סליחה באמת שאני חיה!!!
אני יודעת שאף אחד (אף מדינה) לא מעוניינת שאנחנו היהודים נחייה אצלה. ואני אינני רוצה לחיות במדינה אחרת! את ואני יודעות שאנחנו לא רצויים באף מקום! זה המקום שלי. ארץ ישראל. זו המדינה שחלמנו עליה 2000 שנה. הפלסטינאים והערבים רק נימצאים כאן, אבל זה לא שלהם. ומישהו הצליח טוב טוב לעבוד עליכם ולגרום לכם להאמין שהארץ הזו לא שלנו. אני יודעת שאברהם אבינו קנה את מערת המכפלה בחברון בכסף מלא. את יכולה לרצות לא להאמין לזה, אבל יש תיעוד וזה חקוק בזיכרון הקולקטיבי של עמנו. אני מכירה אדם, שהוא נצר לשושלת מאוד שורשית בחבל עזה, אדם שאבותיו חיו ושיגשגו שם. קוראים לו יאיר אסיסקוביץ. ואני רוצה להגיד לך, שאלמלא הממשל הבריטי לא היה כ"כ עויין כלפינו, כלפי היהודים, לא הייתה התנגדות שהוא ישאר. הוא היה עדיף מהשלטון העותומני, בראשות ג'אמל פחה, שהיה שליט אכזרי ביותר לישוב היהודי בארץ באותה תקופה. יכול להיות שבהמשך אני אפרט לך קצת יותר על העויינות הבריטית ועל המניעים הכ"כ בלתי מוסריים ובלתי אנושיים של איסור כניסת יהודים לארץ ישראל במלחמת העולם השנייה... את עדיין תמהה למה התקוממנו? מה לא אנושי ברצוננו לחיות בשלום וביטחון עם כולם?! מה, אנחנו רוצים לריב עם אנשים?! תאמיני לי שעם ישראל סבל מספיק מכל הפרעות והפוגרומים בהתחוללו בחוץ לארץ ובארץ וכל רצונו זה רק לחיות בשקט! זה הם! זה הערבים הארורים האלה, שאינם רוצים לחיות עימנו כאן בשלום!! ואני לא מטילה ספק ברצונם הכנה לפגוע בנו! את ראית שאנחנו עשינו הכל לחיות איתם בשלום, זה הם שלא רוצים!