תראו את שיא החוצפה

בושה? בישראל שנת 2006?../images/Emo3.gif

בלי קשר לעובדה שהוא צודק , ובלי קשר למשפט הבא: "המעסיק הגדול ביותר של עובדי הקבלן, לדברי העמותה, הן רשויות המדינה עצמן." בעיית השכר לא מתחילה או מסתיימת בעובדי קבלן . הלנת שכר זו תופעה בכל המגזרים , ברמות שכר שונות , ואכיפה-ענישה כמעט ולא קיימת , לפחות לא בסטנדרט של מדינה "מתוקנת" . בכל אופן , מתוך נסיון עם "הבטחות" של פוליטיקאים שונים לפני הבחירות עד לקיומן בפועל , וזה קיים בכל מפלגה , אני די מנמיך את הציפיות שלי

הבושה היא שהתופעה בכלל קיימת בישראל

במדינה מתוקנת ומתורבתת אין מקום לכל התופעה הזאת שנקראת בשם חברות כו''א.

מסכים בהחלט ../images/Emo45.gif

בהתחשב ב"שירות" שמעניקות חברות כ"א מנסיוני ( המר יש לציין ) אין שום סיבה שהמדינה לא תקח על עצמה את התפקיד ( שאמור להיות שלה מלכתחילה
) , רק בלי לשלוח יד למשכורתו של הע(ו)בד .

בכלל לא בושה! מה פסול בחברת כו"א?

על מיקור חוץ שמעתם? למה לי להעסיק את השומר ישירות? כשיש חברה שמתמחה בזה דואגת למיומנות של השומר,שדואגת לרישוי כלי היריה שלו ,שדואגת לבדוק אותו לעיתים במקום בו הוא שומר. כנ"ל גם לגבי שירותי ניקוי. יש חברה שמעסיקה כוח אדם בתחום הנקיון ומספקת גם את כלי וחומרי הניקוי, יש סיבה שאני צריך להתעסק עם עובדות נקיון ?? וגם עובדים בעבודות כלליות למינהם במקום העבודה שהתחלופה שלהם גבוהה ,מדי 3 -6 חודשים הם מתחלפים ביוזמתם ועוזבים ,אני לא צריך בלאגן בהנהלת חשבונות שמדי חודש אני יקלוט /יפלוט עובד מהמערכת ,לשם כך יש חברות כו"א שמתמחות בזה וזהו תפקידם , ובזכותם יש תעסוקה לאלפי אנשים. אם כך מה בושה בזה?

gidi2005

New member
אתה תשלם לעובד את מה שמשלמים

לחברת כוח האדם .הוא יקבל שכר יותר גבוה .והעשיר של הכוח לא בן אדם .יחפש לעבוד במקום אחר .העבדות הולכת לימוג מהארץ ועמיר ידאג לזה .

אשרת

New member
מאיפה אתה יודע?

אולי ישלם לו בדיוק את המינימום? להזכיר לך- הוא עסק פרטי, ו איש לא יכול לקבוע לו את גבוה השכר. הוא מחוייב לשמור על החוק, זה כן, אבל לא לתת לעובדים שלו יותר ממה שמגיע להם, ואת זה גם האליל שלך פרץ לא יכול לשנות.

אם הוא עסק פרטי, אז מה פתאום הוא

מקבל כספים מהמדינה? ואם הוא כבר מקבל כספים מהמדינה אשרת, האם לא זכותה של המדינה לקבוע עבורו מה יעשה ומה לא יעשה?

gidi2005

New member
זהו שכר היסוד יהיה 1000 דולר בחוק

כך שגם עסק פרטי יחוייב לשלם את שכר היסוד הזה .כי אחרת זו עבירה על החוק.ואגב הכסף הזה יחזור למפעל כמו באמריקה ואנגליה עמיר לא ממציא שום דבר חדש .ומכייון והלייבור שולט באנגליה יש מה ללמוד מהכלכלה המעולה שיש לסוציאל דמוקרטים שאתם כל אוהבים לשנוא .

gidi2005

New member
העבדות של הכוח לא בני אדם תחוסל .

העובד יקבל במקום החברה .את השכר .

ריאליסט

New member
הם דואגים לעובדים

יותר מאשר ביבי דואג להם. זה בטוח. וההסתדרות היום היא מוסד נטול כוח (בניגוד למוסד הזה עד לפני 12 שנה).ההצטרפות אליה היא וולנטרית.לכן מי שיקבע את הכח שלה הוא רק העם.בדיוק כמו מי שיקבע את הכוח של המפלגה שלך. אגב-עמיר פרץ אינו יו"ר ההסתדרות כבר.

הוא עושה שביתות כדי לקדם את מעמדו

האישי ועושה מסיבות פרידה במליונים כדי לקדם עצמו בבחירות. ביבי דואג לכלכלה בריאה ולזה שישתלם בכלל להעסיק את העובדים. סוציליזם מוביל לזה שכולם יהיו עניים.

עושה מסיבות פרידה במליונים?

יש לך מושג כמה עלתה מסיבת הפרידה מעמיר פרץ שהיתה אמורה לעלות מיליון שקל והסכום שלה ירד פלאים ואף מיקומה הועבר לעיירת פיתוח, רק בגלל שהיו''ר פרץ דרש וקיבל זאת? כך שלפחות תיצמד לעובדות ואל תמציא עובדות חדשות שבכלל לא קיימות.

ריאליסט

New member
לא מדוייק.

1)דווקא פרץ ביטל את מסיבת העזיבה שלו את ההסתדרות.אבל כל השרים של הליכוד,וכל המועמדים האחרים שלהם-עשו חאפלות לחברי המרכז שלהם.(סיטי-טאואר-זוכר?). 2)ביבי דואג שכל המליארדרים יהיו יותר מליארדרים.הוא מכר להם את כל נכסי המדינה,ודאג שהם יעבידו את השכירים בתנאים תת-אנושיים,כאילו הם עבדים. היום יש יותר עניים מאשר אי פעם בתולדות המדינה-אז אתה סותר את עצמך קצת...

הליכוד והעבודה מסריחות באותה מידה

אלא שהליכוד כבר לא מסריח מהראש. חוץ מזה, ב1949-1950 היו הרבה יותר עניים בארץ. כל אזרח חמישי היה גר אז באוהל או פחון.

ריאליסט

New member
מבחינת מוסר

רוב המפלגות (הליכוד,העבודה,שינוי,ש"ס ...) אינן שונות זה מזה. מבחינת מדיניות-הליכוד יצר שכבת עוני שלא היתה כמוה הרבה שנים.

אנחנו לא חושבים, אנחנו בטוחים

ועל זה יעידו העובדים עצמם. להזכירך בגלל שביתה של יום אחד בלבד, עובדי הרשויות ששכרם הולן בניגוד לחוק, קבלו את שכרם סוף סוף, לולא השביתה הזאת שנועדה להשפיע על האוצר לשלם לעובדים את שכרם כחוק, מי יודע מתי העובדים האלה היו רואים את שכרם. אז כן, ההסתדרות ופרץ הם היחידים שדואגים לעובדים בישראל.

יום שהיתה אחד היה לעניין. השאר היו

למטרותיו האישיות של פרץ שהפך לאלוף העולם בשביתות וסייע בהתעללות בעם כולו והרס הכלכלה תוך ניסור הענף שהעובדים יושבים עליו.

למעלה