תראו מה מצפה לנו

תראו מה מצפה לנו

ואל תגידו שלא אמרנו לכם.. אני מבקשת מכולכם לפקוח את העיניים ולראות איזה אסון הולך לקרות כאן! עדיף שתתפקחו ותצאו מהבועה השמאלנית שלכם!! ארץ ישראל מתפצלת לחלקים ולא איכפת לכם! ואתם עוד קוראים לעצמכם ציוניים!! אם אתם לא פועלים למעננו, למען אחיכם היהודים, תפעלו בשביל עצמכם ותמנעו את האסון הזה!!!

יוֹאב

New member
אם את מבקשת...

אז נפקח את העיניים... אני מבקש ממך, ענבל, להמנע מכינויים חביבים כגון "הבועה השמאלנית שלכם", ולדבר לעניין. אם אין לך נימוקים וטיעונים עניינים ומשכנעים, עדיף שתתני למקלדת שלך לנוח. תודה.

אתה נעלב מזה?!

ארץ ישראל בסכנה גדולה ומאיימת ואתה נעלב מדברים כאלה?! במקום שתפעלו למניעת התוכנית הכ"כ בלתי אנושית הזו, אתה מתעסק איתי בקטנות?! אני פונה להגיון הבריא שלכם והמצפון שלכם לפעול כנגד ההתנתקות על מנת למנוע אותה. אם לא, מה שהבאתי בקישור אכן יתגשם! תפנו לחכ"ים שלכם במכתבים, במיילים, בפקסים ואימרו להם שאתם בתור אנשי שמאל רואים ומבינים את האסון ההולך ומתקרב בתהליך ההתנתקות! ידועה לכם רצונה של קונדוליסה הבאה לשרת את האינטרס הכ"כ אינטרסנטי והאנטי ישראלי ויהודי של מדיניות אמריקה! הביאו עניין זה לכל הנוגעים בדבר, לכל האנשים הנמצאים בצמרת הממשל!!

אשרת

New member
אני אגיד בדיוק מה לא אנושי?

הכיבושששששששש!!!!!! זה הדבר היחיד הלא אנושי פה.

מה לא אנושי בזה?!

איפה את רוצה שנחייה לעזאזל?! אני לא מצטערת שהחזרנו לעצמנו בחזרה את מה שהיה שייך לנו! יכול להיות שכבשנו את זה בחזרה, אני לא מצטערת על זה!! בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה רבה לכל החיילים האמיצים לאורך כל שנות קיומה של מדינת ישראל, לכל הלוחמים האמיצים שסיכנו נפשם וגם חלקם נפלו חלל, שבזכותם יש לנו מדינה וישובים לגור בהם. תודה רבה לכם מעומק הלב והנשמה!

אשרת

New member
תגובה.

את באמת צריכה שיפתחו לך פה בהרצאה למה לכבוש זה לא אנושי? כאשר המדינה היתה תחת שלטון המנדט הבריטי- אנחנו אהבנו את זה? וכאשר זה היה תחת שלטון העותומנים? גם אז אהבנו את זה? מי אמר שזה שלנו? הידעת שהשטחים לא סופחו רשמית למדינת ישראל אפ פעם , והם לא חלק ממדינת ישראל הריבונית, אז איך הגעת שזה שלנו? בגלל איזה ספר שנכתב לפני אלפי שנה והאמיתות שלו נתונה בספק? ואם כבר, למה שלא תכבשי את ירדן ואת עירק, הרי גם אלה שלנו לפני אותו ספר? את לא צריכה להודות להם, את צריכה להתנצל בפניהם, להתנצל על כך שהחברים שלך, בני נוער קוראים להם נאצים, שמקום לתת להם להלחם בחלאות מעזה, הם צריכים להתעסק איתם. על זה שאין להם גבול, ומעיזים ללכת לקרוא להם לסרב פקודה. את צריכה להתנצל ולהתבייש.

סליחה באמת שאני חיה!!!

