תראו את...

ליטן א

New member
ולצורך המשך הויכוח

אני יכול להגיד שהערצה מוגזמת של להקה, היא הקמת פורום לכבודה באינטרנט, ודיונים עליה נון-סטופ, כולל דיוני "איזה שיר הכי טוב", "מתי הלהקה תתאחד", ו"מה אמר רוג'ר לניק לפני 4 שנים"... בשביל לסכם את הטענה שלי, לדעתי - הערצה או פולחן, מה שזה לא יהיה, כל אחד ייקח את זה לכיוון שהוא רוצה. אף אחד לא עושה תחרות עם אף אחד על כמה דיסקים יש יותר מלשני, ובטח שלא יתחרה עם השני על "למי יש את הקעקוע הגדול ביותר של הפרה מAHM..." אם בשבילי להעריץ את הפינק-פלויד זה אומר שיהיה לי 2 שירים שלה צרובים מאי-מיול, אז אני מעריץ ואם בשבילי להעריץ את פינק פלויד זה אומר שיהיה לי את כל התקליטים שלהם (בויניל), את כל הדיסקים, חתימה מוקדשת מכל אחד מהנגנים וקעקוע של סיד בארט על החזה - אז אני מעריץ. אף אחד לא יכול להגיד לשני אם הוא מעריץ או מבצע פולחן. ולצורך העניין (אני חייב להכניס את זה מדיון שעשו פה לפני חודש בערך ו"ננזפתי" על ידי מישהו פה), גם אם לקחתי את ECHOES וחילקתי אותו לשני חלקים, כך שהחלק המזוויע לטעמי באמצע ירד - והכנתי לי דיסק אוסף כזה, אז גם אני מעריץ שלהם..

אותי אישית לא מעניין מה קרה בחיים

הפרטיים שלהם כל עוד וזה לא קשור איכשהו למוזיקה. (נתן להם השראה או משהו בסגנון) אני לא חושב שצריך לדבר על מוזיקה במושגים של הערצה, אלא במושגים של הערכה. אני לא מעריץ, אני מעריך.

afon

New member
כסת"ח

כל דבר בחיים שלהם, מהמקרה המצער שאמא של ניק נתנה לו סטירה בגיל חמש ועד למוות של סיד השפיע על המוזיקה שלהם. עקב כך כיסתח"ת את עצמך יפה למדי...

ללא ספק שכל דבר השפיע

וכל מה שהם חוו, אותי מעניין רק החוויות העיקריות שנתנו להם את ההשראה. שאני כותב שיר, השיחה שדיברתי עם אמא שלי מהבוקר לא ממש משפיעה, אולי איכשהו באופן הקיף. אבל יש חוויות שיותר משפיעות עליי.

FunkyMonk

New member
מה!? גילמור לא אלוהים???

Let there Be More Light!!!!! סתם. אני מסכים איתך שיש גבול דק בין הערצה לפולחן, אבל אם התוכנית שלי תצא לפועל, זה יראה לך כאילו אני סוגד לאלים. ולא, מבחינתי זה פשוט קישוט לחדר, ואם כבר קישוט, אז למה לא משהו בעל משמעות או תמונה של מישהו שאני אוהב לשמוע את המוסיקה שלו? ברגע שאני אשיג את מה שאני צריך אני אעלה תמונות של התוכנית שלי, שבתקווה תצא לפועל. (מוהאהאהאהאהא!!!11אחדחאד)

למעלה