תראו אותי אני כח כך שמח (לא עליז)
ד דוVשה New member 29/1/03 #2 מה רע בלהיות עליז הא? [אני יודעת שלא אמרת שיש בזה משו רע אבל בכל זאת...] יש את ברייאן! ברייאן קיני! והוא עליז, As עליז As they come ו...ו...ו.. ררררררררררררררררררררר [למה הורידו לי את הכי גאים שיש למה!?!?!] ד"א איפה עשית אותו?
מה רע בלהיות עליז הא? [אני יודעת שלא אמרת שיש בזה משו רע אבל בכל זאת...] יש את ברייאן! ברייאן קיני! והוא עליז, As עליז As they come ו...ו...ו.. ררררררררררררררררררררר [למה הורידו לי את הכי גאים שיש למה!?!?!] ד"א איפה עשית אותו?
ד דוVשה New member 29/1/03 #4 לא יקום ולא יהיה! not that there´s anything wrong with that יחזקאל... אוח אוח, נו אני רעבה! רררררררררררררררררררר
לא יקום ולא יהיה! not that there´s anything wrong with that יחזקאל... אוח אוח, נו אני רעבה! רררררררררררררררררררר
ד דוVשה New member 29/1/03 #5 ברייאן לוקח את חזי עם עיניים עצומות ידיים קשורות [וטוב שכך... ] ו...פשוט אין צורך להכביר במילים. ברייאן - and that's all there is to it.
ברייאן לוקח את חזי עם עיניים עצומות ידיים קשורות [וטוב שכך... ] ו...פשוט אין צורך להכביר במילים. ברייאן - and that's all there is to it.
ל ליטון (לא תמיד שפוי) New member 29/1/03 #7 אבל.. אין לך את מה שהוא אוהב באמת.. מה לעשות..פשוט נולדת ככה..
ד דוVשה New member 29/1/03 #8 הוא שחקן הוא עושה את עצמו הוא לא באמת רוצה את מה שאין לי [דיי! לא לנפץ לי פנטזיות]
ל ליטון (לא תמיד שפוי) New member 29/1/03 #9 מישהי אמרה לי... שפנטזיה לא ממשים... היא לא אמרה לי משהו בקשר לניפוץ..
ה המלאך שלמד לעוף New member 29/1/03 #11 אם כך תובא דליה איציק לפורום לאלתר!!! >הלמד מממש פנטזיית נעורים<
ה המלאך שלמד לעוף New member 29/1/03 #14 זה בסדר היא לא צפויה להיות הרבה בטלויזיה בזמן הקרוב >הלמד מנחם עם חצי נחמה<
ד דוVשה New member 29/1/03 #15 יא למה להעליל עלילות? אני אמרתי שחלום ופנטזייה אלו שני דברים שונים, בכלל לא דברתי על דרך מימושם.
ל ליטון (לא תמיד שפוי) New member 29/1/03 #16 ../images/Emo70.gif לא דיברת על דרך מימושם אבל בהחלט על היותם מתממשים או לא מעלילת שווא!