תראו את

Galit29

New member
השאלה מה עדיף

הגועל וההתעסקות של הג'ל או הכאב שבזריקה?

pozitiv

New member
אני אומרת בהחלט הג'ל../images/Emo91.gif

הבנתי שהזריקה כואבת מאוד מאוד, ואחרי כל מה שאנחנו עוברות ויש אפשרות להקל, וזה ממש לא מגעיל. ממש כדאי.

michali286

New member
גלית – בלי לחשוב פעמיים

אני ממליצה על קרינון. מסכימה עם pozitiv שאינו מגעיל כלל ואין שום בעיה בהתעסקות איתו. מרוב שאני לא מרגישה אותו אני כמעט שוכחת לשים אותו לפעמים. מישהי פעם סיפרה לי שהרופא שלה מכנה אותו ה"זהב של הפרוגסטרון" ואני בהחלט מסכימה עם זה

a17

New member
בקשת עזרה ../images/Emo53.gif

במשך הזמן ומטיפול הפריה למישנהו פיתחתי אלרגיה לפרוגסטרון בתחילה רק בשימוש בזריקות גסטון ופניני אוטרוגוסטן, וכעת אפילו בתקופת המחזור החודשי כולי מתמלאה פריחה ובגירודים מעצבנים במיוחד באיזורים שלא נעים לפרט...וכך הולך המצב ומחמיר מטיפול לטיפול. האם מישהי סבלה או סובלת מתופעות אלו ? והאם למישהי יש נסיון עם הקרינון בקשר לתופעות כאלה?

sher72

New member
ולי הרופא נתן למחזור הבא של IVF ...

את הקרינון בתוספת כדורים שבולעים דרך הפה (אינני זוכרת את שמם) כיוון שלטענתו ישנם מחקרים שמראים שהקרינון לבדו לא מספיק. ב - IVF האחרון שלי הייתי בהריון כימי עם תמיכה של אנדומטרין וזה לא הצליח להחזיק לי את ההריון. אז הפעם ננסה משהו אחר. בכל אופן אני אעשה הכל כדי שלא אצטרך לקבל את זריקות הגסטון אפילו אם זה כרוך ביותר כסף.

כגפן

New member
אחרי שהחלטתי

כבר חשבתי (ואני בטח לא היחידה) לפתוח מפעל לייצור מונוגון לעת בלותי. ואז הוכנס הגונל.
עכשיו חשבתי אולי מחלבה קטנה לייצור גבינות ( התמחות בקוטג')
וגם זה נגוז עם הג'ל המהפכני. מה יהיה
אולי דיפרלין במקום סוודר.

michali286

New member
הקרינון 8% לבדו בהחלט מספיק

(קיים גם 4% אז לא להתבלבל), פעם ביום ברוב הטיפולים. יש מצבים שצריך פעמיים, ההבדל מוספר בפתק בפנים וגם הרופא אמור לדעת.במילים אחרות, אם את משתמשת בקרינון אין לך מה לדאוג למחסור בפרוגסטרון

למעלה