תראו מה הגיע לראשי

eldorado

New member
הוא אמר לא לפרסם בראשי...

(הודעה שניה בשרשור) ודווקא את זה שמו? באמת פאדיחה להיות בראשי, שיבקשו אישור קודם.

זה לא נשמע שהוא א-מיני

זה נשמע שאליה ספציפית הוא לא נמשך - כך שאני לא רואה מה שאנחנו יכולים לייעץ לו או מה הטעם להזמין אותו לכאן. אם הוא אכן א-מיני הוא היה צריך לדבר על העדר משיכה באופן כללי לבנות שהוא יוצא איתן.

Berethor

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

גם לי זה נשמע ככה. ואם הוא לא נמשך עליה ולאחרת כן אז שיצא עם מי שהוא נמשך עליה, אין לו בררה. רק חבל שהם שכבו מה שרק מסבך קצת תסיפור.

Xylophone

New member
אבל הוא שאל ספציפית על ניהול מע' יחסים

א-מינית. וזה משהו שפה מבינים ויכולים לייעץ לו. עצם זה שהוא כבר רצה לנסות, אומר שהוא לא מיני כול כך.

לא ממש. הוא שאל מה לעשות במצב שבו הוא

אוהב מישהי אבל לא נמשך אליה ולא חושב שזה ישתנה. הוא שאל את זה ממקום של אדם מיני. וממקום של אדם מיני, אני מסכימה עם התגובה הכללית שלמרות כל הקשר הנפשי הטוב, אין טעם להמשיך. באותה מידה הוא יכול לספר שיש לו חבר נפש גבר ומה לעשות? את לא תציעי לו לראות באותו חבר בן-זוג, כי ברור שהוא לא ימשך אליו וברור שהוא ימשיך להמשך לנשים ולחפש את זה. יכול להיות כמו שאמרו לו שהאם הוא ייתן לזה זמן הוא בסוף כן ימשך אליה אפילו שכרגע הוא מרגיש אפס משיכה כי לפעמים גם לאנשים שהם לא דמיסקסואלים מובהקים, אהבה משפיעה על המשיכה המינית, אבל כנראה שזה לא יקרה. אני הייתי ממליצה לו קודם כל לדבר איתה על זה ולראות מה היא חושבת על זה. אבל אין שם עניין בקשר א-מיני. הוא לא אמר: ואין לי בעצם בעיה לא לקיים יחסים לעולם, אני לא מרגיש שזה חסר לי או איכפת לי שאני לא נמשך אליה. נהפוכו, כל ההודעה נבעה מהתסכול של 'אני רוצה' אבל 'אין'.

Xylophone

New member
יכול להיות שהוא רוצה כי זה מה שמצופה ממנו

בחברה. הוא פשוט מושפע. אבל הוא יכול לחיות בזוגיות א-מינית אם הוא ינסה ולא יהיה אכפת לו מה החברה חושבת.

יכול להיות. אני לא ראיתי משהו כזה

אבל את יכולה לכתוב לו את זה. לשאול אותו אם הוא חושב שהוא יכול להיות בזוגיות בלי סקס או שהוא מרגיש שזה יהיה ממש חסר לו. לפתוח אותו לרעיון...

Berethor

New member
הוא כבר סיפר

שפעם אחת הם כבר השתכרו ושכבו, אז כמובן הוא לא היה מודע לכך שהוא לא באמת נמשך עליה כי הוא היה תחת השפעת אלכוהול, מה שרק מעיד כמה זה טפשי היה. בכל מקרה זה ממש לא עושה רושם שהוא א-מיני.

ברומבית

New member
חויה שלי מעוד משהו שהיה בראשי ../images/Emo115.gif

מישהי שנמאס לה מבחורים ביישנים. הייתי מגיבה, כי זה בוער לי בבטן, אבל היא כתבה את זה בפורום סקס בכבודו ובעצמו, וזה מביך אותי יותר מדי.

Berethor

New member
כן גם אני לא הגבתי בגלל שזה בפורום הנ"ל ../images/Emo247.gif

אהבתי תתגובה הזאת שם, אני דיי מזהה עם מה שהוא כתב במשפט האחרון. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=57&MessageId=151793742 ובהודעה הזאת יש סוג של עקיצה לביישנים א-מיניים..
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=57&MessageId=151736866 בשורה התחתונה אני חושב שהבעיה היא יותר בפותחת הדיון יותר מאשר בביישנים, כי היא מצידה במלא מצפה מהגבר לעשות הכל.

מסכימה עם ההודעה הראשונה שקשרת

לא רואה קשר לא-מיניים בהודעה השניה. א-מיניים הם לא ביישנים חסרי אומץ לקיים יחסים. הם פשוט לא מעוניינים לקיים יחסים... הם בכלל לא אמורים להגיע לסיטואציה כזו, כי מן הראוי שהרבה קודם הם יגידו שאין להם עניין בסקס. אגב, יש שם מישהו שהכינוי שלו 'שולט בך בכבוד'
לרגע חשבתי שאני בפורום BDSM... שם כינוי כזה אפילו ראוי, אבל בפורום סקס? איפה הוא חי? בימי הביניים? שישלוט בעצמו - זה מספיק. ואת הכבוד ישאיר לחברה שלו ולאנשים בכלל...

Berethor

New member
לא אמרתי א-מיניים

אמרתי 'ביישנים א-מיניים', זאת אומרת אנשים שהם גם וגם. אם לא שמת לב יש לנו גם אנשים כאלה בפורום. נגיד אם מישהו מתאר מצב שהוא לא מעוניין או/ו לא נמשך לזה אבל בנוסף לזה מתבייש מהעירום או מהסיטואציה האינטימית או מאיך שהוא יראה וכו. בכל אופן זה לא מצב שאמור לייצג תקהילה כמובן, כי אז רק ישתמשו בזה לסטראופים א-מיניים, וכאלה יש מספיק.

כתבת שיש בהודעה הזו ~עקיצה~ לא-מיניים ביישנים

ואני אמרתי שאין קשר. כי כל ההודעה שלה הסתמכה על זה שהאדם מולה מיני.

Xylophone

New member
אולי הוא הגיע מBDSM

הוא לא מוגבל לכתוב רק בפורום סקס יו נואו

למעלה