אני ציירתי את האינטרו, אבל עם
איזה טריק קטן שחבר שלי לימד אותי - צילמתי את עצמי קודם עם מצלמה דיגיטלית ואז עברתי על הקווים בכל פריים
אני יודע שהוא נורא קשה בהתחלה... בעקרון בHELP יש כמה עצות לשליטה יותר נוחה על המטוס (שימוש בהאטה מאוד עוזר), ובעקרון אחרי שמשחקים פעמיים-שלוש כבר מתרגלים... הקטע זה שלא הצלחתי בשום מצב לעשות את השליטה נוחה יותר בלי לאבד את האפקט של התזוזה הנוכחית... בעקרון הוא מסתובב עכשיו פי 2 יותר מהר מאיך שהוא הסתובב בהתחלה, בעקבות ביקוש הקהל
המשחק שלך דווקא נראה לא רע מבחינה גרפית. בכל מקרה, גם אם זאת נקודת הכשל של המשחק, זה לא מפריע לאוירה של המשחק
הflugtag באמת מאוד נחמד, מעניין אותי לדעת אם מי שעשה אותו עשה גם את הציורים... (התלת מימדיים האלה) המשחק של מקגייבר... זה גם מה שאני אמרתי.... כשאני מספר לאנשים איזה משחקים יש שם, אני אומר שיש 4 משחקים ברמה טובה (שלך, שלי, הflugtag והסקייטבורד [שהוא לא מקורי אבל הוא נראה טוב]), 5 משחקים ברמה נמוכה (שני אלה של האופנוע, הפקמן ושני אלה שנוסעים למעלה וצריך לאסוף רד בולים), ואחד שהוא רעיון חביב אבל הוא מסובך מדי ולא ברור ולא כיפי בכלל. 10 משחקים זה נחמד, יחסית לזה שאין כל כך הרבה אנשים בארץ שמתעניינים בזה, וסביר להניח שיש גם כאלה שלא היה להם רעיון\זמן\כח\חשק או שפשוט לא שמעו על התחרות. מרגיז אותי שרד בול לא מתחילים כבר את התחרות, ויותר מזה, שהמערכת בכלל לא מוכנה! (אני נכנס לעמוד game.php ורואה שהכל שם תמונות והכפתורים לא עובדים, לא ההצבעה, לא המעבר לעמודים אחרים - כלום!)