אני יודעת שאף אחד (אף מדינה) לא מעוניינת שאנחנו היהודים נחייה אצלה. ואני אינני רוצה לחיות במדינה אחרת! את ואני יודעות שאנחנו לא רצויים באף מקום! זה המקום שלי. ארץ ישראל. זו המדינה שחלמנו עליה 2000 שנה. הפלסטינאים והערבים רק נימצאים כאן, אבל זה לא שלהם. ומישהו הצליח טוב טוב לעבוד עליכם ולגרום לכם להאמין שהארץ הזו לא שלנו. אני יודעת שאברהם אבינו קנה את מערת המכפלה בחברון בכסף מלא. את יכולה לרצות לא להאמין לזה, אבל יש תיעוד וזה חקוק בזיכרון הקולקטיבי של עמנו. אני מכירה אדם, שהוא נצר לשושלת מאוד שורשית בחבל עזה, אדם שאבותיו חיו ושיגשגו שם. קוראים לו יאיר אסיסקוביץ. ואני רוצה להגיד לך, שאלמלא הממשל הבריטי לא היה כ"כ עויין כלפינו, כלפי היהודים, לא הייתה התנגדות שהוא ישאר. הוא היה עדיף מהשלטון העותומני, בראשות ג'אמל פחה, שהיה שליט אכזרי ביותר לישוב היהודי בארץ באותה תקופה. יכול להיות שבהמשך אני אפרט לך קצת יותר על העויינות הבריטית ועל המניעים הכ"כ בלתי מוסריים ובלתי אנושיים של איסור כניסת יהודים לארץ ישראל במלחמת העולם השנייה... את עדיין תמהה למה התקוממנו? מה לא אנושי ברצוננו לחיות בשלום וביטחון עם כולם?! מה, אנחנו רוצים לריב עם אנשים?! תאמיני לי שעם ישראל סבל מספיק מכל הפרעות והפוגרומים בהתחוללו בחוץ לארץ ובארץ וכל רצונו זה רק לחיות בשקט! זה הם! זה הערבים הארורים האלה, שאינם רוצים לחיות עימנו כאן בשלום!! ואני לא מטילה ספק ברצונם הכנה לפגוע בנו! את ראית שאנחנו עשינו הכל לחיות איתם בשלום, זה הם שלא רוצים!

gershon3

New member
זה לא כיבוש , הערבים פולשים

אשרת את משתמשת בביטוי כאילו זה מובן מאליו, אך יש פה עם אחד והוא עם ישראל והם הערבים זו אומה אחת כאשר לערבים שגרים פה יש זכויות איך אין זכות על הארץ הזו, באנו לארץ הזו לאחר גלות קשה ורדיפות, והם פלשו לארצינו, שלא יבקשו בקשות היום.ואנו שבנו לכל חלקי ארצינו זה לא כיבוש זו שיבה לארצינו שלנו, למה את מרגישה חייבת, מאיפה רגשי הנחיתות האלו, את חילונית מוצהרת (שינוי) אך איפה הציונית שבך, הרי את לא במרץ, כי את ימנית יותר , איפה הימנית שבך?

אשרת

New member
אתה יכול ללכת לפורום יחד ולראות את

הימני שבי :), די נכנסתי שם באיזה ארגון קקיוני שמאלני, ששוכח את זכויות הנרצחים. ובכלל מה הקשר? אתה שולט על חיי אנשים אחרים, שהם לא בני עמך, השטחים אינם חלק ממדינת ישראל הריבונית , החוק הישראלי לא חל עליהם! עכשיו, תחשוב למה הוא לא חל? אגב, אם אנחנו נלך לעבר הרחוק הרחוק, מי היה פה לפני מי - העברים או היבוסים? ואגב, הפלסטינים היו פה עוד לפני הלעיונות והם היו פה הרוב בזמנו.

gershon3

New member
בפורום יחד לא מרוצים מהביטוים שלי

כך שאני כותב בעיקר בפורום עבודה ושינוי. לצערי לא יודעים להקשיב ביחד והעיםו אותי על ביטויים אמיתיים לפי דעתי.

אשרת

New member
לא הבנתי מי לא מרוצה מהביטויים שלך.

אתה מתנסח בסדר גמור, ובפורום יחד הניסוחים שלך בכלל זהב, לאור מה שהולך שם עם כל הביטויים של השואה. לא ברור לי למה אתה מתייחס לאנשים שההודעות שלהם לא מתאימות להם, פשוט תתעלם ממהם. וגם בפורום שינוי לא ממש רואים אותך, למרות שאני שלחתי לך הודעה של ברוך הבא! :(

gershon3

New member
אני עסוק במאבק בגירוש

ולא כל כך פנוי למחשב אך אשתדל למצוא זמןגם לזה, ביחד מנהלי הפורום העיפו אותי פעמיים ומנעו גישה שלי לפורום, אך מצאתי מקומות אחרים להתבטא.

Haemek

New member
מצחיקה את

איזה כיבוש? אני רואה בזה סלוגן שחוק ומרופט. דחקו אותנו למלחמה, חשבו שיקבלו הכל חזרה בחינםץ מה לעשות והם הפסידו, איבדו שטח. בדיוק כמו בכל העולם, כשבריון אלים ועצבני מנסה להשתלט על דברים לא לו, והוא מפסיד. אולי תבקשי להחזיר לגרמניה את כל השטחים שהיא איבדה אחרי המלחמה? בדיוק כמו ב-48. ישראל הסכימה לחלוקה, הערבים, בחוכמתם כי רבה היא, חשבו לקבל כל מה שאנחנו קנינו בכסף רב (כולל ביצות) בחזרה בחינם. מה לעשות והם ניגפו, הפסידו שטח. מה, שנחזיר להם גם את השטחים של 48. יתרה מכך. אני חושב שעקב המלחמה האחרונה שכפו עלינו ב- 5 שנים האחרונות, עם מאות ואלפי הנפגעים האזרחיים שלנו, פלא שאנחנו לא משתלטים על שטחים נוספים ועושים לערבים (אלה שמפגעים בנו) מה שעשו לגרמנים שהיו בשטחים מגרמניה הפסידה, מעיפים אותם לכל הרוחות. "הכיבוש" כסלוגן כבר שחוק ואף פעם לא היה רלוונטי.

skywalker 8

New member
איך את מגדירה את הכיבוש?

