תראו מה מצאתי

45degrees

New member
נכון - אני לא מבין.

אתה מביא דוגמאות מעולות - כיצד הבעיה בחלק התחתון של המנוע ניתנת לפתרון בקלות (אם כי ביוקר), שזה מה שאני אמרתי בדיוק. והבעיה בחלק העליון של המנוע נשארת. כך יוצא - שהבעיה היא למעלה. כעת מנועי פורמולה 1 נדרשים למערכת שסתומים לא קונבנציונלית כדי להתגבר על הבעיה - סימן שמגבלת הסל"ד הגיעה מלמעלה. נחזור למנועים רגילים - אם היצרן ייצר אותם עם יחס קוטר מהלך של 1:2 האם עדיין יתאפשר סל"ד גבוה יותר או שמערכת הגלי זיזים-שסתומים תגביל את כל העסק? מספר טרי מהבוקר (כל השרשור הזה גרם לי לקרוא, שוב (בפעם השלישית), את הפרק הרלונטי בספר של בל) - המכה על כל שסתום היא בשיעור של 8120 ק"ג. בהנחה שקוטר השסתום הוא 7 מ"מ. (עוצמת המכה היא 211.11 ק"ג למילימטר מרובע). כמות המכות הנ"ל בעוצמה הנ"ל בחישוב במספר השסתומים ובסל"ד גורר מצב בו גל הזיזים עצמו יחד עם כל המערכת VALVE TRAIN מתעוותים ומקבלים FLEX כתוצאה מהעומס. זה מגיע עד כדי סדר גודל של ציפת שסתומים או יציאה מתזמון. בכל מקרה אני מתכוון למצוא את המספרים היותר משמעותיים מהספר של בל.

C O L T

New member
חבל על המאמץ

זה אנשים שסגורים בבועה של דעות מקובעות, לפי מה שראיתי, בדיוק כמו עמותת "אור ירוק", המשטרה, ועוד ארגונים וגופים שונים שמנסים להלחם בתאונות הדרכים בדרך של אכיפת או הגבלת מהירות. ונגיד הגבלנו, מה, ב-110 לא ניתן להתרסק כמו שצריך? אז אולי נגביל את כל התנועה למהירות בטוחה בהחלט, 20 בעיר, 50 בחוץ, ואז נקבור חצי מדינה בגלל זיהום האוויר? בקיצור - שטויות, ולנסות לשכנע אותם בזה שווים לנסיונות להחזיר חרדי בשאלה, רק שעם החרדי אפשר להצליח. בגדול, לא היה מפריע לי בכלל אילו כלי הרכב כולם היו מוגבלים למהירות חוקית, אני גם ככה לא עובר אותה בהרבה. אבל האם זה היה מונע הרבה תאונות? לא נראה לי. לגבי המצלמות, רעיון טוב, למה לא, ועולה הרבה פחות מאלף דולר לרכב, היום אפשר לסדר משהו במחיר מצחיק, אולי 50-100 דולר, כולל הדיסק הקשיח לשמירת המידע ואיזה ממשק פשוט, אבל שוב, כל העבירות הללו יגיעו בסוף לידי השופטים הלא ממש מוצלחים שלנו, שגם ככה עמוסים בעבודה מעל הראש, והם ירתיעו את העבריינים בעונים הכבשים ביותר : שבועיים שלילה! 20 ש"ח קנס! רצחת משפחה - עבודות שירות!

TomaC

New member
אני בעד!!!!

מצלמת וידאו באוטו של השכן? מודבקת ככה יופי על הדשבורד? מגניב..... למפגש הבא מצלמת וידאו עליי.....

כRובי

New member
שרשור שכמעט 90 אחוזים ממנו

מורכב מכותבים מוכחלים או מואדמים...

למעלה