תראו ותגידו מה דעתכם

תראו ותגידו מה דעתכם

אני אוהבת מישהו כבר שנה בערך..עכשיו מאז שהכרתי אותו קרו לי מלא אירועים ממש מפחידים.. אני אתן דוגמא: אני ישנתי וחלמתי עליו, פתאום קמתי מהמיטה באמצע השינה ונכנסתי לסוג של טראנס והתחלתי ללכת לעבר החלון שבסלון שלי, הלכתי עם עינים עצומות( ככה אח שלי סיפר לי ) וכשהגעתי לחלון פתאום פתחתי את העיניים. עכשיו אני לא הבנתי איך הגעתי לשם, ובאתי בדיוק לחזור למיטה וסתם ככה העפתי מבט מחוץ לחלון וראיתי את זה שאני אוהבת עם חברים שלו מעבר לכביש. אין בינינו משהו כי לו יש חברה אבל כל מי שסיפרתי לו על כל האירועים המפחידים האלה אמר לי שיש פה משהו מוזר.. ואני מלא זמן מנסה לשכוח אותו אבל כל פעם שהצלחתי לשכוח אותו , שהצלחתי להגיד הנה אני לא חושבת עליו יותר , בדיוק באותו יום ראיתי אותו שוב והכל חזר..וככה זה עד עכשיו..ואני לא יודעת מה המשמעות של כל זה..אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה שיגיד

רשף כשף

New member
לא נשמע טוב

כנראה ההתאהבות שלך בו יצאה מפרופורציה וגרמה לך, מרצון או לא מרצון להתחבר בצורה תלותית לאנרגיה שלו. במקרה שהיית מעוניינת להשתחרר ולהפסיק להיות מאוהבת בו, הדבר תלוי אך ורק בך ולא בדברים שהבחור עשה/עושה/יעשה. קחי אחריות על הרצונות שלך ותראי שאת זו שקובעת עבור עצמך ולא אף אחד אחר. בהצלחה!

האפור

New member
לא...

בטוח שלאנרגיה שלו אולי היא התעוררה והייתה עייפה ושמעה את הקול שלו ובלי להיות מודעת בגלל שכלכך השרשת בעצמך את הרצון להיות איתו הלכת לכיוון הקול שלו...

את לא יודעת כמה אני רוצההההה

אין לך מושג כמה אני רוצה להשתחרר מהאהבה הזו... אבל כל המקרים האלה פשוט מפחידים..מה שאני רשמתי בפורום היה רק דוגמא אחת מכל מה שקרה... שמעתי שיש כישופים לאהבה..אבל אין מושג מאיפה להשיג אותם

למעלה