תראו איזה סקר יש בנענע:

ElinorL

New member
תראו איזה סקר יש בנענע:

עניתי עליו לפני 30 דקות, אולי פחות והתוצאות היו ככה: "כוכב נולד 2 או האקדמיה לצחוק כוכב נולד 2 26% האקדמיה לצחוק 12% שניהם מצויינים 15% שניהם גרועים 8% ארץ נהדרת 39% מספר המצביעים: 17220 " כמובן שרציתי לבחור האקדמיה אבל שיש ארץ נהדרת אי אפשר לחשוב פעמיים וכמובן שאנ"ה ניצחהה (סו פאר...) תצביעו גם! זה כיף :)

ElinorL

New member
לכי לנענע ובעמוד הראשי

יש קצת למטה סקר על זה אז תעני אם בא לך :)

מלאכית16

New member
אהבתי...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif|המן|

"כוכב נולד2 או האקדמיה לצחוק?" אבל בתשובות בכלל יש ארץ נהדרת

lishhhh

New member
כן...כמו

איזה גלידה אתם מעדיפים? 1-שוקו 2-וניל 3-שניהם ביחד 4-ארץ נהדרת

ElinorL

New member
לא זה לא ככה

זה כאילו מי רואה אותם ממטר בכלל שיש את אנ"ה! זה כאילו אומר משהו כזה... שאני הצבעתי לזה זה כאילו אמרתי "אני בכלל מעדיפה אנ"ה ולא את הסדרות האחרות" זה כמו להגיד איזה גלידה אתה אוהב: תות וניל שוקולד מילקשייק משהו כזה יובל, הדוגמה שלי הייתה טובה? (אתה היחידי שאני רואה בו כמדד להצלחה :)

kfm

New member
וואו הנופש בבאר שבע לא הספיק

לכם, אה?.. שובבים

פIלי

New member
אם כבר מדברים על נופשים

אם את לא מפגינה נוכחות במחנה פסח.. חבל עלייך מתני.. אני יצטרך לבוא עד לבית זית לגרור אותך!

ElinorL

New member
עוד לא יצאנו לנופש! חחח

אני עדיין מחכה :) וחוץ מיזה זאת לא אשמת יובל שהוא חכם (או לפחות ככה הוא רוצה שנחשוב...:)

Yuvalenko

New member
הערות בונות והורסות ../images/Emo26.gif

קודם כל, לא הבנתי מה שאמרת בהודעה, אז אין לי תגובה עליה. דבר שני, לאחרונה אני לא מבין חצי מהדברים שלך גם ככה...
ודבר שלישי ואולי הכי חשוב - אני נאלץ להגיד לך לא. אין באר שבאוווו. אין חתונה. כלום. נאדא. למה? למה, את שואלת?? כי.... את לא אוהבת חתולים. סורי.

ElinorL

New member
אתה מבטל את החתונה שלנו בגלל חתול!?

אני בשוק אני בהלם אני המומהההההההה!!! האמת מזל שככה יצא כי לפחות גיליתי שלא היינו מסתדרים בזמן (ויש חתולים שאני נטרלית לגביהם אבל לאהוב חתול?? בחיים לאאאאאאא!!!) והאמת גם אני בקושי מבינה את ההודעה אבל העיקר שמבינים משהו :)

למעלה