!! ח"כ צבי הנדל אמר שגם אייכמן מילא פקודות. הוא לא השווה אף אחד לאותו חלאת אדם. הוא רוצה לומר בזה שכמו שאייכמן יימח שמו מילא פקודות כך החיילים ממלאים פקודות, ולכן בעיניהם זה דבר לגיטימי למלא פקודות שאינן מוסריות בעליל. (אם ראית היום "ערב חדש" בערוץ הראשון, היית מקבלת תשובה ישירה ממנו). אתם אנשים רעים.

אשרת

New member
חצופה.

אנחנו אנשים רעים? אנחנו מבזים את זכר השואה? אנחנו עשינו את הטלאי הכתום ופגענו בניצולי שואה? אנחנו קוראים לשוטרים נצאים כי םהם מונעים התפרעות של מופרעים? אנחנו שמים את עצמו מעל החוק, וטוענים שדמוקרטיה זה נחמד ויפה אבל רק שזה מתאים לנו? אנחנו מצד אחד מגנים סרבנות דך מצד שני מעודדים סרבנות כי זה מתאים לאידיאולוגיה שלנו? אין ספק, יש בך הרבה חצופה, ו'חבר הכנסת' הזה אין חוצפה ואין בושה ועדיף שישתוק ולא ידבר, כי הוא לא עושה רושם של אדם חכם במיוחד וזה בלשון המעטה. יקירתי, אני לא יודעת מאיפה הגעת למסקנה שהשטחים נקנו, כי הם לא. ושוב פעם - השטחים אינם!!! כלומר- הם לא! מסופחים רשמית למדינת ישראל הריבונית, כך שלמעשה המתנחלים חיים בחו"ל, אם אנחנו רוצים לדקדק על קוצו של יוד.

דיברתי על חברון וישוב בעזה

הם ניקנו בוודאות. אתם אנשים רעים כי אין בכם שום רגישות, אתם שונאים את בני עמכם, אתם עושים להם נזק, אתם פוגעים בהם בכל הרמות. להזכירך, הרבה מהמתנחלים הם ניצולי שואה או בנים של ניצולי שואה. אם את רוצה להאמין שהם עשו זאת בשביל לפגוע בניצולי השואה בשביל הפגיעה, את מביאה את עצמך לידי כך כי את כ"כ רוצה להאמין שזה נכון, כאשר זה ממש לא נכון. הם פגועים וכואבים, ולעולם לא תדעי באמת מה עובר עליהם, אלף, כי את לא באמת רוצה, ובית, את לא הולכת לאבד את כל עולמך וללכת אל הלא נודע. הם נמצאים עכשיו בשבר נוראי וקשה, ואתם לא עושים שום דבר על מנת למנוע זאת.. עד לאן ה"מוסריות" שלכם תגיע בכל הקשור לערבים?! עד מתי תבינו אותם ולא אותנו?! לפי רוח הדברים בפורום, ניראה כי אתם מבינים את רצונם לחזור למקום מגורם הקודם בתוך ארץ ישראל, או את רצונם ("המאוד תמים") להתחתן עם ערבים מישראל... עד מתי???

st dragon flame

New member
אנחנו רעים?

אנחנו לא שונאים אף אחד. העובדה שאני חושב שהמתנחלים לא צריכים לשבת בעזה לא אומרת שאני שונא אותם, החשיבה הזאת מתאימה לילד קטן... המתנחלים לא הולכים אל הלא נודע-הם מקבלים תימכה ופיצויים מהמדינה לאורך כל הדרך. להזכירך-כל יום בישראל אנשים נזרקים מהבית כי לא שילמו משכנתא, בלי שהם יקבלו שום תמיכה, כספית או נפשית-אני מציע לכתומים ללכת ולהפגין שם. כן, הם עוברים שבר אידיאולוגי, אבל לא ראיתי את מדינת ישראל תומכת באנשי השמאל כאשר מוקמות התנחלויות חדשות. החיים קשים-האידיאולוגיה שלך לא תמיד מתקיימת.

ברור ברור

כמובן שאתה לא שונא אותם... אתה מתעב אותם. אף אחד לא רוצה פיצויים. הם הולכים אל הלא נודע, עתידם לא ברור, הם אינם יודעים היכן יישבו אותם, באיזה בית יגורו, מי יהיו שכניהם, באיזה בתי ספר וגנים ילדיהם ילמדו, מה יעשו כדי לפרנס עצמם, מה יקרה עם בניהם שקבורים עדיין בגוש קטיף..... את הקישקושים שלך תספר למישהו אחר. רק שבר אידיאולוגי?! נו באמת.. וממתי להקים ישובים חדשים בארץ ישראל דורש לתת תמיכה נפשית לאנשי שמאל?! אתה מצדיק את טענתי שהשמאל מעדיף את טובת האוייב על פני טובת העם שלו... מה, אתם מתייסרים על כל ישוב שקם? ואני חשבתי שאתם בכל זאת לא ערבים... לא בא לי לדבר עם ילד שמנת שרואה רק את טובת עצמו ושלא מבין כלום מהחיים שלו...

st dragon flame

New member
את מחליטה בשבילי?

לא, אנחנו לא שונאים אותם. את רוצה לדבר על שנאה? תנסי לחלק פעם סרטים כחולים ותראי כמה קללות ואיחולי מוות תקבלי, ואז תבואי לדבר איתי על שנאה. לא רוצים פיצויים? תודיעו למדינה שאתם לא רוצים. זה לא אומר שלא תפונו, אבל זה יחסוך כסף...ועכשיו ברצינות-המדינה החליטה להוציא משם את תושביה כי היא לא יכולה להמשיך לשלוט שם, על כן הם מפוצים, כי, מה לעשות, אנחנו מתחשבים בתושבי עזה וצפון השומרון (עוד פעם, זאת לעומת מצבם של אלו שלא יכולים לעמוד בחובות שלהם ונזרקים מהבית). אם המתנחלים היו דנים עם הממשלה לפני חודש חודשיים, היום כבר הכל היה ברור ומסודר. מבחינתי הישיבה ביש"ע, שעולה למדינה מילארדים, גורמת למוות של רבים בכל שנה, מסכנת את הרוב היהודי במדינה וגורמת לנו לשלוט בעם אחר זה שבר אידיאולוגי, כנראה בגלל שלי אכפת גם ממי שהוא לא יהודי, מוזר הא? עוד פעם חזרנו לירידות אישיות? נגמרה לך התחמושת אז החלטת פתאום שאני חושב רק על עצמי? שלא נדבר על זה שלפני רגע אמרת לי שאני חושב רק על הערבים ולא על העם שלי, את מוכנה להחליט כבר?

למעלה