תקשיבו

תקשיבו

איזה קטעים היה לי קודם..... ישבתי וראיתי אמ טי וי ואז היה את גט רייט (ממשיכים לשים את זה הרבה למרות שמהיום זה כבר לא במסגרת ה"פרש"), ודקה אח"כ כשהעברתי ל- VH1 אז היה את גט רייט שם! ומה שהכי טוב זה שהוא במסגרת ה- "VH1 RECOMMEND", שזה בעצם ה"פרש" של ה-VH1, מה שאומר שהולכים עכשיו לחרוש עליו מלא גם שם! בקיצור, גם אם אתם רוצים אי אפשר עכשיו להתחמק מהשיר חחחח

עוד משהו

"Get Right" #1 on TRL! "Get Right" has finally hit the #1 spot on TRL today - a nice accomplishment. יששששששש ידעתי שהוא יצליח להגיע לפסגה, איזה כיףףףףףף!!!!!!!!

j e n n y lopez

New member
חחחח כן הוא רודף אותנו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

להואי שימשייייך

oren456

New member
omggggggggg

מגיע לההההההההההההההההההה היא מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Crunk Boy

New member
חחח איך אתה יודע../images/Emo35.gif

ותצביע לג'ניפר מקום ראשון, חח אתה כבר יודע מה דעתי על השיר ובכל זאת אני שמתי אותו ראשון אפילו לפני סיסי כפרע עליה...

אני מצביע לפי מה שאני אוהב

לא סתם. זה בסך הכל מצעד של פורום לא משהו שצריך בכלל להתייחס אליו! וכל המצעד יהרס אם כל מעריץ יצביע למי שהוא אוהב כי ככה אפילו שיר גרוע אבל של מישהו שיש לו גדודי מעריצים יוכל להיות איזה שנה במקום הראשון. בגלל זה כדאי שרק מי שחבר פורום יוכל להצביע, ואם עוד לא עשו את החוק הזה אז אני אלך עכשיו להציע אותו לאוחנה...

Crunk Boy

New member
חחחח קטילה ענקית לרוג'ר פרידמן

המנוול
בעעע למה יש לו שם של יהודי
אני מאוד מקווה שהוא לא... אז כמו שאתם יודעים, המנוול הזה התחיל את השמועה שאשר שונא את גט רייט, אז המנוול קיבל קטילה של החיים!!!!! חחח במסיבת האפטר פרטי של הNRJ אשר נשאל איזה הופעה הוא הכי אהב והוא אמשר של אלישיה קייז ושל ג'ניפר לופז כי השיר החדש שלה לוהט
חחחחחח כל כך צחקתי שקראתי את זה, הרוג'ר הבן זונה הזה קיבל קטילה, לרוג'ר יש היסטוריה ארוכה עם ג'ניפר, הוא פירסם ביקרות מוחצנית על גט רייט, אמר שיש לו אנשים שעובדים עם ג'ניפר ועורכים לה את הקול באולפן, מאז שג'ניפר נהייתה זמרת עם if uou had my love הוא היה השונא הכי גדול שלה ותמיד ביקר אותה, אפילו פעם היא רצתה לתבוע אותו, אני לא זוכר על מה
ואני מקווה שהחתיכת זבל הזה לא יהודי כי לא מגיע לו ליהיחות!!!!

חחחחחח מגיע לוו

איך אני שונאת את כל החארות האלה שמקנאים במישו ואז נטפלים אליו נון סטופ עם חרא ביקורותתת בעעעע

Crunk Boy

New member
גט רייט עלה היום ב700 אלף חשיפות...

הוא צפוי לעלות השבוע בבילבורד למקום 35, שזה זוועה אגב, כי כל השבוא הוא לא גדל ורק בימים האחרונים גדל, אם שבוע הבא הוא ייגדל ככה כל השבוע אז חכו לעלייה גדולה, השיר החדש של אשר עלה השבוע ב17 מיליון חשיפות.. והוא קופץ למקום.... גט רייט עשה השבוע 5.21 מיליון חשיפות, עלייה חביבה...

Lopezit

New member
אשר ייצא לי מכל החורים

חוץ מזה שג'ן עשתה בשבוע הראשון יותר מ30 מליון לא??

Crunk Boy

New member
כן כן../images/Emo10.gif

אשר הולך ליהיות הגידול הכי גבוה בחשיפות שבוע שני ברציפות... השיר החדש שלו ממש לא משהו...

למעלה