תראו את...

avki

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!

tuvia k

New member
אפרופו חולצות...

היכן ניתן ליקנות חולצות ופוסטרים של פינקפלויד? וכמה זה בארך עולה? תודה!!!

אוקי, אז ככה

אני אישית... קונה חולצות ופוסטרים בכמויות מטורפות... אז חולצות אני קונה בסוף שוק הכרמל... אצל שני חבר'ה נחמדים שמדפיסים חולצות... חולצה עולה 30 שקל וגופיה 25 -------- פוסטרים אני קונה בדיזינגוף סנטר, וכאן הכל קצת מסתבך... [טיפה] הכל תלוי ב- איזה איכות פוסטר אתה קונה, גודל, מסגרת, זכוכית, אבל המחירים נעים בין- 50 שקל לפוסטר זול.. לבין 400 שקל לפוסטר יקר =] תהנה... נעמה

Black Goat

New member
../images/Emo12.gif

אז רק חסרים לי כמה נרות?
חח סתם מוזיקה מה שחשוב.
פוסטרים ושיט זה בשביל הכייף\גאווה\מיאו

FunkyMonk

New member
עוד מעט,

אני אראה לכם את הפרוייקט הבא שלי. ואז תבין מה זה פולחן. ^_^ אני לא חושב ש"פולחן" זה דבר בהכרח רע. כל החדר שלי מוקף בפוסטרים של פינק פלויד, זה אומר שזה לא טוב? זה אומר שאני מקריב להם חתולים בלילות? לא..

Black Goat

New member
well?

על איזה פרוייקט מדובר החדר שלי לא מקושט בפוסטרים של פינק פלויד *_* אתה לא ניראה לי מקריב חתולים.. אבל מעולל משהו זדוני אחר. אתה מעורר בי חשדות חח.. קריפי

תראה...

יש גבול דק בין הערצה לבין פולחן, בעייני רבים כל הערצה היא פולחן. ההרגשה היא שרבים חוצים את הגבול הדק הזה ויוצאים לגמרי מפרופורציות. מוזיקה בעייני צריכה להיות רק מוזיקה - לא פוסטרים, לא יומנים, לא רינגטונים לפלאפון, לא תחתיות לכוסות (במקרה שאתם מבית פולני). ההרגשה שלי בעניין שיש אנשים ששוכחים שמדובר סה"כ באנשים, רגילים, כמוני, כמוך... בשר ודם. יש הרבה שאלות לא פתורות בסוגייה הזאת בעייני.

ליטן א

New member
אני לא מסכים

כשאוהד כדורגל לובש חולצה של נבחרת ישראל, הוא שם את יוסי בניון בתור המשיח, או לפחות האפיפיור הבא? בבחירות, אנשים הלכו עם חולצות "היידה ביבי". זה אומר שהם ישתחוו לו כשהוא יפתח את הפה ויאמרו אמן? לפי דעתי, הגבול בין הערצה ופולחן נחצה, כשאומרים שכל מה שהבחור אומר, קדוש. כלומר - יש הערצה עיוורת. לא פעם נתקלתי פה באנשים שאומרים לי: "איך יכולת לעשות דיסק אוסף של הפינק-פלויד?!?!" כאילו אפשר לחשוב מה עשיתי.. כמו שיש לי צעיף של מכבי תל אביב בבית, יש לי גם פוסטר של 5 הבנות עם העטיפות של פינק פלויד עליהם....(האמת שלי אין, אבל לצורך הויכוח..) ברור שגילמור הוא איש רגיל, כמוני, בשר ודם. ברור שווטרס הוא סתם שמאלני יפה נפש.. אבל האם זה אומר שאני עושה פולחן לבן אדם כשאני קונה חולצה של מנסרה..?

אין לי מושג

אין לי מושג, מה שבטוח מוצרי הלוואי של המוזיקה רק מורידים מערכה. לפולחן יש כמה משמעויות, לאו דווקא המשמעות הקלאסית של המילה. אני לא מתיימר לומר מה זה פולחן או מה לא, אני רק אומר שהעניין הזה עומד ממש בגבול, יכול שגם עבר אותו.

למעלה