האם "הכיבוש" משמעותו שליטה על שטח אחר, או שליטה באדמה שלא שלנו שנלוות בעוולות ורצח כלפי העם הפלסטיני?

יוֹאב

New member
אני כבר מזמן

הפסקתי להיעלב מהדברים האלה. אבל אני פשוט מתיימר לסייע לכך שהדיונים שמתקיימים פה, יהיו ענייניים. זה ממש לא רציני לכתוב הודעה בסגנון של "וואוו, יא שמאלנים!! תראו מה אתם עושים!!! המדינה מתפרקת!!! תצאו מהבועה שלכם!!!" את חייבת לקבל את העובדה שאני וחבריי לפורום השמאלניים, אנחנו כאלה כי אנחנו חושבים שזו הדרך על מנת לעזור למדינה. וגם אם לא מסכימה איתנו, תצטרכי לכבד את זה.

the first duke

New member
בוא נסכים שלא להסכים איתה ../images/Emo163.gif

בואו נסכים שלא להסכים איתה......אין טעם בויכוחים עקרים שלא מובילים כבר לשום מקום. תהום פעורה בין גישתך לגישתנו על אף שכולנו חפצים בטובתה של מדינתנו, העם היהודי ואזרחי המדינה(במקרה שלנו כל האזרחים גם). בעיננו הפרדות שלתי מדינות היא הדרך היחידה להציל את המפעל הציוני ואת הרוב היהודי במדינת ישראל. אם את מקבלת את זה יופי, אם לא אז לפחות שתדתלי ליצור מראית עין מכובדת פה בפורום של דיון תרבותי. תודה ולילה טוב!

אולי תהיו אתם ענייניים לשם שינוי?

הבאתי קישור של מה שצפוי לקרות לאחר ההתנתקות, רצף טריטוריאלי שיקשר בין הגדה לרצועה, תוך חלוקת ארצנו, חיזוק נוסף לטרור, והשפלה לישראל מצד העולם. ברור לכל בר דעת שהעניין לא יסתיים בזה. אם תשימו לב, המדיניות האמריקנית מציינת שיש כוונה להקפיא ואף למנוע הקמת התיישבויות ישראליות או הרחבתן. זה פתח לא טוב לבאות: תקחו בחשבון שאם אנו מוותרים לריק על חבל עזה יהיו וויתורים נוספים על חבלי ארץ נוספים. ותתייחסו בבקשה לעניין הזה. אני מצפה מאנשים נאורים כמוכם הבנה ובעיקר רצון לפעול ולהביא לשינוי על מנת למנוע את התהליך הנורא הזה שישראל נמצאת בפיתחו. אני מחכה לתשובותיכם.

the first duke

New member
את פשוט לא מבינה שדרכנו שונה משלך

אנחנו מאמינים שאם ישראל תלך בדרככך ודרך חברייך נגיע במהרה למצב שבו אנחנו שולטים על מילוני פלשתינאים שהם צרבים במספר מהיהודים...דרכך תוביל למדינה דו-לאומית(כמו דרכו של השמאל האולטרה קיצוני): בין הירדן לים כפי שהסברתי לך בעבר יש קרוב לחמישים אחוז ערבים, אם שתלטי על מילוני הפלשתינאים בשטחים את תובילי למצב של שלטון מיעוט על רוב שיהפוך מהר מאוד למדינה דו-לאומית עם רוב ערבי..ז.ה מה שאת רוצה?! את עדיין מסרבת לקלוט שהשטחים לא ריקים מאדם, חי בהם עם אחר אם נרצה זאת או לא, אלו העובדות. עתה עלייך לבחור בין מדינה אחת בין הירדן לים עם רוב ערבי(בגלל רצונך בכל השטחים) או מדינה קטנה מעט יותר עך עם רוב יהודי מוצק ומדינה יהודית דמוקרטית......תבחרי.....אנחנו את הבחירה שלנו עשינו!

אבל ערבים יש בכל מקום!!!

בכל מקום שאני מסתובבת יש ערבים! אתם רוצים שגם ניתן את יפו, רמלה לוד ועכו?! הרי גם שם יש הרבה ערבים. והרי גם בגליל ובנגב יש ערבים!! והם לא כ"כ חיוביים! הם לא אוהבים אותנו ויש להם אהבה גדולה והזדהות עמוקה עם אחיהם הפלסטינאים!! אנשים! אם לא נפעל להרחקתם מתחומי ישראל - גורלינו יהיה רע ומר!!

השאלה

את מי אתם רוצים לחזק: את ההתיישבות היהודית בארץ ישראל או את ההשתלטות הערבית בשם הדמוקרטיה.

למעלה