תראו מה מצאתי!

freak2100

New member
(בלי קשר אני אשמח לבנות איתך

משחק, אבל במסגרת התחרות זאת תהיה בעייה, כי שנינו רוצים את הפרס)

freak2100

New member
תראו מה מצאתי!

http://www.redbullgamemaster.co.il/game.php זה נראה שזה עוד לא גמור, הלינקים שם לא עובדים וכו'... אני מנסה לגלות מה צריך לכתוב כדי להגיע למשחקים האחרים בינתיים אפשר לראות משחק אחד - פאקמן כזה עם פחית של רד בול אני כבר מת שהם יעלו את כל המשחקים...

De-Panther

New member
אבל זו בכלל לא בעיה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בכלמקרה אחד המשחקים שלכם יהיה במקומות הראשונים אם לא שניהם נניח ושניכם תזכו ביחד במקום הראשון ואז אחד המשחקים שלכם יזכה במקום שני או שלישי יהיו לכם שני PSP ותחלקו בינכם את הכסף ואם אתם מגיעים לכל המקומות הראשונים... תביאו לי PSP אחד ותחלקו בינכם את הכסף

Vegaro

New member
שלך -ממש- יפה!! הנה כמה דעות:

אבל הוא נורא קשה! אהבתי איך שהמטוס נייר נותן תחושה של "ריחוף"... מי צייר את האינטרו? ו2 שחקנים :) השקעה יפה וקונספט יפה, הוא אחד המקוריים שם ללא ספק. המשחק FLUGTAG נורא מרשים וגם די כיף, למרות שאני לא מבין למה דברים שאני קונה לא עוברים איתי הלאה.. אחרי 4 מסכים אי אפשר לנצח יותר. וגם אין מוזיקה בכלל :) אתה יודע מי עשה אותו? הפקמן - לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שראיתי משחק זהה לזה לחלוטין, עם אותה מוזיקה אפילו, לפני כמה עשרות שנים.. המשחק קפיצת ראש הזה נראה אחלה רעיון אבל באמת שניסיתי לשחק ולא הצלחתי לעשות כלום חוץ מלהזיז את הדמות שמאלה ימינה למטה ולמעלה. אהבתי שבסוף היה "פוטו פיניש" ואותי עם פנים אדומות כאילו התרסקתי לתוך המים :) אבל למה מק'דייבר? זה רדבול, לא מקדונלדס.. המשחק שלי - תודה על המחמאה, אבל מבחינת גרפיקה הוא די מעפן, מה לעשות, אני מתכנת, לא צייר :) אני מקווה שהשופטים יבינו. סה"כ לא שלחו יותר מדי משחקים הא?

freak2100

New member
אני ציירתי את האינטרו, אבל עם

איזה טריק קטן שחבר שלי לימד אותי - צילמתי את עצמי קודם עם מצלמה דיגיטלית ואז עברתי על הקווים בכל פריים
אני יודע שהוא נורא קשה בהתחלה... בעקרון בHELP יש כמה עצות לשליטה יותר נוחה על המטוס (שימוש בהאטה מאוד עוזר), ובעקרון אחרי שמשחקים פעמיים-שלוש כבר מתרגלים... הקטע זה שלא הצלחתי בשום מצב לעשות את השליטה נוחה יותר בלי לאבד את האפקט של התזוזה הנוכחית... בעקרון הוא מסתובב עכשיו פי 2 יותר מהר מאיך שהוא הסתובב בהתחלה, בעקבות ביקוש הקהל
המשחק שלך דווקא נראה לא רע מבחינה גרפית. בכל מקרה, גם אם זאת נקודת הכשל של המשחק, זה לא מפריע לאוירה של המשחק
הflugtag באמת מאוד נחמד, מעניין אותי לדעת אם מי שעשה אותו עשה גם את הציורים... (התלת מימדיים האלה) המשחק של מקגייבר... זה גם מה שאני אמרתי.... כשאני מספר לאנשים איזה משחקים יש שם, אני אומר שיש 4 משחקים ברמה טובה (שלך, שלי, הflugtag והסקייטבורד [שהוא לא מקורי אבל הוא נראה טוב]), 5 משחקים ברמה נמוכה (שני אלה של האופנוע, הפקמן ושני אלה שנוסעים למעלה וצריך לאסוף רד בולים), ואחד שהוא רעיון חביב אבל הוא מסובך מדי ולא ברור ולא כיפי בכלל. 10 משחקים זה נחמד, יחסית לזה שאין כל כך הרבה אנשים בארץ שמתעניינים בזה, וסביר להניח שיש גם כאלה שלא היה להם רעיון\זמן\כח\חשק או שפשוט לא שמעו על התחרות. מרגיז אותי שרד בול לא מתחילים כבר את התחרות, ויותר מזה, שהמערכת בכלל לא מוכנה! (אני נכנס לעמוד game.php ורואה שהכל שם תמונות והכפתורים לא עובדים, לא ההצבעה, לא המעבר לעמודים אחרים - כלום!)

