תראו מה מצאתי

icy woman

New member
תראו מה מצאתי

מפה של CW אז נכון שממבט ראשון זה נראה ממש מבלבל, אבל כשמסתכלים טוב, היא נראית יותר ברורה. הקו הירוק= הדרך הקצרה לJQ הקו הכחול= דרך רגילה (אם חוזרים מהשיגור שיצאת ממנו- אתה חוזר לאותו מקום) הקו האדום= דרך חד כיוונית (אם חוזרים מהשיגור שיצאת ממנו- אתה לא חוסר לאותו מקום, אלא מקום אחר)

miss_t

New member
WOW! איזה יופי!

איפה מצאת את זה? אני בעד לעשות את זה בעברית + הוספת תמונות של המפלצות המדוברות
האמת היא, שזה הולך להיות ממש יעיל, במיוחד כשתכננתי על השרשרת של ביגפוט (נו, כנראה שאני ואנה נעשה את הקווסטים עד רמה 75 לבינתיים)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו!

מבולגן להחריד, אבל יעיל מאוד!! ככה אפשר למצא את ביגפוט..D: ואת HH! זה באמת יעזור לנו ליאת..XD אלא אם כן נסתבך באחד מהטוויסטד פאת'..XD

icy woman

New member
CRINSON WOOD

שזהו הלבירינט (מבוך) שנמצא מהשיגור של הבית הרדוף

yonVata

New member
אני מניח שאפשר לסכם אתזה ב...

לא לרמה שלי.. ממם... האמת שעכשיו נראה לי שאין ממש שומדבר מתאים לרמה שלי :/

yonVata

New member
רמה 35

ועד כמה שאני יודע מה שיש לי זה חזירי בר, ואיוול איי.. שזה מתחיל כבר לשעמם ת`אמת..

Jolteon

New member
גם לרמה 35 בטוח יש~

הממ... קודם כל, ברמה הזו יש את הקווסטים הכי יעילים לדעתי בהתאם לרמה. למה הכוונה? מ33 עד 40, אם אני לא טועה, יש לפניך בלודי- ובין היתר במקומות נוספים- קווסטים שיעניקו לך ניסיון טוב, שיקויים (והמון) וגם מגילות ששוות בכלל לא מעט (בוא נגיד שסיכמנו שאני אעביר לך משהו כמו מיליון בשביל שתוכל להשתקם, נכון? מה תגיד אם תוכל להשיג על ידי קווסטים סקרולים ששווים כל אחד פי כמה מזה?) וזה לא הכל, יש גם קרניבל שזה פארטי קווסט נהדר- והאהוב עליי. וחוץ מזה יש מפלצות רגילות, חברים שאני בטוח שיש ועוד דברים שהופכים את המשחק לכל כך מהנה. אל תחפש מה יש ואיפה~ תמצא בעצמך. כי יש =]

deisy

New member
מסכימה לגמרי!

זה בדיוק הרמות לעשות את הקווסטים! יש פרסים שווים, וכשעושים קווסטים האחוזים עולים בלי שנשים לב.. וכמובן CMQ! מלאאאא אקספי!

yonVata

New member
האמת...

שאני עושה כמעט ורק קווסטים - אני לא אוהב סתם להרוג מפלצות כי אין בזה יותר מידי תכלית
... אבל בפעם האחרונה שהייתי בלודי לא הצלחתי לגעת ביותר מחצי מהיצורים - מצד שני גם לא יצא לי לשחק מלא זמן - אז אנלא ממש זוכר מה אניכול לעשות ומה לא... בכל מקרה תודה לכל מי שעזר, אני ארשום לעצמי ואבדוק את הנושא כשמייפל יחזור לעבוד... אפילו אישרו לי את המיוחדת - אז יהיה לי חודש שלם לחקור את הנושא
...

deisy

New member
מממ....

אני אבוא איתך ...
אבל כל הכבוד! אולי פעם אני אצליח לא ללכת לאיבוד שם

sachar123

New member
מגניב אש...........

איזה כיף שיש אנשים שיש להם 3 שעות לשבת ולחקור את מסתרי המעברים ב- CW תודה איריס.... הודפס ונלקח

deisy

New member
lol

הוא התכוון לאלה שעשו את זה לא למי שמצא את המפה ברשת

למעלה