תראו את

ellieg

New member
היה אותו כתבה בהארץ

אבל סבלנות הוא בטח לא בסל ואני מעדיפה "לדחוף" טבליה פעמים ביום מאשר לשלם מחיר מלא של תרופה. (אני רק מנחשת שהוא מאוד יקר כמו כל הטיפולים שלנו)

ginger5

New member
קרינון

מאחר ופיתחתי אלרגיה לגסטון, ד"ר קלדרון סיפר לי על הקרינון ואמר שירשום לי את זה בטיפול הקרוב. כמו שהוא צותת גם בכתבה הוא ממליץ על זה מאד. שכחתי לשאול אותו מה המחיר ואני מקווה שזה לא עולה יותר מהאנדומטרין (מאחר ואני בכללית שילמתי על האנדומטרין מחיר מלא של 267 ש"ח). בכל מקרה, לא חוזרת יותר לאוטרוגסטן המגעיל.

פריסקי1

New member
ג'ל

שלום גלית, אני מטופלת בחודשים האחרונים באמריקה ואחרי טיפול ivf אני מקבלת את הג'ל הזה לתמיכה הורמונלית. הוא אכן יותר נוח מה"פנינים" , שבהם השתמשתי בארץ ואין חשש שהוא יתגלש החוצה... אבל גם לג'ל הזה יש תופעות לוואי כמו- בחילה, עצירות ,עייפות ועוד. אני מקווה שבקרוב יתחילו להשתמש בו גם בארץ ויותר נכון אני מקווה שבקרוב כולנו לא נזדקק לתרופות האלה בכלל! בהצלחה

ellieg

New member
נראה לי שתופעות הלוואי

לכל מכשירי הפרוגסטרון יהיו דומות.

שווערצה

New member
ניסיתי. מצטערת לדווח- די מגעיל ../images/Emo3.gif

קודם כל פתיחת המוליך יכולה להיות מאוד מלכלכת. הוא לא תמיד נפתח בקלות ואז הג'ל - נמרח על הידיים, וכל יתרון החד-פעמיות הופך לחסרון גדול. פיכככס.
חוצמזה - מופרש גם מופרש. שלא ימכרו מעשיות. אולי לא כמו האוטרוגסטן אבל בטח יותר מהאנדומטרין. את חיי המין זה לא משפר. עדיין האינסטלציה מלאה בג'ל משחתי ולבן, שכל תיאורי הגבינה תופסים לגביו. מצטערת על התיאור. בקיצור - אני מעדיפה את האנדומטרין ואפילו את הגסטון (בתנאי שהוא מגיע בשילוב משחת הפלאים: אמלה). בעצם, בימים אלו אני מנסה שילוב מנצח של שניהם.

vif

New member
איך הגעת לזה??

דרך איזה רופא והאם זה באמת החליף גם את הסטון וגפ את הפנינים(אוטרהגסטון}והאם באמת שילמו על זה מקופת חולים??

שווערצה

New member
זיידמן נתן לי מס' מוליכים לנסיון

וכמובן גם מרשם לרכוש עוד בקופת החולים זה אמור להחליף את הפנינים והגסטון אחרי נסיון קצר ויתרתי על התענוג, וזרקתי את המרשם...

ginger5

New member
אוף

ואני חשבתי שסוף סוף הומצא הפתרון האולטימטיבי...

michali286

New member
עשה לי את החיים הרבה יותר קלים

אני משתמשת ב CRINONE ובקושי מרגישה אותו. מבין זריקות וטבליות (מאורכות) הוא נראה לי הפתרון הטוב יותר, בהרבה. לי לא היו תופעות לוואי ושום בלאגנים עם החומר עצמו. אני דווקא כן ממליצה מאד

vif

New member
גם את משלמת 250 שח??

ודרך מי היגעת לתרופה??

pozitiv

New member
אני רכשתי את התרופה

יותר נכון הזמנתי בבית מרקחת אחוזה, נדמה לי חורב4 בירידה לבי"ח כרמל,יש שם רוקח בשם עמוס נחמד מאוד, הוא הזמין לי ואחרי 2 ימים הגיע, בהצלחה

pozitiv

New member
קרינון המלצה חמה

אני משתמשת בקרינון, המחיר 250 ש"ח, נוח מאוד ללא תופעות לוואי בכלל, הפרשות מעט מאוד, תחתונית וזה עובר, הבנתי שמדברים אחרים זה ה רבה יתר גרוע. ממליצה בחום חוץ מהמחיר היקר בהצלחה

ellieg

New member
250 ש"ח לכמה ../images/Emo35.gif

האם זה מחיר מלא או מסובסד

pozitiv

New member
250 ש"ח לקופסא ל- 15 יח'

זה ממש לא מסובסד , זה לא ניתן דרך קופ"ח רק באופן פרטי!! כל שבועיים צריך לרכוש בהיתחשב שגם לאחר בטא חיובית צריך להמשיך. בהצלחה

ginger5

New member
אנדומטרין

אני קניתי בניו-פארם במחיר מלא של 267 ש"ח לחבילה של 30 כדורים שמספיקה ל- 10-15 יום לפי המינון שאת לוקחת. בכללית אין סבסוד אבל אני יודעת שבקופות החולים האחרות יש (במכבי נדמה לי שיש השתתפות של 50%).

tutiki

New member
החל מה- 1.1.04 אנדומטרין מסובסד

היי ג'ינג'ר! החל מהראשון לינואר גם בכללית מסבסדים את האנדומטרין. בתל השומר נתנו לי מרשמים לקראת סוף דצמבר ואמרו לי לחכות לתחילת ינואר - כי אז האנדומטרין נכנס לסל המסובסד. אתמול הייתי בבית המרקחת של הקופה וזה אכן מסובסד! אני לא יודעת כמה בדיוק זה עלה, כי היו לי מרשמים לתרופות נוספות, אבל זה בהחלט היה פחות מ- 100 ש"ח ל- 30 טבליות.

למעלה