כנפיים לבנות
New member
תקשיבו...
אני חייבת לספר לכן משהו.. יותר נכון לשתף אותכן במשהו.. אני פעילה בפורום כמעט מהיום הראשון.. כותבת, מגיבה, קראת, תומכת, נתמכת.. ומאוד אוהבת את ה
הזה שנוצר כאן.. מצאת את עצמי רוצה לשתף אותכן גם בדברים שלא קשורים בפורום כי פשוט טוב לי לכתוב כאן.. אבל לאחרונה קשה לי.. יש כל כך הרבה בנות חדשות יחסית, וכל אחת מביאה את עצמה ותורמת את חלקה ומשתפת... ופתאום אני מצאת את עצמי מרגישה לא שייכת... אתן כותבות כל כך הרבה שאתן מתגעגעות, שהיא חסרה כל כך... אני קראת כל כך הרבה כאב.. ובדרך כלל הייתי מגיבה ומחבקת כמעט בכל הודעה.. אבל לפעמים אני מרגישה שאני פשוט לא יכולה להבין.. שהכאב שלי והאבדן שלי כל כך שונה.. שאני לא באמת יכולה להבין ולהזדהות אתכן... אתן כותבות כמה קשה לכן לקראת החג.. ואני תמיד אהבתי את החגים... כשסבא וסבתא היו באים והיינו כולנו ביחד.. (מה שממש לא הולך לקרות השנה... הפעם זה רק אבא ואני...) אבל היא אף פעם לא הייתה שם... אז היא גם לא ממש חסרה לי בתמונה הזאת.. זה אולי נשמע לכן נורא מנקודת המבט שלכן... אבל היא אף פעם לא הייתה איתי בחגים, והם כן נתפסים כטובים בעייניים שלי.. תמיד היה לי הכי כייף וטוב בחגים... היא חסרה לי בכל דבר שאני עושה.. ההדרכה שלה, ההכוונה... להכיר אותה חסר לי... לדעת מי הייתה אמא שלי ולמי אני בדיוק כל כך דומה.. אבל בהרגשה שלי החסר הזה כל כך שונה משלכן... לא יודעת איך להסביר את זה.. כאילו אני כבר פחות מצאת את עצמי כאן... אני יודעת שזה נשמע מפגר אולי... אבל אני קראת אותכן וכל כך כואבת איתכן... ופתאום יום אחד הבנתי שאני בכלל לא יכולה להבין את הכאב שלכן.. שאני לא באמת יכולה להזדהות איתכן... ברור לי שממש אין כאן מקום להשוואה... ושכל אחת משתפת וכואבת מהמקום שלה... וזה בסדר.... אבל כבר הרבה זמן שאני מרגישה ככה ורציתי לשתף אותכן... ולומר שאני מצטערת שאני פחות מגיבה.. לא כל כך מצאת את המילים לאחרונה... ואל תיקחו את זה באופן אישי או משהו כזה בטעות, זו ממש הרגשה שלי בלבד.. אתן נפלאות
ואם כבר פתחתי הודעה... אני יספר לכן גם שהשבוע כל כך הייתי צריכה אותה כאן... לספר לה על דברים שקורים.. להתייעץ איתה.. לקבל ממנה בטחון.. אבל לא רק שאני לא מקבלת ממנה בטחון עכשיו, היא גם די לקחה לי אותו בעצמה... היא ועוד איזה אחד שאני ממש לא אוהבת עכשיו, בלשון המעטה... שניהם ביחד פשוט גרמו לי להיות כזאת דפוקה... טוב, זהו.... מספיק להיום.. לילה טוב שיהיה...
אני חייבת לספר לכן משהו.. יותר נכון לשתף אותכן במשהו.. אני פעילה בפורום כמעט מהיום הראשון.. כותבת, מגיבה, קראת, תומכת, נתמכת.. ומאוד אוהבת את ה