De-Panther

New member
אני תמיד נתקע שם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בשלב של האיש הירוק הצלחתי לעבור את ה2400 אבל דווקא באותו משחק האיש הזה שבדרך כלל עושה 2400+ עשה 2500+ ארג

ahillel

New member
עוד כמה דברים

קודם כל מחמאות: כל הכבוד על הרעיון המקורי ועל הדגם התלת מימדי. אתה ציירת אותו? ועכשיו להערות: - כשאתה זז עם המטוס יש לקירות אפקט תזוזה תלת מימדי, שזה יפה, אבל יש בעיה שהרקע הכחול לא זז יחד איתם, ובנוסף המטוס כן זז ולא נשאר קבוע במרכז המסך, וזה נותן תחושה של מצב לא הגיוני. - אני לא יודע באיזה שיטה אתה משתמש כדי לקבוע איפה יהיו קירות, אבל יש מקרים שיש פתח באמצע, אבל גם "חריץ" בצד שבעצם מאפשר לך לעקוף את הפתח במרכזי. - הסיבוב של המטוס איטי מידי ולפעמים אחרי שאתה לוקח פחית רדבול אתה מאבד שליטה והמטוס נתקע באחת הפינות. וככה הבונוס הפך למלכודת.

freak2100

New member
אני עשיתי את הדגם התלת מימדי

בתוכנה swift 3d שזאת תוכנת תלת מימד מיוחדת לפלאש. בעקרון אני לא באמת יודע להשתמש בה, והמטוס ממש עקום, אבל אל תגלו לאף אחד - בזויות שבהן רואים אותו במשחק הוא נראה טוב, רק כשמסובבים אותו אפשר לראות שאין שם אף פוליגון במקום הנכון
הרקע.... חשבתי בהתחלה להוסיף עננים מאחורה שיראו שהמסך זז, אבל זה מאווווד האט את המשחק (אולי כי עשיתי את העננים עם אפקט של תלת מימד, והאפקטים האלה כל כך מאטים!), אז החלטתי לוותר על זה. הקירות נוצרים בצורה אקראית, וזה בסדר שיש חריצים בצדדים, לא תכננתי את זה במטרה שלא יהיו... על אף שאולי זה היה מוסיף קצת אתגר
כשאתה לוקח פחית רד בול זה מאוד עוזר להאט את המטוס (ברירת המחדל בעזרת החץ למטה), וגם כשאתה צריך לעשות סיבובים חדים יחסית זה עוזר להאט. זאת הסיבה שרשמתי בפעם הראשונה שנכנסים שכדאי לקרוא את הHELP, כי אחרת אנשים שואלים אותי למה כל כך קשה לשלוט במטוס, ובHELP יש המון טיפים...

Vegaro

New member
הימורים על המנצחים?

בואו תחלקו איזה 3 משחקים אתם הכי אוהבים מהתחרות! וכמובן אם מישהו שלח משחק לתחרות הוא מחוייב לרשום אותו במקום הראשון :) None of that humble crud here 1) המשחק שלי, כמובן, כי אם כולם יחשבו ככה, יהיה לי PSP. 2) הפלוגטג - לא בגלל המשחק עצמו - קונספט שחוק לחלוטין שהמשחק לא הציע בו שום חידוש לדעתי. וגם הסאונד אפקטס כאבו לי באוזניים. פשוט הוא ברמת גימור הכי גבוהה מכל שאר המשחקים. 3) המשחק של FREAK. כי הוא ברמת גימור השניה הכי טובה, בגלל אפקט הריחוף והרעיון (אני מת על מטוסי נייר).

freak2100

New member
ההימור שלי

1) המשחק שלי, כי אם לא הייתי חושב ככה, לא הייתי עושה אותו ככה
וחוץ מזה, יש קונפטי בסוף כששוברים שיא! (במסך שבו צריך להכניס את השם) 2) המשחק שלך, כי אהבתי את הרעיון, ושהכדורים נדברים אליך וכו'... זה עשוי ממש טוב!
3) הפלוטגטג, כי הוא נראה טוב וכי הוא ממש חמוד. אמנם יש משחקים עם הרעיון הזה, אבל הוא הוסיף את הדברים שאפשר לקנות וכו' וזה מוסיף... חבל רק שהם לא נשארים כשעוברים שלב
וחוץ מזה, זאת התחרות הכי מפורסמת של רד בול, וכולם חיפשו רעיונות איך לעשות משהו שקשור אליה, והוא מצא

ahillel

New member
זה לא נראה לכם חשוד

שהפקמן מופיע ראשון בקונסול? למה הם לא נותנים לבחור במה להתחיל? אתם תראו שכמה שהוא לא קשור ולא מקורי, בסוף הפקמן הזה יזכה.

למעלה